"Възраждане" атакува европарламента с Петър Волгин

Водач на листата е Станислав Стоянов, журналистът е втори
Обновена: 16 апр 2024 11:46 | 16 апр 2024 11:43, Красимир Ангелов
528
"Възраждане" атакува европарламента с Петър Волгин
Снимка: БГНЕС

Журналистът Петър Волгин влиза в листата на "Възраждане" за изборите за европарламент. Той е на второ място сред кандидатите на партията.

"Възраждане" представи кандидатите си за депутати в Европейския парламент на специална пресконференция в БТА. Водач на листата е народният представител Станислав Стоянов.

Още по темата
По време на пресконференцията лидерът на партията Костадин Костадинов не пропусна да критикува служебният кабинет, който по думите му е правителство на Бойко Борисов.

"Второ – това правителство пряко се командва от американското правителство", каза още Костадинов.

Както е известно, служебният премиер Димитър Главчев предложи Даниел Митов да заеме поста на Стефан Димитров във външното министерство късно вечерта в понеделник.

"Днес ще внесем предложение за изслушване на служебния премиер Димитър Главчев, защото това представлява грубо вмешателство във вътрешните работи на България", заяви Костадинов.

"Всичко, което се случи, е след реакция на заместник-държавния секретар, който беше на т.нар. Кримска платформа в София. По повод твърдо мекото изявление на българския външен министър. На тях са им нужни ястреби, които непрекъснато да насъскват българското общество срещу Русия", коментира той.

Очевидно е, че дипломат от кариерата като Димитров не е приемлив на американското посолство, смята Костадинов. Фактът, че Бойко Борисов вчера си позволи да заповяда смяната на министъра, е достатъчно ясен, каза още той.

Според "Възраждане" президента Румен Радев не трябва да пописва указа за смяна на външният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


528
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
321
7
 
12
 
! Отговори
БЕЗПРИСТРАСТЕН преди 5 месеца
Беше съученик на най-добрия ми приятел от НГДК.Разказваше какъв подмазван е бил и все гледал да се прилепи към синчето на някой другар по онова време.След 90-те гледаше накъде духа вятъра и се присламчваше към силните на деня.Той и самовлюбен и се кефи,че му се обаждат едни и същи езкуфели старци.Няма нормален българин,който да си губи времето да слуша руската му пропаганда.Прилича на надута въшка.
320
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако не се беше преименувал на Волгин,сега щеше да носи кереч на някой строеж в Брюксел.
319
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Волгин е известен и хората го уважават - добър избор е.Според мен да вкарат и Карбовски в листата.Също може и Киро Брейка.
318
2
 
11
 
! Отговори
В погледа му преди 5 месеца
Червени ескадрони и евро милиони
317
2
 
6
 
! Отговори
В погледа му преди 5 месеца
Червени ескадрони и евро милион
316
5
 
4
 
! Отговори
Как са нещата преди 5 месеца
Бивш комунист = евроатлантик=жендър. Примери Боко Тиквата, Пеевски, Киро Умното, Христо Иванов (Бойкикев), Атанас Атнасов (Гнома), Божанков..... Е Волгин винаги ги е громял тея
315
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Русия настъпва и бавно затяга примката. А наркомана се гърчи.
314
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това червено сталинистко чучало от къде го изкопаха. Тоя е спрял във времето на соца. Главата му е к уха и дървена, като на руските кукли. защо ще го пращат в европарламента. Той мрази Европа и обича съветския съюз. Ще му дават евро, а той иска рубли. Да го пращат в Сибир тоя лялавец. ***
313
2
 
4
 
! Отговори
ами супер преди 5 месеца
До Рочо - на жълтонасран паветник и бабите му пречат.
312
8
 
4
 
! Отговори
анонимен келеш преди 5 месеца
Хубаво го гледайте това мекотело на снимката!Такива като него за Русия предават и майка си и баща си къде се вика,а кво остава за България:):):)Добре,че в България такива не виреят:):):)
311
3
 
4
 
! Отговори
Каква е разликата преди 5 месеца
Разликата между Волгин и другите бол--ци е че Той беше антикомунист преди 89та и Антиевроатлант сега . Защот така се получава ами защоти бившите комунисти станха евроатлантици а всъщност са били винаги обикновени престъпници
310
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя *** беше в нашия клас и всеки го чумбереше в междучасията.После ревеше на даскалите
309
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Волгин едва ли ще постигне нещо в Европарламента, той и представа си няма как стоят нещата там и как се играят игрите. Решението за излизане на Британия е взето от съвсем друго място, този депутата беше само ПР. Но ЕС така или иначе се разпада, нека поне опита.
308
3
 
5
 
! Отговори
Рочо преди 5 месеца
Това е супер, вече няма да има кой да облъчва бабите и дядовците с прокламации и сентеции от древни учени от чукотка от школата Путкуций.
307
3
 
7
 
! Отговори
Georgiev преди 5 месеца
Типичен русофил... жаден за евро.
306
7
 
6
 
! Отговори
Да ама не преди 5 месеца
Браво за избора . Волгин има стотици хиляди слушатели. Релно неговото предаване е най-слушаното в ефира и това ще донесе много гласове . Не случайно е и най-слушаният защото не е като останалите 99% к---ви на америкаският посланик .
305
3
 
5
 
! Отговори
МУРЗИЛКА преди 5 месеца
Хайде стига с това американско посолство.Какво прави руското в България Копейкта не казва.Волгин е най-най-изявения руски пропагандатор и то от националния радиоефир.Най-големите продажници на българските интереси в полза на руснаците,а са се назовали Възраждане-най-смисленият период от развитието на България.Благодарение на Възраждането и саможертвата на нашите герои го има 3 март.Да видим как те ще отпразнуват годишнината от Априлското въстание
304
3
 
0
 
! Отговори
Лошарик преди 5 месеца
Сигурността на близо 1 милиард души в цяла Европа и Северна Америка е застрашена от опитите на Русия да използва уязвимостите на подводната инфраструктура, включително вятърни паркове, тръбопроводи и силови кабели, предупреди командирът на силите на НАТО
303
2
 
3
 
! Отговори
Решетников преди 5 месеца
Това е награда за 26 годишна, вярна служба на родината!
302
3
 
7
 
! Отговори
ВоВа преди 5 месеца
Другарю Петър Георгиев, много е жалко, че до там си я докарал да си смениш името на Волгин. Нали си радетел за България, пък Волгин ? Ама пусти съветски имидж и хонорари надделяха над невзрачното Георгиев, някак Волин по-добре продава сред другарите а ?