Франция бясна на Макрон: Държавата е в криза, а той се боричка с мъже на плажа

Президентът излезе във ваканция
Обновена: 4 авг 2024 18:19 | 4 авг 2024 17:55, Нели Христова
314
Франция бясна на Макрон: Държавата е в криза, а той се боричка с мъже на плажа
Снимка: Twitter

Еманюел Макрон възмути французите, след като замина на почивка. 

Ваканцията на прецизидента идва в момент, когато отпуските на полицията са отменени, лекарите от спешна помощ и спешните отделения са в пълна готовност, а общинските служители полагат извънреден труд, за да поддържат града в по време на най-голямото спортно събитие.

Според съобщенията Макрон е напуснал столицата, за да почива на френската Ривиера заедно със съпругата си Брижит, дъщеря си Лоранс Озиер и нейния партньор Матю Графенстаден.

Семейството е отседнало във Форт де Брегансон, който някога е бил военен пост, използван от френските войски в битки срещу англичаните през 1707 и 1793 г. Френският президент е оборудвал историческата крепост с плувен басейн и сигурни комуникации, за да може да управлява страна от морския бряг.

Трябва да се отбележи, че за Макрон е семейна традиция да почиват в Брегансон, който посещават почти всяка година, откакто той встъпи в длъжност през 2017 г.

Но неговата почивка идва и на фона на политическа криза за Франция, която няма правителство, а виновникът за това е самият Макрон.

Възмущението на французите се разпали допълнително, след като френски таблоид пусна снимки на Макрон, заобиколен от мъже на яхта, които сякаш се боричкат с него.

Ваканцията не хареса на политическите опоненти н президента. Кристиан Пике, член на левия Нов народен фронт (НПФ), който спечели най-много места на наскоро приключилите предсрочни избори, свикани от Макрон, каза, че партията му няма да позволи на президента да се измъкне лесно.

"Ще оказваме натиск върху Еманюел Макрон докрай. Той няма да тръгне за Брегансон с чувството, че ще го оставим сам", каза Пике.

Междувременно, в остра редакционна статия, френският всекидневник Le Figaro нарече Макрон "случайния работник на Елисейския дворец" - имайки предвид официалната резиденция на президента.

Олимпийските игри в Париж започнаха със серия от проблеми, след като крайнолеви саботьори унищожиха високоскоростните железопътни линии в страната в деня на церемонията по откриването.

След това самата церемония предизвика недоволство от всички страни, тъй като драг кралици и трансджендъри изпълниха това, което мнозина описаха като пародия на "Тайната вечеря", което доведе до извинениние от страна на организаторите на Олимпиадата.

Запитани за оттеглянето на президента в решаващ момент, екипът на Макрон каза, че той все още е начело, фокусирайки се върху Олимпиадата и следейки отблизо събитията, развиващи се в Близкия изток. Екипът каза, че Макрон е разговарял с Масуд Пезешкиан, новия президент на Иран, в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сигурно и пеевски се боричка с мъже в леглото, докато чалгаджийката му е не е около него ......
227
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И най-вече спи с мъж!
226
1
 
15
 
! Отговори
Туй е преди 1 месец
Олимпийският ансамбъл на франция в художествената гимнастика. Тренират.
225
13
 
5
 
! Отговори
Ако питаш опозициите преди 1 месец
На всяка страна Държавата е все в криза ! А благодарение на Макрон Франция не е била по стабилна и по добре икономически от 30 години на сам
224
2
 
7
 
! Отговори
Хаха преди 1 месец
И след 9 месеца глобалестко-сататинските медии ще гръмнат, че е родил,щото нали то и мъжете можели.Все пак е от елита,щото жена всеки "мъж" може да набие,трябва да надскочи този " подви г"
223
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Франсетата отдавна не са рязали зелките на " елита". Натам са се запътили.Скоро.Стискаме палци. Борбата е и наша.
222
1
 
10
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Войната за запазване на западната цивилизация е във финална фаза преди нейния тотален крах.И това,което не го показват медиите- масовите протести-първо срещу ковидконцрагера,срещу"еко"талибаните-фермерски протести,антиимиграционни и всички др.антиглобалистки терор все още има шанс.Що не покажете картонените легла и вегановите бокл.за олимпийците,да нямало въгл.отпечатък...
221
0
 
3
 
! Отговори
Превод…;) преди 1 месец
чувството, че ще го оставим сам
220
16
 
3
 
! Отговори
Говорит Москва! преди 1 месец
И какво да прави на почивка? Вие как бихте се държали, ако имахте яхта и сте в компания с приятели? Сигурно щяхте да носите официални костюми и да водите дълбокомислени сериозни разговори ... Чудя се на Путин поклонниците, които припадат от възторг при гледката на полуголия си кумир, яздещ кон, но сега набързо определиха особената сексуална ориентация на Макрон. Е, да -- единият се прави на мачо, а другият просто се забавлява. Кой повече прилича на нормален човек?..
219
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
френско г ей парти.
218
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Pagaн Kънев, Cтeфaн Taфpoв, Xagжureйoв, Cт. Muxaлeв, A. Bacuлeв u gp. xapecвaт тoвa...
217
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Замислям се чия ли ще е отрязаната глава на следващото откриване на олимпиада?
216
2
 
10
 
! Отговори
Фотошоп преди 1 месец
Това не може да е вярно
215
3
 
24
 
! Отговори
Гена Лорд Минчев преди 1 месец
как така без мен е почнал купоня?
214
5
 
37
 
! Отговори
Чистачката Галя преди 1 месец
Събор на Гейчета- Нищо ново Под Слънцето--Добре че Бабушландера го няма че щеше да ги бие всичките там с метлата
213
4
 
50
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Щом на плажа се боричка с мъже ,представяте ли си в леглото какви оргии настават. Ненапразно каза,че педелезбиското откриване на олимпиадата било представило " лицето на Франция".....
212
6
 
31
 
! Отговори
От небето да земята преди 1 месец
Сравнете младия Ким и красивата му жена с грозния Макрон и старата му жена. Комунизъм и капитализъм. Несравними понятия.
211
4
 
41
 
! Отговори
Деградация преди 1 месец
Така е било и в Содом и Гомор
210
3
 
27
 
! Отговори
Любовта е сляпа преди 1 месец
Откриването на ОИ продължава!
209
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нашите постоянно говорят за северноатлантически ценности и представям си Христо Иванов и Пеевски какво са си правили в скута