Високо напрежение: Беларуски войски са разположени по цялата граница с Украйна

Лукашенко твърди, че Украйна държи 120-хилядна армия на полосата
18 авг 2024 14:05, Петър Бойчев
236
Високо напрежение: Беларуски войски са разположени по цялата граница с Украйна
Снимка БГНЕС

Беларуският президент Александър Лукашенко обяви днес, че Украйна е разположила повече от 120 000 войници по границата си с Беларус. В отговор на това Минск е изпратил военни формирования по протежение на цялата си граница, съобщи руската държавна информационна агенция РИА, цитирана от Ройтерс.

Лукашенко, който е съюзник на президента на Русия Владимир Путин, заяви, че беларуско-украинската граница е минирана "както никога досега" и украинските войски ще понесат огромни загуби, ако се опитат да я преминат, предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от За да се разбираме
Фините знаци, които показват, че мъжът ще ви остане верен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Аз имам обяснение-Украйна окончателно погива и е получила инструкции да напада, пък каквото сабя покаже. Но защо тормозят мирна Беларус, все пак?----Тая мирна Беларус от територията на която нахлуха руските пълчища, на които само некадърността на руското командване не им позволи да влязат в Киев? Ами сигурно не вярват на Луакшенко и го смятат за слуга на Путин, и очакват от него всякаква подлост.
163
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И ако не знаете, Украйна се топорчи на Беларус. Самолети и дронове редовно нарушават въздушното пространство. Аз имам обяснение-Украйна окончателно погива и е получила инструкции да напада, пък каквото сабя покаже. Но защо тормозят мирна Беларус, все пак? Да видим.
162
6
 
20
 
! Отговори
... преди 4 седмици
Целта е да се отклонят украински сили на тая граница и да се отслаби фронта с Русия. Евтино изпълнение.
161
20
 
14
 
! Отговори
Лукавият преди 4 седмици
Лошо им се пише на укрите.Най боеспособните беларуски части са на границата.Само чакат заповед на Лукашенко и ще се втурнат към Киев.От границата до Киев е има няма 50 км.За ден два ще са Естествено преди това трябва да заиграе артилерията и след това беларуските танкове да направят танков скок към Киев.
160
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Има документален в ютюб за Лукашенко Бивш негов телохранител , избягал отдавна в Германия разказва как по поръчка на Лукашенко през 90 те са отвлекли и убили лидера на опозицията тогава и Лукашенко е станал президент Лукашенко като близкия си приятел Путин също диктатор -убиец
159
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 178. По ясно,не можеше ли да се изразиш?-:) Не се чуди що ти климат минуси!-:)
158
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Всичко, което излиза от комунисти, нашите *** го приемат за светия граал. Казал нещо лукавия и е закон за русоробите. Какви 120 000 армия на границата с Беларус, да седят и да дремят, при положение, че на другата им граница има война, която губят. Те общо 120 000 не могат да съберат. Лукавия търси някакви поводи да се намеси, но не му се получава, засега. Лошото е, че ако Беларус нападне, нато няма да стои и да гледа и стана тя 3 та световна.
157
7
 
7
 
! Отговори
Някой си преди 4 седмици
Добър " ход" на Евреина НЕЗАКОНИК! Да разположиш армия,по голяма от тази на противника срещу границите му!-:) Евреите,то нали бяха на стъпка пред другите!-:) Само че едва ли е Пресметнал,че се Изправя Срещу Редовна армия! Мъже които са учили Едно и също 2 години! Беларус Не допусна Бел в територията си до сега от Украйна! И беше свалено " всичко" още преди да пресече границата на Беларус! Тези са на " Ти" с днешните БЕЛ!-:) И още нещо! Беларус може да Мобилизира,до 1 милион и 500 хиляди войници
156
7
 
1
 
! Отговори
До 178 преди 4 седмици
Заема се робеж за отбрана и се вкопават, освен това това е един много добър коридор за една 500 хилядна армия...
155
1
 
8
 
! Отговори
До 175 преди 4 седмици
Ние защото нямаме проблем с точно същите неща. На колко години са водопроводите, да ти кажа, че доста надхвърлят 60-70 години! За ЖП транспорта няма какво да говорим, като от София до Варна се стига за 15 часа, резил.
154
6
 
24
 
! Отговори
ГЛУСПОСТИ преди 4 седмици
Няма как Украйна да има 120-хилядна войска на границата с Беларус, това е абсурдно. Няма и как да воюва с двете страни едновременно, все пак воюва с една от най-мощните военни сили в света, няма как да си позволи война с още една страна. Явно целта е друга, Путин започна да е притиснат и иска да ударят от Беларус, а и трябва да имат някакво глупаво оправдание пред своя народ, както и президента на Беларус ще има глупаво оправдание пред своя народ, че е пратил съгражданите си на смърт.
153
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
120 ХИЛЯДИ. ХАХАХАХАХАХАХА. ДВЕ БОМБИЧКИ И ЩЕ НАТОРЯТ ЗЕМЯТА.
152
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ПЪТНИК. НА ТОА ЦЕЛИЯ НАРОД ЕМИГРИРА НА ЗАПАД. ТО Е ОСТАНАХА ХОРА В БЕЛАРУС БРЕ. НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ЖИВЕЕ В ДИКТАТОРСКА СТРАНА.
151
7
 
23
 
! Отговори
Бай Тодор преди 4 седмици
И този се оправдава с външния враг, за вътрешните си проблеми.
150
14
 
7
 
! Отговори
Подкрепям и преди 4 седмици
Удар с тактически ядрени глави
149
19
 
5
 
! Отговори
Удар от Беларус преди 4 седмици
Ще дойде добре
148
19
 
22
 
! Отговори
1 преди 4 седмици
Руският колос с глинени крака ще се срине.
147
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ристу е такава абна kAпейка, че даже внимание не трябва да му обръщате
146
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 155 Ристу неграмотният. имало глад" - мда... глад не е имало - само купонна система за по-здравословно хранене))))Купонната с-*** е при комунизъма бе см.отльо.
145
15
 
17
 
! Отговори
G.I. Joe преди 4 седмици
Лукашенко трябва да бъде бит с тояга. Голяма гад.

Спонсорирани публикации