Седмичен любовен хороскоп за 12 – 18 август

Ставаме смели в любовта
12 авг 2024 09:45, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 12 – 18 август
Снимка: Istock

От знака Дева, Меркурий се връща в Лъв в сряда и там ще остане почти до края на месеца. Марс ще направи точен съвпад с Юпитер, позволявайки ни да направим огромен скок в любовния си живот и да се заемем с нещо, което сме искали да направим толкова дълго. Тъй като Марс и Юпитер са в Близнаци, тези планове може да са живели само в съзнанието ни до този момент.

Какво ви очаква според зодията? Вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

Стара любов може да напомни за себе си, скъпи Овни. Ако химията е взаимна, може да е трудно да си спомните защо изобщо сте се разделили с този човек! С ретроградния Меркурий във вашия любовен сектор, можете да очаквате да се срещнете или да се чуете с бивш партньор, или да откриете, че размишлявате върху минала романтична връзка много повече от обикновено. Ако вече сте в сериозна любовна връзка, то седмицата ще ви донесе хубави емоции.

Телец

Семейството ви може да има много съвети за любовния ви живот, Телци. Без значение колко добри са те, възможно е някой от вашите роднини да ви обърка още повече, ако се колебаете относно променящо живота ви решение, свързано с вашия любим човек. От друга страна, ако сте напълно необвързани, време е да заявите себе си и да спрете да се криете за любовта. Обвързаните Телци ще имат подкрепата на планетите относно любовта и романтиката. Възползвайте се!

Близнаци

Скъпи Близнаци, през новия период ще се чувствате секси и енергични! Марс е в във вашия знак и ще направи точен съвпад с експанзивния Юпитер, което ви дава повече енергия.

Увереността ви нараства, както и желанието ви да се наслаждавате на физическите удоволствия в живота. Ако сте обвързани, определено ще впечатлите половинката си в спалнята и като цяло моментите, в които се забавлявате. Необвързаните представители на зодията също ще имат приятни любовни мигове.

Източник: Любовен хороскоп за 12 – 18 август 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
...... преди 4 седмици
До Любовен хороскопnadiavam se da e p[ozitivno vsi4ko.
1
0
 
2
 
! Отговори
Любовен хороскоп преди 4 седмици
И тази седмица, пак ще ви прекарат, по един или друг начин.

Спонсорирани публикации