Дарин Георгиев за разпада: Това е краят на "Величие"

Следват много интересни неща, коментира народният представител
238
Дарин Георгиев за разпада: Това е краят на "Величие"
Снимка: БГНЕС

"Това е краят на "Величие". Оттук нататък следват много интересни неща, следете". Това заяви в кулоарите на парламента депутатът Дарин Георгиев, след разпада на парламентарната група (ПГ) на партията.

Според него за сегашното състояние е виновен Ивелин Михайлов, "човекът който стои зад кулисите на партията".

"Това какъв човек е, ще разберете впоследствие, ако вече не сте разбрали", отговори той на въпрос дали от самото начало не са знаели с какъв човек ще работят.

Още по темата
"Продължаваме да работим с това, което ни остана като ресурс, вече не можем да участваме в комисии, ще сме наблюдатели", посочи Георгиев работата в бъдеще на депутатите от разпадналата се парламентарна група.

Продължавам да съм с тези, които не са предали идеята "Величие", не са се отцепили, посочи той.

Идеята за "Величие", по думите му, може би е била употребена от определени лица, от тези, които заставали и са се криели зад нея.

Дарин Георгиев посочи, че хора от партията и от парламентарната група са държани в "Историческия парк", както тази сутрин в телевизионни интервюта съобщиха Николай Марков и Виктория Василева, за което са уведомени компетентните органи.

Водеха се разговори как е гласувано и защо от Ивелин Михайлов, разкри Георгиев. Депутатът каза, че той също е бил там, за да се увери, че няма да последват по-тежки неща за хората на място. (БТА, Нелли Желева)

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
5
 
8
 
! Отговори
FMC преди 3 месеца
Ще стане преврата, споко :) Няма да я караме вечно така, накрая ще писне на една критична маса хора и край с политическо-мафиотските игрички.
94
2
 
16
 
! Отговори
До 96 преди 3 месеца
Какъв преврат ще направи това кюфте бе? Тоя за пари ще продаде и децата си. Още по време на предизборната кампания си обяви цената и я повтаряше на всяка среща и на всяко интервю. Казваше че бил издържал на подкуп до 3 милиона. За повече не знаел. Тоест директно си казва дайте ми 3 милиона и съм ваш.
93
2
 
8
 
! Отговори
Баце преди 3 месеца
"Листопадът в другите партии не ме интересува".Казах ви го на всички ,сега си търсете депутатските места за следващите избори!
92
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бясни нагли кучета за власт!
91
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Maтериалът е лош! Много лош! Тоя от снимката мяза на наркотрафикант. Един няма в тоя бърквоч наречен парламент дето да става за нещо. Има ли една партия, за която да си заслужава да се гласува? Всичките са маскари!
90
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо наричат това нещо партия? Михайлов каза, че партия няма!
89
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
тез не можаха и да опитат евтини кюфтета в събранието!...всяко чудо за три дни!
88
7
 
10
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕСА СЪЩИТЕ преди 3 месеца
НЯМА РАЗЛИКА.... И ПП И ИТН...... СЪЩИТЕ...... КУЦО И САКАТО-ПОЛИТИЦИ СЕ ПИШАТ..... ТЕ НЕ ПОЗНАВАТ НИТО ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, НИТО ГРАМАТИКАТА НА БЪЛГАРСКА ЕЗИК, НИТО ЮРИДИЧЕСКИ, НИТО ПОЛИТИЧЕСКИ ПОЗНАНИЯ.... ЗА 4 ГОДИНИ ВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ С 35 ГОДИНИ НАЗАД...
87
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Още от началото това "Величие" ми звучеше като "салам Народен" ...
86
4
 
7
 
! Отговори
Рендето преди 3 месеца
Партийкатъ "Падение" съ появи и съ стопи кът утрешнъ момена роса... .Тц,тц, тц..., абе нещо много бързу й отнеха "девственоста"?! -))))))
85
14
 
2
 
! Отговори
FMC преди 3 месеца
Стискам палци на Марков, най-сетне да направи преврат.
84
5
 
5
 
! Отговори
Алехандро преди 3 месеца
До СТРАНДЖАТА Те дори не схващат че Русия няма нищо общо със соца. Русия е буквално сериала Октопод, като цялата държава е огромна мафиотска структура, а начело в държавата е най-богатия човек на планетата като автократ. Те и затова не могат да победят Украйна вече 2,5г щото всичко там е корумпирано и некомпетентно, особено в армия и полиция, и не могат да организират нещата, въпреки огромното превъзходство в бойна техника.
83
3
 
2
 
! Отговори
До 89 преди 3 месеца
То въобще да гласуваш е безсмислено в държава в която полицията и съдебната система са овладени от мафията. Отделно че и изборите се манипулират по десетки различни начини. България не може да се оправи без народен съд. Набийте си го най после в *** кратуни.
82
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гладни,продажни,нашенки и чужденки,тези изменници са позор за българското Пет опушени фусти и един неориентиран субект,решават да съборят нещо построено.*** Ив,доказа,че е един кух,с глинени крака индивид.
81
3
 
7
 
! Отговори
FMC преди 3 месеца
Хаха, Ивелин имал армия. Има армия от тррооллове. Друг като него с толкова тррроллове не съм срещал. Дори американския посланик не си позволява и една четвърт от тррроллловете на Ивелин.
80
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя освен за войник пушечно месо за друго не става, акъл тръгнал да дава. Хората са с Михайлов
79
11
 
2
 
! Отговори
FMC преди 3 месеца
Лично аз гласувах не за да управляват тия, за които съм гласувал, а за да става весело в парламента и постоянно да ядосват другите, дето се мислят за вечни управляващи. Важна е идеята да съществува, докато дойде месията. Защото тя не съществуваше до появата на Атака в парламента. Партиите може да се разпадат, но важно е огънчето да не гасне.
78
2
 
5
 
! Отговори
Хаха ха преди 3 месеца
Имаше един навремето - каза Абе щом аз сьм премиер какво остана за другите
77
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е твоя край и края на Предателя Морков. Ивелин не го мислете, той има армия от хора
76
10
 
13
 
! Отговори
нЕкой си преди 3 месеца
Трябва да си абсолютен *** и просто парче за да гласуваш за такива т..ъпаци величие и възраждане