33-годишна българка е убита в Германия, има задържан

Тя е в неизвестност от 1 август
10 авг 2024 15:58, Петър Бойчев
32
33-годишна българка е убита в Германия, има задържан
Снимка БГНЕС

33-годишната българска гражданка, която е в неизвестност от 1 август, е била убита. Това твърдят полицейски източници в град Бамберг, провинция Бавария в Германия, пише в. Билд.

Въпреки че тялото на българката не е открито, властите са задържали мъж по подозрение в съпричастност към деянието. Става въпрос за Джоузеф Георг Хеймрат, на 73-годишна възраст. При задържането му полицията и прокуратурата в Бамберг потвърдиха, че разследват случая като убийство.

„73-годишен мъж от окръг Форххайм е заподозрян в убийството, полицията издаде заповед за задържането му в четвъртък сутринта“, се казва в съобщението.

От съобщението на полицията става ясно, че изчезналата жена и заподозреният са се срещнали преди няколко седмици в квартала на червените фенери в Хаджрат, след което жената е "прекратила всякакъв контакт с близките си".

Жената е с татуировка на червено сърце на предната част на врата си и по цялата дясна ръка.

При издирването на жената са използвани и следови кучета. В момента екип от над 30 следователи и полицаи я издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от Водещи мобилна
Опасна тийн мода: през тръбичка се друсат с енергиен коктейл бомба
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Най-вероятно там поне полицията си върши работата, като цяло. Местни българи без никакво чувство за срам или пък чест да не се обаждат, страната е ***. Съжалявам - проблеми бол.
26
2
 
3
 
! Отговори
Киро Брейка преди 4 седмици
Едно времи такиа пъчаври го карах по Испания.
25
0
 
3
 
! Отговори
Няма труп преди 4 седмици
Но има задържан.
24
2
 
5
 
! Отговори
мак преди 4 седмици
Трагедия, жалко за жената. Но щом убиецът не е гост, публикуват имената му. Иначе пълно затъмнение, психически болен, нервно нестабилен, загадка.
23
1
 
14
 
! Отговори
Само преди 4 седмици
Дето е индийка.
22
2
 
18
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 4 седмици
Видях я на няколко снимки и твърдя,че не е етническа и генетическа Българка. Подобно убийство не е изолиран случай.Разбира се,ако се докаже,че вина убийство. Аз не виждам да има труп някъде,а при липса на труп убийство няма . Този възрастен германец е бил жертва на измама и тепърва трябва да анализираме фактите. Ромите често се предлагат за компания в Германия и след себе си оставят празни сейфове. Един германец бе убит в България от ромка и тя му стана наследник. Масово е.
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
колко ли доктори и ядрени физици са я порили . това същество е поело тонове бяла течност , преди да бъде захвърлено в канафката с голямото си червено сърце . голяма трагедия за новодошлите германци ще е ...
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Колко е тарифата на червените фенери :)))
19
9
 
17
 
! Отговори
Русия преди 4 седмици
Атлантическити ценности
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
червените фенери ...
17
3
 
38
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 седмици
33 годишна, с татус цял ръкав си прави срещи със 73 годишен старец. Има ли смисъл да се разсъждава изобщо какво е работила? Това е рискова професия все пак. Затова ВИП Ескортите си имат паник бутон в тях или ходят по такива срещи, докато сводника ги чака в колата
16
0
 
25
 
! Отговори
Сандо преди 4 седмици
Без труп няма убийство!
15
3
 
18
 
! Отговори
тоя Разгонен преди 4 седмици
ЧичкоПарично - толко ли няма Украински Бежанки в Германия, че летял чак до Обединените Арабски Емирства за Застаряващи и Изхабени Магистрални Труженички от Бългерия?!
14
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
33 годишна се среща със 73 годишен. Проституция?
13
2
 
23
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 4 седмици
Набори - Мислете поне Малко преди да трябва и да ги Лежите: "33-годишната в квартала на червените фенери в Хаджрат с татуировка на червено сърце на предната част на врата си и по цялата дясна ръка" - за толко Лош Мат'рял - просто не си струва!!
12
14
 
19
 
! Отговори
:-) преди 4 седмици
А бе защо така на българките все им се случват лоши неща, където и да отидат? Все ги бият. Все ги гонят. Кой ли е виновен?
11
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Крайно време е фашистка-реваншистка германия да бъде унищожена от Червената армия, този път окончателно!
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Значи все пак има някакви сведения, че тя е тръгнала с него за Бавария. Поне такъв извод си правя от съдържанието на материала. В противен случай, с издирването щеше да се занимава полицията в съседната държава.
9
6
 
20
 
! Отговори
Като коментирате преди 4 седмици
знаете ли къде е това червените фенери в Хаджрат и къде е Бамберг? Това са поне 500км разстояние! Едното е Хамбург а другото Бамберг (провинция Франкен)! Ами какво да обясняваш на копторни мишоци не излизали от бърлогата? Причините да съвсем други и ще видим какво ще измислят дойчовците!
8
1
 
22
 
! Отговори
Мара общата преди 4 седмици
Немска- българска обич.