Пеевски се надява на силно представяне на "ДПС-Ново начало"

Партията проведе заседание за подготовка на предизборната кампания
Обновена: 14 сеп 2024 19:38 | 14 сеп 2024 19:07, Анисия Иванова
115
Пеевски се надява на силно представяне на "ДПС-Ново начало"
Снимка: ДПС-Ново начало

ДПС проведе разширено заседание за подготовка на предизборната кампания за парламентарните избори на 27 октомври. В заседанието участваха председателят Делян Пеевски и ръководството на ДПС, представители на областните и общинските структури, координаторите на ДПС в Турция, народните представители, кметове и активисти.

Областните председатели на ДПС изразиха своята и на структурите категорична подкрепа за "ДПС-Ново начало" и готовността си за силно представяне на изборите за народни представители, съобщиха от ДПС на Пеевски.

На заседанието бяха обсъдени критериите за номинации на кандидати за народни представители от "ДПС-Ново начало", основните приоритети, на които ще се базира програмата за бъдещото управление на България, след изборите, проблемите на общините и взаимодействието им с централната власт.

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски лично се запозна с актуалната обстановка във всички райони на страната и темите, свързани с българските изселници в Турция.

Пред актива на партията той заяви, че само силно представяне на "ДПС-Ново начало" ще гарантира на хората власт, отговорно ангажирана с разрешаването на техните проблеми.

Той възложи на предизборните щабове на "ДПС-Ново начало" да бъдат много активни в кампанията и да се срещат и разговарят очи в очи с избирателите.

В разширеното заседание участваха председателят на ДПС и на ПГ на ДПС Делян Пеевски, Зам.- председателите на ПГ на ДПС и на ДПС Йордан Цонев, Халил Летифов, Искра Михайлова, зам- председатели на ПГ на ДПС Байрам Байрам, Ертен Анисова, Хамид Хамид, който е и член на ЦОБ, Елван Гюркаш – секретар на ПГ на ДПС, членове на ЦОБ и кмет на Кърджали Ерол Мюмюн, член на ЦОБ и кмет на община Белица - Радослав Ревански, евродепутата и член на ЦОБ Танер Кабилов, член на ЦОБ и народен представител Цветан Енчев. Народните представители Айтен Сабри, Атидже Вели, Джем Яменов, Димитър Аврамов, Иво Цанев, Надя Петрова, Небие Кабак, Неждет Шабан, Николай Златарски, Фатима Йълдъс, Хюсеин Хафъзов, Шендоан Халит.

На срещата присъстваха областни и общински представители, кметове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от Избори 2024
ГЕРБ са против прибързаното законодателство на ПП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
сокола си е на българските-турци. Велик лидер. Много разумен стратег. Пука от акъл.
105
0
 
1
 
! Отговори
Шишо Туморов преди 1 ден
Предстоящите избори сред етинагиЦ и турчеещите се българи ще бъдат проведени под мотото: "Искаш - не искаш, щеш- не щеш, ще гласуваш за Шиши Кеш".Хайде на кебапчетааааааааа !
104
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Мама Ирен: - Ох на мама пухчото , мама ще ти изпапка бузките , колко си ми умничък ! Ама внимавай с тоя твоя ортак от Банкя за не те хлъзне с 200 , че на него му е наследствено ! Още навремето "репресирания " му дядо Бойко ,подхлъзна дядо ти Пею Пеев, направо го качи на ски ! Оттогава вече не е Пеев , а Пеев-ски !
103
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Човек ,който си играе със съдбите на хората и подкрепя терористичната ПКК.Доклад на Турското разузнаване.ДПС без Пеевски.Октопод на Българския народ заедно с коалициония си партньор Румен Христов от СДС.Които каза ,че модела на България е управление заедно с Пеевски.
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Дебелия се надява да купи гласовете на бедния северозапад. Ще се отпусне по 80-100 лв. на глас и за 30 милиона ще събере 320 хиляди гласа. Бълха го ухапала. ДПС вече няма да има. До каквото се добере този дерибей, всичко съсипва.
101
0
 
0
 
! Отговори
КИРО БЕГА У РОССИЯ преди 3 дни
ДАНС ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА И ЗА ТЯХ..
100
0
 
1
 
! Отговори
Цар Делян Шишиман преди 3 дни
Земеделците нямат шанс!
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Ако не плати дебело на шведите по махалите ще е вън от парламента.Това е новото начало на ромското включване.
98
0
 
2
 
! Отговори
до 98 преди 3 дни
Майка му е извадила голям късмет с играта на тото едно време.
97
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Сега ще разберем дали само с купени гласове, може да се влезе в парламента. Не вярвам, че някой нормален ще гласува за Пеевски.
96
0
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 3 дни
нито един глас за новото начало това са дерибеи
95
0
 
10
 
! Отговори
ББ преди 3 дни
Пожелавам му от сърце да си остане само с надеждите.
94
1
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 3 дни
Някой знае ли с какъв бизнес се занимава Шиши че е толкова богат?
93
10
 
2
 
! Отговори
ДЕЛЯН ДА ИДВА.... преди 3 дни
Делян е сила и разбира от пари, вече го е доказал.
92
13
 
9
 
! Отговори
Пеевски или Доган? преди 3 дни
Всеки, който е против Пеевски е за Доган и ДС. Българските турци са работливи и честни хора и не заслужават феодалното потисничество на рома Доган, който в продължение на 34 години превърна тези хора в роби. бг.
91
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
94, да бе сигурно, защо американците канят Радев при това ВВС на САЩ, а не Пеевски, ами защото за тях е престъпник, осъден за корупция, да си пази парите в кеш и да се бори да седне в парламента до Гайтански, това е всичко което може да постигне
90
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Радев е добре да подаде оставка ,иначе Пеевски ,ще го разкости ,както и другия гнусен руски кавал Копейкин !!!!
89
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Пеевски ще спечели изборите !!! Само той ни остана ,последна надежда за България !! НАПРЕД !
88
7
 
5
 
! Отговори
,ПЕЕВСКИ КАЗА: преди 3 дни
"Хубавото иде"...И НИЕ МУ ВЕРВАМЕ.....
87
0
 
12
 
! Отговори
Асан от Асково преди 3 дни
Батеее, даваш пеесе лева и отивам да пускам за тебе