"Възраждане" атакува европарламента с Петър Волгин

Водач на листата е Станислав Стоянов, журналистът е втори
Обновена: 16 апр 2024 11:46 | 16 апр 2024 11:43, Красимир Ангелов
528
"Възраждане" атакува европарламента с Петър Волгин
Снимка: БГНЕС

Журналистът Петър Волгин влиза в листата на "Възраждане" за изборите за европарламент. Той е на второ място сред кандидатите на партията.

"Възраждане" представи кандидатите си за депутати в Европейския парламент на специална пресконференция в БТА. Водач на листата е народният представител Станислав Стоянов.

Още по темата
По време на пресконференцията лидерът на партията Костадин Костадинов не пропусна да критикува служебният кабинет, който по думите му е правителство на Бойко Борисов.

"Второ – това правителство пряко се командва от американското правителство", каза още Костадинов.

Както е известно, служебният премиер Димитър Главчев предложи Даниел Митов да заеме поста на Стефан Димитров във външното министерство късно вечерта в понеделник.

"Днес ще внесем предложение за изслушване на служебния премиер Димитър Главчев, защото това представлява грубо вмешателство във вътрешните работи на България", заяви Костадинов.

"Всичко, което се случи, е след реакция на заместник-държавния секретар, който беше на т.нар. Кримска платформа в София. По повод твърдо мекото изявление на българския външен министър. На тях са им нужни ястреби, които непрекъснато да насъскват българското общество срещу Русия", коментира той.

Очевидно е, че дипломат от кариерата като Димитров не е приемлив на американското посолство, смята Костадинов. Фактът, че Бойко Борисов вчера си позволи да заповяда смяната на министъра, е достатъчно ясен, каза още той.

Според "Възраждане" президента Румен Радев не трябва да пописва указа за смяна на външният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


528
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
341
9
 
3
 
! Отговори
СТИГА ЛЪЖИ преди 4 месеца
Възраждане иска излизане от НАТО, не от ЕС и отлагане на въвеждане на еврото, както много по-умни държави. Престанете с лъжите, промити мозъци!!
340
3
 
10
 
! Отговори
Германец преди 4 месеца
Единственото подобие на мисъл в чугунената кpaтуна на снимката е дали мутрофанова ще продължи да плаща. 4К са си 4К.
339
4
 
11
 
! Отговори
Цирк преди 4 месеца
Какво ще прави Волгин в Европарламента?!Нали е русофил, да върви при Путин в Думата или единна Русия! Откъде накъде ще взима парите на Европа, а ще защитава Путин. А и му плащат за руска пропаганда 4к. И това се отнася до всички от Възраждане.
338
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Излагация! По-добре да бяха предложили със същия успех Митрофанова и Захарова, опс, забравих, че последната е в немилост.
337
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ние тука се бъзикаме с Пешо, ама то си е наша вътрешна работа. Сега като го забъзикат в ЕП, има да се червим. Бареков ни излагаше постоянно, но този ще го надмине, усещам.
336
18
 
5
 
! Отговори
Щом преди 4 месеца
Толкова реват срещу Волгин значи ще гласувам за него
335
3
 
9
 
! Отговори
Сту преди 4 месеца
Те са против ЕС, затова искат да пращат там евродепутати на голямата заплата. :DИ *** с двата лева в джоба гласува за тях, щото има акъл като на ряпа.
334
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Едвам намериха кандидати без черни печати и неосъждани.
333
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В ЕП не приемат автоматично. Предложен и избран, не значи одобрен. Не вярвам да одобрят дезинформатора Волгин с висящи дела за фалшиви новини.
332
15
 
3
 
! Отговори
Сатирикон преди 4 месеца
Волгин е един наивник който си мисли че може да работи за Европа на консервативните ценности, Европа на христоянството, просвещението, европейската литература, култура, Моцарт, Бетовен, Хайделберг, Гьоте, Шилер. И не може да разбере, че това е минало и не може да се върне, има си закони на развитието, Европа избра упадъка, такова в развитието, така е било в Содом и Гомор, не може да се върнат нещата, все едно да спасяваш Содом и Гомор. Или Римската Империя.
331
3
 
9
 
! Отговори
Видимо доволен преди 4 месеца
Народа е най доволен от президента Първанов които подписа за членството ни в Нато и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна
330
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
*** останаха пак прецакани. Не пресконференцията беше ясно съобщени, че Възраждане вече НЯМА да се бори за излизане на България от ЕС.)))))
329
3
 
12
 
! Отговори
анонимен келеш преди 4 месеца
Другата кАпейка от възраждане наричащият сам себе си рапър,Иван Диневустата тръгнал да прави турне не в Русия,а в САЩ и Канада да припечели някой$:):):)Естествено за такива *** виза няма,няма и турне:):):)все едно на този Волгин някой да му даде виза за САЩ:):):)Никога:):):)Аз два пъти съм ходил там при приятели и двата пъти нямах проблем с визите,но хората от посолството много добре знаят *** и им казват НЕ вие сте за русия,ходете там:):):)На Корни синчето как го изтърваха ми е чудно?
328
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нали знаете че неудобните ги отстраняват по два начина. Или ги повишават или директно ги отстрелват ако откажат повишение. Изпращането на Волгин в Брюксел е опит да му бъде затворена устата.
327
10
 
7
 
! Отговори
Горноница преди 4 месеца
Волгин е трън в задниците на евроатланттиците].доори бих казал че е и повечко от трън...ама възпитанието не ми позволява да кажа ПО ДИРЕКТНО.Волгин заслужава да е в европарламента.това е динственият водещ (а не като Бойко Василев и Светльо с Лорето каквото им свирият от посолството това и пееят)
326
6
 
7
 
! Отговори
Qwerty преди 4 месеца
Какво ще прави тоя *** в европарламента? Да го пращат в руската дума, там ще се чувства в свои води, а и миризмата на рубли му е по позната...
325
5
 
9
 
! Отговори
Костя преди 4 месеца
Тази година Волгин,догодина онзи сводник по потник Брейка!
324
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Добре, но една птичка пролет не прави. И те тези като него искат да реформират ЕС, все едно да реформираш гробище. Трябва да се работи за разрушаване на ЕС и за излизане на България от ЕС.
323
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Този е за Нюрнберг с Пуйло и Размазан,какъв Брюксел?
322
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим.