Откриха труп до входа на горелия склад за фойерверки

Още един човек е в неизвестност, съобщи Калин Стоянов
28 юли 2024 08:51, Петър Бойчев
167
Откриха труп до входа на горелия склад за фойерверки
Снимка БГНЕС

В близост до входа на склада за фойерверки в Елин Пелин се вижда тяло, което ще бъде изнесено. Това заяви служебният министър Калин Стоянов за взривовете в склада за фойерверки в Елин Пелин.

По думите му още един човек остава в неизвестност. „Най-вероятно той се е намира в помещението, от което са започнали взривовете“, допълни той. Военни ще извозят невзривената пиротехника от склада в Елин Пелин на безопасно място

Вече трето денонощие сме свидетели на продължаващите гърмежи. „Вчера специализиран отряд за борба с тероризма влезе тежко оборудван влезе в склада, от който всички изпитвахме страх – този, който не се взриви. Вътре в него има много стока – високо технологични изделия. Следва да направим всичко възможно да не предизвикаме взрив. Колегите обезопасиха терена. Стените му са здрави, спазени са всички изисквания при строежа. Беше компрометирана само и единствено входната врата”, коментира Стоянов.

Днес ще се вземе решение за започване на първоначален оглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: складтрупЕлин Пелин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
27
 
! Отговори
??? преди 1 месец
Виновни пак ли няма?????Много хора не са си свършили работата................поради некадърност или престъпна безотговорност!!!!
119
4
 
9
 
! Отговори
Амнистия преди 1 месец
Труп на пътя аз видях.
118
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Коректни 122. Гръмнал ти мозъкът. Номера с "какво ни занимавате" при трагедия с много трупове не разбрахте ли че няма как да мине бе тролченченца ?
117
4
 
30
 
! Отговори
Цар Плъх преди 1 месец
Ако, не дай си Боже, гръмне някой реактор на АЕЦ, ще чакат докато спре лъчението от него и стане безопасно да се влиза по без нищо, тоест поне 1 век ...
116
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко, много жалко и за загиналите... уж модерна и сигурна база. Да не дава Господ в България да се случват подобни трагедии, защото реакцията на органите не беше много на ниво, не влизаха 2 денонощия в периметъра. Представете си ако и в Чернобил не бяха влязли да потушават пожара.... с един склад не се справихме, а какво остава с някой АЕЦ... да не дава Господ.
115
5
 
12
 
! Отговори
Коректна Фирма преди 1 месец
Пиратките не са опасни. Спекулата обаче е.
114
17
 
14
 
! Отговори
До 111 сата нато преди 1 месец
Имаш ли връзка някаква с разумът си или като домашен петел само едно и също кукуригаш когато съмне ? Знаеш ли какво ще се получи ако има боеприпаси за Украйна ? Толкова ли сте тъппи копейките, че не можете да съставите умно изречение ? Ти в казарма ходил ли си бе сурикат ? Ако е имало боеприпаси за Украйна, днес Елин Пелин нямаше да съществува ! Простащина в България не "пълзи" тя се развива като "торнадо" с епицентър "Възраждане" и периферия от глуппци !
113
3
 
11
 
! Отговори
Лудото Кики преди 1 месец
Голяма работа!Жертва на демокрацията. Преходът продължава!
112
5
 
22
 
! Отговори
Мисирките крият нещо преди 1 месец
Според мен с тази гръмко обявена "трагедия" се опитват да замаскират това, че депутатите излизат в лятна ваканция, въпреки че не са направили АБСОЛЮТНО НИЩО В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ, освен да вземат по 2 заплати едновременно. Вие взимате ли по 2 заплати? Депутатски заплати говорим. Това СА МИЛИОНИ, КОИТО СЕГА ТЕЗИ ТОЧАТ ОТ ДЖОБОВЕТЕ НИ. ЗА ТОВА Е ЦЯЛАТА ДАНДАНИЯ.
111
1
 
35
 
! Отговори
Кака Мара преди 1 месец
Тази свръхмодерна складова база няма ли няма ли някаква систем за противопожарна безопасност, която да се задейства при пожар?
110
3
 
27
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
Във време на война да оставиш такива производства без специална охрана, трябва да си пълен иддийод. Пак се отличихме пред света.
109
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фирмата иначе е много точна и изрядна само дето още не се знае колко трупа ще останат след тая изрядна фирма на наши хора, по-конкретно гербаджии. Аре бегай от тука все едно не знаем в какъв резерват живеем.
108
7
 
12
 
! Отговори
Какво се случва преди 1 месец
Няма ли други проблеми в държавата, че 4 дена ни занимавате с някакъв цех от гипсокартон дето бил гръмнал?
107
8
 
27
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
Е, то беше ясно, че се занимават с производство на боеприпаси за Украйна. Не ядем доматите с колците. Сега чингетата, които не са си свършили работата - като този ром Стоянов, да ги понижават в длъжност и да оди да става плажен полицай с тоя синджир на врата.
106
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как няма да крият. В тези складове е било бъкано с бойни консумативи. Само фойерверки имало??? На баба ми ги разправяйте тези глупости.
105
1
 
7
 
! Отговори
тридневен траур преди 1 месец
bTV, NOVA: Цеха за пиратки гръмна, налага се да обявим национален траур - 3 месеца.
104
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 108. Коя застрахователна компания ще му направи застраховка живот след като разбере с какво се занимава ?
103
3
 
39
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 месец
Вътре има много стока. Високотехнологични изделия. Какви са тези високотехнолични изделия? Оръжия? Не вярвам баретите да смятат пиратките високо технологични изделия.
102
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре доцент Шишков не е завел и десет годишния си син да бърка смески за взривове. Сега започват да събират пари за малкото му дете, че трябвало да участва в олимпиади по математика. А можеше бащата да си направи застраховка живот и да подсигури детето. Българска работа. Още труповете в моргата и дарения търсят.
101
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 105. Не говорим за мен. Говорим за особените отношения които са съществивали за да може свободно да се мотаят из такива складове някакви хора и да правят каквото си искат. Дори и да са самите собственици. Още ли не си наясно какво е това склад пълен с взривни вещества ? Не ти ли се изясни след взривовете ?

Спонсорирани публикации