Тръмп за Камала: Чуйте как се смее, така се смеят лудите

Той заяви, че по-лесно ще победи Харис, отколкото Байдън
18 авг 2024 12:20, Петър Бойчев
82
Тръмп за Камала: Чуйте как се смее, така се смеят лудите
Снимка БГНЕС

Кандидатът за президент на САЩ на републиканците Доналд Тръмп заяви, че според него ще му е по-лесно да победи кандидата на демократите Камала Харис, отколкото президента Джо Байдън, въпреки че някои проучвания показват, че тя има малка преднина в надпреварата за президентските избори на 5 ноември, предаде Ройтерс.

Бившият президент Тръмп каза това на митинг в Уилкс-Баре в североизточната част на Пенсилвания - щат, който се очертава да има голямо значение за изхода на надпреварата.

Вицепрезидентът Харис от своя страна ще направи автобусна обиколка на Западна Пенсилвания, която ще започне в Питсбърг днес, преди началото на Националния конгрес на Демократическата партия утре в Чикаго.

"Смятам, че тя ще бъде по-лесна за побеждаване от него“, заяви Тръмп, наричайки Харис "радикална" и "лунатик". Тръмп се опита да представи вицепрезидента на Байдън като крайнолява по отношение на редица политики. По време на митинга той изтъкна предишен неин призив за забрана на фракинга - индустрия, която е от голямо значение за щата. Кампанията на Харис неотдавна посочи, че тя няма да подкрепи забраната.

Той също така продължи да атакува Харис в личен план, въпреки че според някои политически анализатори подобни коментари могат да навредят на Тръмп сред умерените избиратели.

"Чували ли сте я как се смее? Това е смехът на луд човек", каза Тръмп и добави, че е недоволен от илюстрацията на Харис на корицата на последния брой на списание "Тайм". "Аз изглеждам много по-добре от нея", добави той.

В прескачаща от тема на тема реч Тръмп повтори невярното си твърдение, че е загубил изборите през 2020 г. поради измама, отхвърли заплахата от изменението на климата и заяви, че планът му за налагане на повсеместни мита върху чуждестранни стоки няма да действа като данък за потребителите в САЩ - твърдение, което повечето икономисти оспорват.

Залата "Мохеган Сън Арина" с капацитет от около 8000 души беше почти пълна, когато той започна да говори. След първия час обаче тълпата започна да намалява. Общо той говори повече от 100 минути.

Тръмп заяви, че Харис е трябвало да направи повече за справяне с инфлацията и други проблеми, откакто тя и Байдън са встъпили в длъжност. Ако бъде преизбран, той заяви, че ще подпише указ, с който ще нареди на секретарите на кабинета и ръководителите на агенциите да предприемат действия за намаляване на цените.

Пенсилвания е един от трите щата от т. нар. Ръждив пояс, заедно с Уисконсин и Мичиган, които помогнаха за неочакваната победа на Тръмп през 2016 г., посочва Ройтерс. Байдън, който е израснал в Скрантън, Пенсилвания, спечели трите щата за демократите през 2020 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: лудитеТръмпкамала
Още от Звезди
Нова ера - Лейди Гага вече е брюнетка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
8
 
7
 
! Отговори
До 46 преди 4 седмици
Гледам разбираш психиатричните работи, кажи сега и на тръмп диагнозата като патологичен лъжец, доказан изнасилвач. Даже жена му се гнуси лт него и изчена от полезрението.
45
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не знам Камала но като видя Трумпвта и го визуализирам с с луд избягал от Психиатрията.
44
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тръмп ми прилича на нашите русофили - обиждат колкото се може повече с надеждата, че по този начин доказват правотата си. След досег с тях се чувстваш омърсен.
43
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Напълно прав е. У нас кандидат като нея не би взел и 1%.
42
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тръмп е пътник. Всичките му аргументи срещу Харис са че е луда, в същото време всички факти говорят че лудият е Тръмп.
41
0
 
2
 
! Отговори
В М Х преди 4 седмици
До М ХОт кога имате интернет в Карлукуво , ай честито
40
0
 
1
 
! Отговори
Дедо преди 4 седмици
До баба мара.....А ние от 6 милиона също не можем вече 35 години!!!!
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ами то цялата америка е по- бетер от камилата.
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 41,Статията е за Тръмп, иначе и Камала има интересни съждения за икономиката. Разликата между тях е в количествата обиди, поне на мен ми идват в повече. Кой ще спечели американците ще решат така или иначе :)
37
0
 
4
 
! Отговори
Браво преди 4 седмици
До Анонимен 38 - намери Камала какви мерки ще вземе срещу инфлацията... разбиране и интелект хвърчат отвсякъде.
36
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Като махнем личните обиди, които впечатляват доста хора, твърденията му за икономиката на ниво седми клас, поредното му мрънкане, че са му откраднали изборите, друго остава ли? Може и да спечели изборите, има шанс, ама си е въздух под налягане.
35
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
E това си е самата истина. Ако я погледаш малко в нета виждаш, че е 100% вярно.
34
1
 
15
 
! Отговори
БАЙХОЙ преди 4 седмици
Кариерата на Камала е била възможна само защото върховният съдия на Калифорния мечтал да *** камила. И след срещата им кариерата й рязко скача.
33
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Какво и е на смеха нисък и пиша същия има и Путин
32
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тръмп вместо да си вземе някое нормално вице Примерно Ники Хейли красива млада и умна жена с която да парира всички предимства на Камала и да я изяде във икономическия дебат избра оная безлична подметка Ейван . Явно и той е изкуфял от възраста бетер Байдан
31
8
 
10
 
! Отговори
Х преди 4 седмици
Тръмпи се чуди какви обиди да измисли. Той винаги е работил за богаташите. Тя е работила в Макдоналс като млада. Нашият бай Г подкрепя да има повече за милионерите. :D
30
2
 
5
 
! Отговори
До ФАКТ преди 4 седмици
Изобщо не е важно колко хора ще гласуват в САЩ. Важно е коя партия ще плати повече на електорите. ;-)
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Също като наш Кирчо, но наш Кирчо е по-зле понеже страда и от дислексия.
28
4
 
9
 
! Отговори
Аз преди 4 седмици
Камала се хили защото е на много яки амфети.Тя и шефа и са на най-съвремената медицина.Дончо си е луд по рождение и там не може да се приложи терапия.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Понеже Камалата е *** като пън в прав текст пред свой симпатизанти обяви,че за да се (спасяла)планетата и да имали бтдеще децата на нас избраните както заяви тя ,трябвало да се редуцирало световното население до 1-2 милярда най много и да сме забравели човечеството за изкопаемите енергоизточници и употребата на месо.Те такава е тая черна сатанистка,но по *** от нея са само ж**ълтопаветните шорошпии които я подкрепят и които тя иска да първи да редуцира за награда .

Спонсорирани публикации