Лекар, обвинен за смъртта на Матю Пери, се призна за виновен

Доктор Марк Чавес е заплашен до 10 години затвор
31 авг 2024 10:30, Анисия Иванова
4
Лекар, обвинен за смъртта на Матю Пери, се призна за виновен
Снимка: БГНЕС, архив

Един от лекарите, обвинени в смъртта на американския актьор Матю Пери, се призна за виновен по едно обвинение, съобщи телевизия Ей Би Си, позовавайки се на адвоката на обвиняемия.

Доктор Марк Чавес се съгласи да се признае за виновен по едно обвинение за заговор за разпространение на кетамин. Както отбелязва телевизионният канал, той е заплашен до 10 години затвор.

По-рано в. „Лос Анджелик таймс“ съобщи, че властите на окръг Лос Анджелис са започнали разследване, което ще отнеме няколко месеца. Полицията и Администрацията за борба с наркотиците започнаха разследване преди няколко месеца, след като аутопсията установи, че Пери е починал в резултат на острите ефекти на кетамина.

Пощенската служба се е присъединила към разследването и проверява дали актьорът не е купувал наркотици по пощата. Според резултатите от токсикологията Пери е бил подложен на терапия с кетамин за психични проблеми повече от седмица преди инцидента. Според медицински експерт обаче откритият в тялото му кетамин не е попаднал там в резултат на лечение, пише БГНЕС.

Тялото на Пери, който почина на 54-годишна възраст, беше открито на 28 октомври 2023 г. в дома му в Калифорния. Той беше запомнен от публиката с ролята си на Чандлър Бинг в телевизионния сериал "Приятели" (Приятели, 1994-2004).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: лекарМатю Пери
Още от Миш-маш
10 ценни урока, които научаваме късно в живота
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Алчността убива.
3
0
 
4
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 2 седмици
Туй да купуваш кетамин за луди пари (а струва на практика "центове") и да те разиграват на мамуна с "доставките" показва наистина чутовен интелект, а за да се претрепеш с кетамин (води се един от много безопасните венозни анестетици) наистина си трябва талант и още по-чутовен интелект :). Все едно да вземеш транквилант (примерно от бензотата - валиум, дормикум, занакс, ..., опции бол, заспива се прекрасно със всичките) и да отидеш да поплуваш в морето, много хитро :). Същото с кетамин и вана :).
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Този наркоман сега заради него искат лекарят да изкарат виновен че е предозирал. Както искаха да изкарат оня лекар дето уж не се грижел за наркомана Марадона както трябва. Скааапаняци!
1
3
 
5
 
! Отговори
епизод пореден преди 2 седмици
Теaтрото на хитрото еврейче стартира.

Спонсорирани публикации