Емили Тротинетката би участвала на Олимпиада като жена

По думите й България имала участнички, приличащи на мъже
14 авг 2024 23:10, Нели Христова
136
Емили Тротинетката би участвала на Олимпиада като жена
Снимка: Facebook

Бих участвала на Олимпийските игри като жена, заяви Емили Тротинетката пред "България Днес".

Олимпийските игри завършиха със злато за двете боксьорки Иман Хелиф и Лин Ю-Тинг, които създадоха остри реакции в българската и световната публика. Причината - били мъже.

"Този хейт е изцяло ненужен за тези жени - продължи Емили, - в личните си карти те са жени. Израснали са като жени и са били такива цял живот", коментира тя.

Тя е на мнението, че твърде много внимание се обръща на тези две състезателки. "Олимпийският комитет има много строги тестове. Измерили са количествата мъжки и женски хормони и са били в границите", увери блондинката.

Емили посочи, че България също е имала случаи, в които са участвали жени, които на пръв поглед си изглеждат като мъже.

Същото твърди и културистът Тихомир Рангелов, който се беше превърнал за известно време в жена. Като бивш състезател и член на националния отбор за 10 години Тихомир много добре знае какво се случва в кухнята на Олимпийския комитет:

"Единствено се гледа дали са в граници половите хормони - тестостерон и естроген", категоричен е фитнес инструкторът..

И Емили, и Тихомир са съгласни, че в боксовия мач нещата не са до сила.

"То е до техника и до бързина, а не до това колко силно ще удариш опонента", обясни Емили.

"Да не забравяме, че въпросната тайванка е губила вече 4 пъти на фона на 9 победи. Това действително не е толкова впечатляващ резултат", коментира Рангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно е жената да бъде едра и грубовата, мускулеста вследствие на тренировките и затова да прилича на мъж, съвсем друго е човек да бъде роден мъж със съответстващата на мъжкото тяло мускулатура и костна структура.
50
1
 
14
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
Туй нещо от кой ДВХУИ (дом за възрастни хора с умствена изостаналост) / ДПБ (държавна психиатрична болница) изпълзя, че да напомни за пореден път за съществъването си, че къде се намери и някой да отрази изпълзяването... До колкото си спомням, списъкът с благини по DSM-5 в ТЕЛК-а / жълтата книжка на нещото беше внушителен, като да е опасно за itself и околните(не се сещам за подходяща българска дума). Я обратно в меката стая с усмирителна риза и на "зеленчуков" коктейл :).
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да вземе и Рада дълбоката и Асенка Василева :)))
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По кой спорт шведска тройка ли :)))
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като тротинетка която всеки я минава ли?
46
0
 
16
 
! Отговори
Николай Стоименов преди 1 месец
Докога ще ни занимавате с тоя извратеняк бе
45
0
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
И като каква ще участва на олимпиада? Камериерка или миячка на чинии в кухнята.
44
0
 
10
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
С цялото ми уважение към въпросния човек ,базата за сравнение я няма. Едните макар и транс са се трудили цял живот ,а нашата сънародничка е единствено известна с олимпийските си глупости за да привлече внимание ,дали от подобните на нея,дали от някое НПО да я вземе под крилото си. Даже НПО-та не я искат. Казва ,че не я взимали на работа. Не мисля ,че не я взимат защото е транс ,а защото е издънка и на втория ден ще учи шефа как се прави. Да вземеш едно работно място ,трябва да биеш конкуренция!
43
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мило ни изчадие, въпроса не е дали една жена прилича на мъж или не. Не по това се определя дали е мъж или жена. Онова което е значимо, е мъжката ФИЗИКА, особено в спортовете като бокса, а не кой как изглежда. Ама с твоето IQ под 30, по-добре не се мъчи да разбереш.
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И тоя сега може ли да роди? Има ли месечен цикъл? В личната си карта има графа за пол, но в ЕГН-то ти съгласно предпоследната цифра е записън полът. Това е 9-тият знак. Законът предвижда, че ЕГН-то може да се сменя при 3 случая. Объркан 9-ти знак, объркана дата на раждане и при осиновяване. И каквото и да прави тоя... си остава мъж без шнур според Закона за Личните данни.
41
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В интерес на истината, Емили тук изглежда по-красива от много истински момичета, не знам как го постига, но ако не знаех нямаше да се усъмня, че е жена....Видях преди време една полякиня, изглеждаше досущ като Емили, с абсолютно същата прическа!
40
0
 
8
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Нямам против човека ,а против медиите. Вие ги въздигате и правите "известни" ,и стават трън в очите с глупостите си. Това е един млад човек ,който прави поредните издънки ,а вие пишете за тях. Хората се озлобяват срещу нея или подобните на нея. Ако ги третирате като всеки друг гражданин може би нямаше хората да им се дразнят толкова много !
39
0
 
9
 
! Отговори
Ханко Брат преди 1 месец
Травестита е комбинация от.... мъжка сила и женска злоба!)
38
0
 
7
 
! Отговори
Жива преди 1 месец
Отврат !
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
аха, пак тротонетката.
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Името ти е Даниел и имаш нужда от помощ.
35
0
 
11
 
! Отговори
Кръчматъ преди 1 месец
Тротонеткеее..., количеството тестостерон или естроген не те превръща и не те определя като мъж или жена. Не хормоните определят пола на човек, а, двойката Хромозоми - XY или YY. Туй май съ учеше у 8 или 9 клас по Биология!!!!! Ба си т::::::::пото поколение!!!!!!!!!!!!! То ако баба ти имаше член щеше да е дядо ти!!!!
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак ли бе, Божееее !
33
1
 
5
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 1 месец
Бре не го научихте този български, брей! Ето поправям: "Емили Тротинетката" би участвал на Олимпиада като жена. По думите му България имала участнички, приличащи на мъже.
32
0
 
4
 
! Отговори
Баба Гица преди 1 месец
Само тъй Емилчо. Бабито ти е мъжко

Спонсорирани публикации