Борисов: Честен човек е Петков, не знае нищо за кеша

Програмата на ПП е: Рашков шеф на КОНПИ, посочи лидерът на ГЕРБ
Обновена: 21 май 2024 13:11 | 21 май 2024 13:08, Петър Бойчев
329

Снимка: Димитър Кьосемарлие, Dnes.bg

Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен човек. И това стана ясно от последните записи – само той не беше чул, че "имаме кеш"! Как са безчинствали през тези 11-12 месеца... И ми е чудно как обслужващите ги медии ще интерпретират тези, които реално купуват гласове! Чак ми е жал за вас!"

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на представянето на управленска програма на партията.

"Тука се говори как си носят кеша, как ще купуват гласове, как ще финансират изборите! Много е спешен този наказателен кодекс, ама много!", добави Борисов.

Програмата на ПП се сведе то това да напишат – шеф на КОНПИ: Бойко Рашков!", не спря с критиките лидерът на ГЕРБ.

Той предупреди, че на 9 юни Европа също ще стане различна.

"Виждате, стрелят се премиери, убиват се президенти... Ние не можем да оставим държавата без генериращи мощности, светът е много сложен.. Много е важно дали крайнодесните ще доминират, дали либерали, зелени... Затова всеки депутат ни е важен."

"Продължаваме да вярваме, че една партия, която се явява на избори, трябва да покаже на хората какво ще прави и с кого ще прави", посочи Борисов и подчерта, че ГЕРБ има готовност да говори с всички партии, които са готови да подкрепят приоритетите, заложени в Управленската програма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
5
 
2
 
! Отговори
Боко и ШИШИ преди 1 месец
Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа. Яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция и детската болница посегнаха и пенсиите и заплатите. Бог да пази България от Боко тиквата и Пеевски свинята. Амин респект към ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не КО ЧИНА на Боко и Доган
241
2
 
2
 
! Отговори
Боко и ШИШИ преди 1 месец
Ако ГЕРБ ДПС ИТН дъното управляват България пак нямаше да има пари за нищо. Бог да пази България от Боко тиквата и Пеевски свинята. Амин
240
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин има и в ППДБ предостатъчно, ако минат на детектор на лъжата, чудо ще излезе. Самия факт че техни кръгове изповядват пещерна русомразия е показателен, че го правят за да има обратен ефект в обществоното мнение. Другата част са си отявлени неофашисти-радикализирани елементи които призовават за български Пиночет и тн. ППДБ не е партия, на която може да разчитат широките народни маси.
239
3
 
3
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 1 месец
С крадливото си и омазано в скандали управление ППДБ се грижеха само за Украйна не и за България. Зеленски пък се грижеше само за своите кукловоди от САЩ. Не за украинския народ. Не е ли редно управниците да се грижат пълво за собствения си народ а после за другите народи и така по-умерено да се грижат. Не за сметка на обедняването на собствените си народи. как да гласувам за тези от ППДБ извинявам се че навремето агитирах за тях.
238
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин има 100 % във Възраждане и по 50% в ГЕРБ и ДПС!
237
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе то лошото е че някои са петата колона на тоталитарна Украйна, лишила гражданите си от правото да избират и да бъдат избирани, с президент узурпатор на властта извън мандата, лишила хората си от право на справедлив съдебен процес и редица други основни човешки права и свободи. ПОЗОР ЗА ВАС. РУСИЯ НИЩО НЕ ПОЛУЧАВА ОТ БЪЛГАРИЯ А ТОТАЛИТАРНА УКРАЙНА НИ ВЗЕ ВСИЧКО. ЩО И НАШИТЕ ДЕПУТАТИ НЕ ПРОТАКАХА КАТО В АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС ПОМОЩТА. ЩОТО СМЕ КОЛОНИАЛНО ЗАВИСИМИ ОТ УКРИТЕ ЯВНО Е.
236
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ, ДПС ИТН И ППДБ СА ПАРТИИ НА ЛЪЖАТА. ВСИЧКИТЕ ТЕ СА ЛАНСИРАНИ ОТ ЕДНИ И СЪЩИ ОЛИГАРХИЧНИ МЕДИЙНИ КРЪГОВЕ, ВСЕ ЧЕСТНИ СА НА СТАРТА А НА ФИНАЛА ТАКА МАФИОТСКИ ИЗГЛЕЖДАТ, ЧЕ ДА ТИ СЕ ДОПОВРЪЩА ОТ ТЯХ. ЕТО ГО И КМЕТА НА СОФИЯ, ТРАГИЧНО УПРАВЛЕНИЕ. ПЪЛНА СКРЪБ. ПЪЛЕН ПРОВАЛ. А ПА ТИЯ С ДАРЕНИЯТА ОТ ОЛИГАРСИ ЗА МИЛИОНИ ЗА БЕЗОТЧЕТНА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ КОЛКО СА ЧЕСТНИ ЕВАЛА. ЗНАЧИ ПАРТИИ С ПОЧТЕНИ ХОРА БЕЗ ПАРИ СА АУТ, ЗАРАДИ ТИЯ МОШЕНИЦИ.
235
1
 
3
 
! Отговори
Възрожденец ли? преди 1 месец
Смешен си възрожденецо! И доводите ти са смешни и лъжливи!
234
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АЗ твърдя, че не можете да ме накарате да гласувам за партията на американската олигархия ППДБ за нищо на света. Да ми обяснявате как ГЕРБ и ДПС били по-лоши от тях, ами не не са. По-добри са, защото са партии на български олигарси. Не на американските оръжейни корпорации. А който иска по-добри партии и от ГЕРБ и ДПС ами ето Солидарна България, Радостин Василев - за истинска промяна партия меч. За ИТН гласуват същите неграмотници, които гласуват за ППДБ.
233
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
" Виждам стрелят се премиери ------ " , ти нали бише най-подготвеният и искаше да ставаш премиер , а ега и дано . Определено в случая ми е мотев да гласувам за теб , иначе никога .
232
3
 
4
 
! Отговори
Петков е като преди 1 месец
Дребен мошеник покрай Бочко далаверата е бог в измамите и кражбите.
231
5
 
1
 
! Отговори
До Възрожденеца преди 1 месец
Каква лъжа за връзката ви с Русия ,като бяхте там по покана на Путин и се изтъпанихте гордо за снимка целият ни народ Изказахте се положително за руската политика.Митрофанова каза че би гласувала за Възраждане ако беше възможно а Копейкин се среща с нея....Българският народ не е толкова глу.пав че да не вижда и разбира че сте петата колона на Русия в България,пледирайки за излизане от ЕС и НАТО......На хранилката сте им възрожденецо и вие самите го знаете това но пусти паридобре ви идват
230
5
 
7
 
! Отговори
Възрожденец преди 1 месец
Ще спасим Майка България въпреки еничарите от ППДБГЕРБДПСЛГБТИ+
229
7
 
4
 
! Отговори
Брей, преди 1 месец
...покрай Шарлатаните, и Копейките се взеха насериозно! Видяха, че с вдигнат юмрук, повече лъжи и примитивен цинизъм може да се докопа до властта и решиха, че и те могат да лъжат! Що не си хвалите Бункерният Карлик, колко е велик, а разчитате на помия по адрес на Урсула?
228
1
 
1
 
! Отговори
До главанак преди 1 месец
Главанак наистина си такъв .Всичките ти истини и.. факти са от публикации на Гутъл и Фейсбук. Фотошопът също .Само *** могат да вярват на всичко което прочитат в тези платформи.
227
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро нали е много учил в Харвард, а пък сега постоянно ни уверява, че не е видял, не е чул и все не казал някакви думи и не знае нищо за каквото и да го питат. Всъщност, той учил ли е нещо.
226
6
 
6
 
! Отговори
Възрожденец преди 1 месец
Щом Урсула Кафявата поставя Възраждане до Алтернатива за Германия и Национален сбор, значи нещата вървят в правилната посока. Възраждане трупат опит и се превръщат в реална националистическа алтернатива за България, за да отстояваме местните си интереси успешно. Умните народи в ЕС вече избраха националистически партии да управляват, а лъжите за руска агентура са жалък опит на глобалистко-сатанинската пропаганда да попречи на тези партии
225
3
 
4
 
! Отговори
До223 преди 1 месец
Възраждане се разраства само в *** ви кратуни! Русия ли ще спасявате с тази проруска политика !? Прозрачни сте отвсякъде и съдбата ви ще е като на Атака и ИТН .Сгромолясването ви ще е титанично.
224
2
 
13
 
! Отговори
Главанак преди 1 месец
Този, ако си мисли, че сме забравили пачките и кюлчетата, 60- те милиона от Черепа, Барселонагейт, Хемус , и т.н., и т. н.много се лъже! И внуците му ще се срамуват от него!
223
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Горанов към Васил Божков /преди години /:---''А къде е моят милиард и половина ''?Няма Бате -- хилядарки и милиони , герб работи само с МИЛИАРДИ !