Седмичен любовен хороскоп за 29 юли - 4 август

Очаква ни вълнуваща седмица
29 юли 2024 09:43, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 29 юли - 4 август
Снимка: Istock

През новата седмица Венера ще бъде в квадрат с Уран, задействайки интензивна енергия на положителни и отрицателни емоции. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп за 29 юли – 4 август.

Овен

Вашите перспективи за любов са блестящи, но и малко нестабилни в първите дни на август месец. Венера е във вашия сектор на романтиката и ще бъде в квадрат с Уран. Това може да доведе до събитие в любовния ви живот, което да е вълнуващо или изнервящо.

Има вероятност да вземете импулсивно решение да похарчите много пари за романтичния ви партньор. Също така е възможно внезапно да се откажете от някого, който не ви цени истински. Новолунието тази седмица в същата област на вашата карта отваря пред вас освежаващи възможности в любовта и секса. Вселената ви дава подаръци, Овни!

Телец

Скъпи Телци, рискувате да се съсредоточите толкова много върху това, което не е наред с перспективите ви за запознанства, че да провалите шанса си. Планетата на любовта – Венера, която се премества във вашия сектор на романтиката, определено ще ви напомни, че любовта витае във въздуха.

Във вашия случай обаче това се случва в педантичния знак Дева, който може да вдъхнови повече критика, отколкото комуникация. Без значение дали сте в сериозна връзка или се срещате с някого, бъдете внимателни в комуникацията. Обвързаните представители на зодията ще имат иначе една хубава седмица.

Близнаци

Определено Близнаците ще говорят от сърце тази седмица относно своите любовни желания. Слънцето прави перфектен секстил към Марс, който в момента е във вашия знак. Възможно е да разкриете емоциите си към определен човек. Няма нужда от несигурност или самонадеяност. Вие просто ще бъдете уверени в себе си.

Обвързаните Близнаци да помислят за романтично пътуване или нещо друго приятно, което могат да споделят с партньора си.

Източник: Любовен хороскоп за 29 юли – 4 август 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари