Борисов: Честен човек е Петков, не знае нищо за кеша

Програмата на ПП е: Рашков шеф на КОНПИ, посочи лидерът на ГЕРБ
Обновена: 21 май 2024 13:11 | 21 май 2024 13:08, Петър Бойчев
329

Снимка: Димитър Кьосемарлие, Dnes.bg

Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен човек. И това стана ясно от последните записи – само той не беше чул, че "имаме кеш"! Как са безчинствали през тези 11-12 месеца... И ми е чудно как обслужващите ги медии ще интерпретират тези, които реално купуват гласове! Чак ми е жал за вас!"

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на представянето на управленска програма на партията.

"Тука се говори как си носят кеша, как ще купуват гласове, как ще финансират изборите! Много е спешен този наказателен кодекс, ама много!", добави Борисов.

Програмата на ПП се сведе то това да напишат – шеф на КОНПИ: Бойко Рашков!", не спря с критиките лидерът на ГЕРБ.

Той предупреди, че на 9 юни Европа също ще стане различна.

"Виждате, стрелят се премиери, убиват се президенти... Ние не можем да оставим държавата без генериращи мощности, светът е много сложен.. Много е важно дали крайнодесните ще доминират, дали либерали, зелени... Затова всеки депутат ни е важен."

"Продължаваме да вярваме, че една партия, която се явява на избори, трябва да покаже на хората какво ще прави и с кого ще прави", посочи Борисов и подчерта, че ГЕРБ има готовност да говори с всички партии, които са готови да подкрепят приоритетите, заложени в Управленската програма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз и моето семейство НЕ гласуваме за ГЕРБ.
261
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз и моето семейство гласуваме за ГЕРБ
260
1
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 1 месец
Евала, Боци се възмущава от кеша. Той никога не е чувал за кеш:)
259
3
 
16
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Никога вече глас за герб или пп от менГолеми бандити излязоха
258
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ето друг факт за странната война, руснаците влизат в Харков, за ден завземат 200 километра и няма никакви окопи, траншеи. Внезапно спират. Що спират, щото се уговарят от двете страни как да върви цирка. Друго доказателство, умира Навални, яка истерия по Русия, бил убит, а ... излиза Киро Буданов и казва не бе естествена смърт си е. Извод Буданов и Путин са в общи игри. Европа, ние лапаме мухи.
257
6
 
11
 
! Отговори
ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ преди 1 месец
ОТ ППДБ ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ТЕРЕН. СЛУГИНАЖ, ОЛИГАРСИ, ЗАДКУЛИСИЕ, НАГЛОСТ, БЕЗСРАМИЕ, БЕЗОЧИЕ, КОРУПЦИЯ, ЛЪЖИ, ПРОПАГАНДИ ОТ НАЙ-ДОЛЕН ТИП, ОВЛАДЕНИ МЕДИИ, ДА ИЗРИНЕМ ТОВА НЕТЕРПИМО ВОНЯЩО ПОЛИТИЧЕСКО ЧУДОВИЩЕ В КАНАДА ИЛИ ПО ОСТРОВИТЕ, СЪГЛАСНО СОБСТВЕНИЯ ИМ ЗАПИС И ПЛАНОВЕ СЛЕД ПАДАНЕ ОТ ВЛАСТ.
256
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако войната в Украйна се води истински, досега от двете армии при тези прецизни военни технологии нищо да не е останало. Като юговойната е, когато се оказа че пилотите нарочно са думнали в пъти повече бомби в адриатическо море отколкото в Сърбия. оТ ПРОТАКАНЕТО ОГРОМНИТЕ ВОЕННИ СРЕДИ НА ИЗТОК И ЗАПАД ПЕЧЕЛЯТ ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ. Прогнозата ми е, че войната няма да свърши още пет години. Просто е финансова схема за печалби. ЕВРОСЪЮЗА сме жертвите в икономически план.
255
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Русия и е изгодно да е в партньорски отношения с Европа. На САЩ обаче не им е изгодно. Войната в Украйна е инспирирана, кой каза ,Нюланд във връзка с Майдана мматна му на Европейския съюз. европейските избиратели гласуваме наивно и в европарламента е пълно с лобисти на американските национални интереси. И така честита ни зелена сделка а САЩ и Китай и Русия си произвеждат без зелена сделка и трупат печалби. И въобще е така. В наш минус на европейските граждани.
254
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ППДБ е претъпкано точно с дс милиционери. да изброявам ли? доказателството е че и сега при техно правителство пак не направиха лустрация, ама как да лустрира бойкикев бойкикев терзиев терзиев и тн
253
1
 
1
 
! Отговори
ами те преди 1 месец
До Анонимен Във въпросът ти се съдържа и отговора .
252
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Собствено България има отлични връзки с Русия и не сме Полша или Прибалтика, че да очакваме проблеми от Русия. Нашите проблеми са с Турция. Ако Турция ни нападне Прибалтика и Полша няма да си мръднат пръста за нас. Е ние що да си мърдаме пръста за тях. Те си отнемат права и свободи на руското малцинство, да си теглят последствията. Ние да не сме лудии за да се набъаркваме в руско-прибалтийски спорове.
251
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цялото ДС милиционер е скочило на ППДБ. Защо ли?
250
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен--250 И кой назначи Урсула , за да налива парите на ЕС в САЩ ?
249
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да се грижат за народа означава не да го разделят като събарят паметници, а като построят неща,. Че дядо им на някои от ППДБ е бил осъден от Народния съд фашистки ракей, си е позар за фамилията и с това рушене няма да се заличи, тая ФАМИЛИЯ Е ПРОКЪЛНАТА ОТ БОГА ЗАВИНАГИ. ОТ ТИЯ ФАМИЛИИ ВСЕКИ ВТОРИ Е С ШИЗОФРЕНИЯ И СЕНКИТЕ НА МЪРТВИТЕ ГО ПРЕСЛЕДВАТ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО. ДА НЕ ДАВАТ РЕАКТОРИ НА УКРАЙНА, А ДА СИ ГИ СТРОИМ НИЕ. ДА НЕ КУПУВАТ СКЪПИ И ПРЕСКЪПИ НЕЩА. ДА НЕ КРАДАТ.
248
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако ЕС и Русия са в съюз, икономически никой не може да е конкурент на ЕС. САЩ ползват страните от Източна Европа за буфер между стара Европа и Русия. Тях ги е страх ЕС и Русия да са в нормални отношения. От войната гледайте икономическите резултати - печелят Русия и САЩ, кой обеднява, Европейския съюз. Е защо Европейския съюз да играе по свирката на Русия и САЩ, като търпи милиардни загуби от това а Русия и САЩ печелят.
247
3
 
8
 
! Отговори
Боко и ШИШИ преди 1 месец
Боко тиквата и Пеевски свинята си искат магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. И детската болница посегнаха и на пенсиите и заплатите. Бог да пази България от мафията на прехода 33 години лъжи и мачкане. Амин
246
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Европейския съюз няма никакъв интерес от лоши отношения с Русия. Интерес има САЩ да си продава шистовия газ и ядрените реактори на скъпи и прескъпи неконкурентни цени. В еВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ МНОГО ОТ ПОЛИТИЦИТЕ СЕ ДЪРЖАТ ОТ САЩ С КОМПРОМАТИ И ТОВА СТАНА ЯВНО КАТО ЛЪСНА УИКИЛИЙКС. КАКВО ПИШЕШЕ ЗА ЧЕСТНИЯ БОКО ТАМ, ПРОЧЕТЕТЕ. Е СЪЩОТО Е И ЗА ППДБ. СИГУРНО И ПО-ЗЛЕ. ТЕ ЗАПИСИТЕ ИМ ГИ ИЗДАВАТ. КОЛКО СА ЧЕСТНВИ И ПОЧТЕНИ.
245
4
 
7
 
! Отговори
Боко и ШИШИ преди 1 месец
Бог да пази България от Боко и ШиШи. Амин
244
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До двоен мутростандарт Какво разбираш в това да се " грижат " за народа , той сам се грижи за себе си , те би следвало да се занимават с обществото , дае задават параметрите му , законово , финансово , икономика , социално , байгън от грижите им .Те не се занимават с тези си функции , занимават се с уреждане на личните си интереси по всякакъв начин , чрез угодничество , предателство , кражба и каквото още си представиш в тази насока , но само личен интерес .
243
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Възраждането ако клекнете на ГЕРБ народа ще ви забрави като сега ще забрави за ППДБ. Поучете се от тях.