Тези зодии трябва да се научат да живеят за мига

Вижте кои са те
30 авг 2024 14:41, Ивета Иванова
7
Тези зодии трябва да се научат да живеят за мига
Снимка: iStock/bernardbodo

Тези зодии винаги премислят нещата. Те постоянно се притесняват за нещо, много се тревожат за дреболии, анализират всяка ситуация и всяка дума. Не знаят как да релаксират. Все правят планове и искат всичко да се случва според тях. Трябва да се научат да живеят за мига. Ето кои са те, според "Times Of India".

Скорпион
 
Те са много напрегнати зодии, все разсъждаващи на дълбоки теми и потопени в мислите си. Много са страстни, емоционални, чувствителни, раними - дори да не го показват. Това значи, че постоянно мислят за минали случки, за болката, която им е била причинена, за стари рани. Анализират всяка ситуация. Често се тревожат за бъдещето и се чудят какво точно ще им донесе то. Това ги разсейва и не могат да се наслаждават на сегашния момент. Трябва да се отдадат на хобитата и страстите си, да ангажират вниманието си с тях и да спрат все да се тревожат. Да са креативни и физически активни, за да релаксират.

Риби
 
Тези зодии са истински мечтатели. Постоянно си фантазират, въобразяват си, живеят в един свой свят на мечтите. Това ги прави креативни и понякога щастливи, но е и опасно - така те се губят в своите фантазии, потъват във въображението си и се отдалечават от реалността. Не живеят в настоящето, все кроят планове за бъдещето и си представят какво ще им донесе то. Така се отчуждават от любимите си хора и изпускат някои ценни моменти. Трябва да започнат да медитират, за да се успокоят и да се отдадат на момента. Слушането на музика, рисуването, писането, воденето на дневник - всичко това също ще им помогне.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 2 - 8 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
:))) преди 2 седмици
До Анонимен 2 Пари не се дават,пари се взимат!:)))
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доста приятели имах, които живееха за мига, не мислеха без нищо- носеха се на вълните на безгрижието. Няма такъв, който да е прокопсал от тях. И аз съм се забавлявал цял живот- то не бяха мадами, партита, пиене, екскурзии, морета, планини, спорт, то не беше чудо. Миговете са едно, амбициите- съвсем друго. Някак си някои се фокусират върху миговете, а мащабните сериозни неща липсват при тях. Грешка. Голяма грешка. Няма лошо да се радваш днес, да се разсееш. Но утре продължи да следваш целите си.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Реши нашиот да го кара философски. Изтегли бърз кредит, отиде на морето да живее за мига. Напие се на първата вечер, прави се на баровец пред батковците с парите, които на час печелят, колкото нашио на година. Зарибява мацки. Оберат го без да разбере. На другата сутрин се събуди без пукнат лев, вика "имало да става, живейте за мига!". Отиде, изтегли нов кредит. Живее за мига, докато другите си живеят живота и се развиват. Лятото свърши, нашиот трябва да бачкоти. Налита на бой, дразни се.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Познавам хора, които живеят или живееха за мига. Някои от тези, които живееха за мига умряха, живеейки за мига. Други изведнъж се усетиха, че това не води до никъде и спряха да живеят за мига. А тези, които все още живеят за мига продължават да си съсипват живота (че и този на околните). Зодиите са пълна шарлатания и глупост, която дори претендира да е наука.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не умея да живея за мига, честно казано. Живея за доста по-сериозни и мащабни неща, отколкото един миг. Вече въпрос на гледна точка е кой какво възприема като нещо незабравимо. За едни целувка с момиче е незабравима, за други- среща с известна личност, за трети- парти. Нито едно от тези не ми е интересно, може би защото съм видял всичко. Живея, за да се забавлявам и за да градя семейство, кариера, бизнес и да печеля много пари. Миговете са прекрасни, когато са с децата и жена ми- незабравими.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пари ми дай акъл не ми давай :)))
1
7
 
0
 
! Отговори
Стою преди 2 седмици
Зодиите са пълна глупост и шарлатания и който вярва, че звезда чия светлина идва 1 млн. години доо земята му влияе на битието е кукареко

Спонсорирани публикации