Тотоистерия. Джакпотът надмина 5 милиона

Той е третият по големина в историята на тотото
Обновена: 31 яну 2011 14:42 | 31 яну 2011 10:50, Красимир Ангелов
62
Тотоистерия. Джакпотът надмина 5 милиона
Снимка: Булфото

Джакпотът в играта 6/49 на Българския спортен тотализатор оцеля отново.

Никой от многобройните участници не успя да познае печелившата комбинация във второ теглене на 6/49 – 3, 16, 24, 29, 33 и 36.

Така джакпотът в това теглене на играта ще продължи да се трупа и до четвъртък, като се очаква тогава да достигне близо 5 272 000 лева.

Това му отрежда 3-то място в историята на джакпотите на БСТ, като сумата се трупа в продължение на 23 тиража.

Джакпотът в първо теглене на играта 6/49 също упорито отказва да се предаде в ръцете на участниците и за четвъртък ще бъде над 1 милион лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: джакпоттото
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
1
 
! Отговори
Нзп преди 13 години
Чакайте сега, числата са се повтаряли нарочно за да спечелят 18 подставени лица или са забравили да сменят топките.. последно??иначе сте забавни ако не друго
57
0
 
4
 
! Отговори
тотоманиак преди 13 години
Има ли още вЕрващи ?! :)) Оназ дебелата *** и пресето син откъде имат пари според вас ? Ами от вас балъците, без извинение........Пуснете числата от миналия тираж, кой знае :))) може пак да са забравили да сменят топките :))
56
1
 
4
 
! Отговори
от 59 преди 13 години
И да допълня - при първия тираж с еднаквите числа нямаше нито един познал числата!
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Когато в 2 последователни тиража се паднаха еднакви числа имаше 2 повече от подозрителни неща - 1. Тогава се смени ръководството на тотото 2. При второто изтегляне на същите числа - имаше няколко спечелили- кой нормален човек ще тръгне да играе с числата които са се паднали на предния тираж? Освен ако не е нагласена работата....
54
0
 
5
 
! Отговори
Джо преди 13 години
След думите на водеща на екрана виждам само сферата с подскачащи топки и пътечката с излизащи топки .. Не мога да разбера откъде става ясно,че всички тези действия се случват точно в студио и точно по това време.Нито заден план някакъв дават,нито "колегата", дето започва тегленето.Поне да се появи някакъв негов пръст,натискащ копче или пък дърпащ шалтер някакъв.Защо не дават по време на тегленето цялото студио,комисия,водеща.Все искам да заложа и да спечеля, но някак си ..
53
2
 
5
 
! Отговори
NEMO преди 13 години
Чак такива защитници на тотото чак немога да повярвам.Нещо съмнително има.Сигурно ти плащат да им оправиш пиара.И маи ти не си в час да вярваш на всичко което казват по телевизията.Щото да знаеш медийте в България не са много обективни напоследък.По коментара ти съдя че си негранотен ученик/чка.Бегаи на училище че си пропуснала много.
52
6
 
5
 
! Отговори
ДО НЕМО !!! преди 13 години
АМА ТИ НАИСТИНА ДРЪНКАШ ,ЩОМ О Щ Е НЕ СИ РАЗБРАЛ ЗАЩО В БГ ТОТОМИЛИОНЕРИТЕ СИ КРИЯТ ИМЕНАТА ...И КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ГО КАЗВАТ И ПО МЕДИИТЕ ...!!! ...И ПАК ПОВТАРЯМ ,ЧЕ НЕ СИ В ЧАС ,ЧЕ СА ИЗЛИЗАЛИ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ЕДНИ И СЪЩИ ЧИСЛА ,НЕ САМО В БГ ...!!! ОТ КОЕ СЕЛО СИ И ИМАТЕ ЛИ ТАМ РАДИО И ТЕЛЕВИЗИЯ -СИГУРНО СЕГА СИ ДОШЪЛ "У ГРАДО ",ЧЕ ДА ПИШЕШ ТУК ...
51
3
 
6
 
! Отговори
NEMO преди 13 години
Не дрънкам глупости.Това е ставало само в България.Вие си пускаите тото даваите си парите за надеждата че ще станете милионер:) ама няма.И какво ще стане като покажат кои е спечелил.В сащ печелят по 100 милиона долара и ги показват а тук за няколко ги крият.
50
1
 
3
 
! Отговори
бате Любо преди 13 години
И гледайте сега как пак няой ще спечели и няма да си вземе наградат, за да може държавата да ни приберете парите ни....
49
4
 
5
 
! Отговори
Иванчо преди 13 години
Не мога да разбера защо кълнете тотото!? Дядо ми казваше,че това е единственото място,където човек се реди с удоволствие на опашка за да му вземат парите.
48
2
 
6
 
! Отговори
Оптимиста преди 13 години
Аз че зема да пусна числата от предишния тираж,току виж Държавна Сигурност са се объркали отново и да взема да спечеля,а?
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе кажете ми кое е наред в държавата,че тотото да ни е наред ?Естествено,че ще е измама,огледайте секъде живеете - това е третия свят.
46
2
 
5
 
! Отговори
Балъкчиеви преди 13 години
Да манипулираш шест числа да се паднат си е е просто работа, ама да забравиш шестте числа и те да изкочат и за следващият тираж - това си е проста работа. И изведнъж 18 осведомени и уцелии вярната комбинация? Да има уцелена шестица за няколко милиона и да го няма фиша? - що за работа. Абе тези съвсем през пръсти я карат! За кого работят? За спорта, за хората или за някои спорни хора?
45
0
 
3
 
! Отговори
до 45 преди 13 години
абсолютно си права ако някой иска да играе,да заложи тея 430 лв веднъж в годината на някой мач,вероятността да спечели е доста голяма.
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тотото е една от малкото пирамиди,които оцеляха през преходаи това ,защото българския народ е предимно съставен от прости хорица от село
43
7
 
3
 
! Отговори
до НЕМО преди 13 години
Като не знаеш НЕДЕЙ ДА ДРЪНКАШ,,, !!!Падали са се едни и същи числа в 2 последователни тиража НЕ САМО В БГ , а още в ИЗРАЕЛ ,ИТАЛИЯ И ВЕНЕЦУЕЛА...сигурно има и още,,, !!!
42
0
 
4
 
! Отговори
Калкулация преди 13 години
Да видим сега, една колонка е 1,05 - един фиш - 4,20 лв. В една година има 52 седмици с по два тиража - 104 тегления. Математически, за да спечелиш 6-тица при редовна игра, ти трябват няколко хиляди години, така че мога да заключа, че да спестявам по 436,80 лв. годишно и да не играя е по-изгодния вариант.
41
2
 
4
 
! Отговори
Милен преди 13 години
Има измама и далавера в това тото! Никой не може да ме убеди че беше случайно когато в 2 поредни тиража се паднаха едни и същи числа ( и то когато се сменяше ръководството на тотото) - и докато 1-вия път нямаше спечелили, то втория път имаше няколко спечелили - 8 мисля че бяха - това просто няма как да е случайно!!!
40
0
 
5
 
! Отговори
коко преди 13 години
Чудя се защо не сменят машинката дето джурка топките...21 ви век сме все пак! Или ще избега далаверата тогава>??
39
0
 
1
 
! Отговори
мараба преди 13 години
кебапчетата на снимката цепят

Спонсорирани публикации