Зеленски: Нямам представа какво има предвид Тръмп с готовността си да спре войната

Предизборните послания са си предизборни послания, допълни той
14 сеп 2024 14:40, Нели Христова
154
Зеленски: Нямам представа какво има предвид Тръмп с готовността си да спре войната
Снимка: БГНЕС

Президентът на Украйна Володимир Зеленски обясни в интервю за американската телевизия Си Ен Ен защо възнамерява да сподели своя план за постигане на мир в Украйна на висши американски политици и разкри подробности от телефонен разговор с бившия президент на САЩ Доналд Тръмп отпреди два месеца, предаде БТА, цитирайки Укринформ.

"Аз съм готов да споделя плана с президента Джо Байдън", каза украинският лидер. "В такъв случай, разбира се, мисля, че ще бъде честно и правилно да го споделя с двамата кандидати за президент - Камала Харис и Доналд Тръмп", заяви още Зеленски.

Тъй като много неща зависят от решенията на Конгреса на САЩ, "победният план" би трябвало да бъде представен и на Конгреса, посочи украинският  държавен глава. "След тези стъпки ние сме готови да го споделим с народа", добави президентът.

Той каза, че няма представа какво има предвид Тръмп, когато заявява готовност да сложи край на войната до дни - даже преди да е встъпил в длъжност, ако бъде избран за президент. Изборите в САЩ са на 5 ноември.

"Сега не мога да разбера това, защото не знам какво точно има той предвид и какво означава то. Предизборните послания са си предизборни послания, понякога те не са много реални", отбеляза Володимир Зеленски.

Понякога подобни послания "изнервят", каза той, но допълни, че по време на телефонен разговор с Тръмп преди два месеца кандидатът за президент на САЩ е обещал да подкрепи Украйна.

"Той каза, че иска много да помогне и ние имахме един много хубав разговор. Той разбира колко ни е трудно да оцелеем във войната и ще направи всичко, за да направи Украйна по-силна", заяви Зелевнски. "Ето защо искам да му споделя този план, за да чуя неговото мнение", заключи президентът на Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от Русия
Вицето на Тръмп каза как ще разрешат конфликта в Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 14 часа
Няма да излезнат сметките на Украйна Сащ Великобритания. Русия ясно се изрази ще граничи с Румъния и Полша . Острова Великобритания ще потъне. Китаи ще потопи сащ Русия ще помогне
139
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 1 ден
Що си толкова противен бе !
138
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 1 ден
Има в предвит да спре милиардите !
137
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Мистър Тръмп го каза ясно:Иска да спре войната Русия-Украйна. Той е бизнесмен и предпочита борба за икономическо господство в света пред война, която всеки момент може да прерасне в световна. Президент Байдън е престарял и интересно защо на стари години иска да се изяви като господар на света като пред себе си има Китай-Русия-Северна Корея плюс Брикс. Или служи като параван на други, които стоят зад гърба му и командват от негово име? Вече се видя, че май Камала Харис реално управлява
136
1
 
2
 
! Отговори
Урсула преди 2 дни
Зеленски изобщо има ли понятие за нещо? Той да се благодари на Путин, че го е оставил още жив. Много хора нямаха тоя късмет, примерно Пригожин и Навални.
135
2
 
3
 
! Отговори
емо преди 3 дни
приказките на украинския клоун за съществуването на, забележете, "победен план за мир", са израз на скодоумие и пълно откъсване от реалността. сериозен човек не може да повярва в такова твърдение, освен ако не е американски или западен политик, като байдън например, който напразно не се интересува от това, което казва Путин, защото то е сериозно, а вярва на небивалиците на зеленски.
134
7
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 дни
:)))) Българските полу-русначета и закани от рускини, продължават да си верват, че Матушката им ще завладее света... Не само няма да завладее Света, нито даже Европа, но Матушката ви ще я е бат лошо. Първо до декември ще и разсипят инфраструктурата на 300 км дълбочина, после януари-фефруари 30-40 000 руски че измрът от студ. И после че бъдат изнесени и войските и от Укрйна, и то с краката напред .
133
1
 
4
 
! Отговори
Mен преди 3 дни
Планът му е, че няма да си вече президент
132
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Означава, че през ноември Тръмп ще спре войната на границата на Русия с Румъния, Унгария, Словакия и Полша.
131
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 3 дни
Плана на евреиското *** зеленски няма да се сбъдне . Русия че граничи с Румъния и Полша . Великобритания ще потъне има вероятност сащ да изчезне
130
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
спокой, и той няма ;)
129
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Тоя не можеш го откри нийде по света след 6 месеца - ще се скрие в *** Г..!Как да обясни, защо е трябвало да умрат 1 млн. украинци, 1 млн. деца да останат сираци и 10 млн. да избягат в чужбина, за да се загубят повече теритонии и са се сключи по-неизгоден мирен договор!
128
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Как, какво има впредвид Тръмп - да те прати в хенсия, защото ти е изтекъл мандата и някой да подпише мир при руските условия! Ко ти пука - не си украинец...и си имаш къщи и в Англия и Щатите!
127
1
 
2
 
! Отговори
дедо поп преди 3 дни
Нямам представа какво има предвид... Свиркаджийте от днеска.бг вий имате ли си представа????????? май не това ви е професия
126
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Дмитро Кулеба напусна.Защо да проси като Зеленски..
125
3
 
7
 
! Отговори
Сталин е виновен преди 3 дни
Защото пожали ЕС-фашагите на 9 май 1945. Но всяка грешка е поправима.
124
2
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 дни
Ще ти подари вратовръзка за специални случаи.А после ще те изпрати на заслужена екскурзия из правоверни демонократични държави.
123
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Зелето май е забравил, че Тръмп е бизнесмен. И под да "спре войната" казва - спиране на кранчето за укрите. Защото САЩ са в страшна рецесия. 20 % от американците са бездомни. 37 милиона са на границата на бедността. 68 милиона са на социални помощи. Имат вътрешен дълг 35 ТРИЛИОНА $. НА 5-ти ноември са им изборите на краварите. И едва ли им е точно сега до украински зелета. А и станаха по-досадни и от македонците.
122
1
 
18
 
! Отговори
КуКлус преди 3 дни
Зеля ....та ти се роди от войната ....как да знаеш какво е спиране на война ? Ти си дрогиран и вманиячен както чичо ти Адолф беше когато остана без СС-овци и Вермахта но пак заповядваше кои дивизии (вече избити) къде да нападнели .....Същия маняк си и ти ...играеш си с животите на стотици хиляди и те боли фара за тях ....ти си МАНЯК НАРКОМАН !
121
1
 
16
 
! Отговори
Пловдив преди 3 дни
Володя просто е ще ти спре доставките на кока , тогава света ще се събуди за теб и ще те открият обесен в някое мазе .