Любовният ви хороскоп за септември

Ето какво показват звездите
3
Любовният ви хороскоп за септември
Снимка: Istock

Месец септември ще бъде интересен период за любовта. Няма да липсват някои предизвикателства пред влюбените. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В началото на месеца може да възникне конфликтна ситуация за обвързаните представители на зодията. Звездите ви съветват да бъдете внимателни с думите.

За търсещите нова любов, новият месец ще предложи нови запознанства, приятни забавления и романтична атмосфера. Болезнено минало от предишни връзки може да повлияе на изграждането на нови. Ето защо, за да избегнете негативизъм, не бързайте да търсите заместник на предишния ви партньор, а по-добре е да използвате времето за анализ на миналия опит.

Телец

Според любовния хороскоп, липса на внимание, грижи и любов в отношенията, която беше през август (ако е имало такава), ще бъде компенсирана през септември. Между партньорите ще се появи богата палитра от нови чувства и емоции, което ще им позволи да видят нови възможности и перспективи. Ако обаче двойката не успее да разреши разногласията до очакваното пълнолуние, връзката може да стане болезнена и непоносима. За някои това може и да е край на взаимоотношенията.

Източник: Любовен хороскоп за септември 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Избори 2024
Този служебен кабинет не трябва да има отношение към изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пътуване и обич!
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Безпаричие