Калин Стоянов за Брендо: Последно е минал през границите ни на 13 юли 2013 г.

Той имал валидна лична карат
27 юни 2024 19:40, Нели Христова
55
Калин Стоянов за Брендо: Последно е минал през границите ни на 13 юли 2013 г.
Снимка: БГНЕС

На 27.10.2016 г. Евелин Банев – Брендо се явява в СДВР и подава заявление за лична карта. На следващия ден се явява в отдел "Пътна полиция" и подава заявление за свидетелство на МПС.

Това заяви на брифинг служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов, предаде репортер на БГНЕС.

Стоянов съобщи, че на 25 юли 2018 г. за Евелин Банев с прякор Брендо е въведен сигнал в Шенгенската информационна система на основание европейска заповед за арест, издадена от Софийска градска прокуратура на 20 юли 2018 г. във връзка с влязлата в сила присъда на Софийския градски съд, с която Евелин Банев е признат за виновен и му е наложено наказание лишаване от свобода за срок от 6 години.

"По искане на Върховната касационна прокуратура Евелин Банев е обявен за международно издирване от Интерпол с червен бюлетин", каза той.

Вътрешният министър уточни, че последното официално отразено преминаване на Евелин Банев през граничните контролно-пропускателни пунктове на Р България е на 13 юли 2013 г., като тогава лицето е конвоирано от Р Италия във връзка с участие в наказателно производство. "След тази дата не са налични данни за пътуванията на Евелин Банев – Брендо", добави той.

По отношение на документите за самоличност, вътрешният министър съобщи, че на 27 октомври 2016 г. Евелин Банев се явява в СДВР и подава заявления за лична карта. На 28 октомври 2016 г. се явява и в отдел „Пътна полиция“ и подава заявления за свидетелство на МПС.

На основание подадените от него заявления на Банев са издадени лична карта и свидетелство за МПС със срок на валидност до 2026 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от Свободно време.
Любовният ви хороскоп за месец юли
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Кое е верно сега, че се е предал сам, или че не е стъпвал от години в БГ, пояснете МВР, ако обичате :)))
9
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Гаргите ви се смеят вече.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
К'ви граници? Нали ги унищожи още СДС-то!
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ех,калинка моя.В саду яода гадинка твоя.
6
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Последно е пристигнал с малък самолет в Търговище, след като е направил за смях 7 натовски държави, които изобщо не са разбрали. Кацнал е на 8 юни 2022г.когато Бойко Рашков е вътрешен министър. Защо питат Калин Стоянов? Да попитат за Брендо Бойко Рашков!!
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Нали се беше предал с адвоката си доброволно, или отново се е измъкнал под опеката на ДС :)))
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Калине, на твое място от срам доста стойностни хора подават моментално оставка!
3
2
 
16
 
! Отговори
Калинка Стоянов преди 4 дни
Брендо е изобретил телепортацията докато е бил в изгнание. Сътрудничим си с НАСА и Елон Мъск, най вероятно, ще направим стартъп с новата технология и всички българи ще станете милиардери. Ивелин Михайлов вече продава акции, има и краудфъндинг кампания. Фирмата се казва Коук Екс. Зеленски ни е ляйкнал във Фейса. Подкрепете ни.
2
3
 
14
 
! Отговори
az преди 4 дни
тоя ще се окаже най-некадърния министър на вътрешните работи до сега
1
0
 
23
 
! Отговори
спиций преди 4 дни
а през останалото време до днеска явно постоянно бил в България и вие всички шефове на полицията едва ли не сте знаели защото освен брендов се оказа че много други издирени червени бюлетини на Интерпол са в България явно в България полицията работи с мафията то очевидно де

Спонсорирани публикации