Нов скандален запис на Василев, Петков и Бориславова за "кеш в торби", но от ПП обясниха контекста му

Пред 2023 година партията трудно сабирала средства за кампанията си
Обновена: 21 май 2024 07:18 | 21 май 2024 07:00, Нели Христова
446
Нов скандален запис на Василев, Петков и Бориславова за "кеш в торби", но от ПП обясниха контекста му
Снимка: БГНЕС

Запис с гласовете на Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков беше публикуван от сайта "Афера" малко след 17 часа вчера. Според изданието, което вече няколко пъти разпространява аудио файлове с разговори между политици, става дума за партийна среща по време на последните парламентарни избори през 2023 година.

Около 2 часа по-късно - малко преди 20 часа, от "Продължаваме промяната" потвърдиха достоверността на записа, като го качиха на официалната си страница във Фейсбук. Разликата между двете публикации е в трактовката на съдържанието.

От "Афера" извеждат извън скоби върху цитати като "ние неофициален кеш имаме", "ако има кеш в торби" и "още един милион и половина за кампанията", което според изданието е реплика на Кирил Петков към бизнесмена Пламен Бобоков.

Според "Продължаваме промяната" пък записът свидетелства, че на изборите през 2023 не са успявали да съберат пари, за да си финансират кампанията. "Сега положението е същото, затова и сме обявили дарителска кампания. Другият извод, който се налага, е че българските служби ни следят и подслушват. Това може да ви обясни и защо ГЕРБ и ДПС водиха такава люта битка, за да ги запазят в този вид", добавят от ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


446
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
1
 
6
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
До Някой ГЕРБ ги "изпра" Радев/ДС а българските избратели вследствие на такива кампании като сегашната спират да гласуват, което вдига относителната тежест на твърдия електорат (в случая, купената със заплатите и щедрите им допълнителни придобивки служители в държавната администрация).
250
4
 
9
 
! Отговори
Майната Ви преди 3 месеца
Ето как Продължаваме ПОДМЯНАТА отклоняват вниманието от това, че прекрачват законността! Няма значение, че се говори за пари в брой с незаконен произход! Няма значение, че получват пари от хора като братята Бобокови! Няма значение, че ТЕ перат парите. Слагат на пъво място факта, че нямали пари за кампания. Но, не казват, че са нямали законни пари, ана черно са имали! Вервайте им!
249
5
 
15
 
! Отговори
ЦИТАТ ОТ АФЕРА преди 3 месеца
Сега разбрахте ли защо нсо охранява кирчо. Ами човека развозва огромно количество кеш и за това му трябва въоръжена охрана от лицензирана охранителна фирма, а нсо е фирмата на краварката в долния десен ъгъл дето никой не я забелязва.
248
4
 
2
 
! Отговори
До Факт преди 3 месеца
Факт е, че службите не са подопечени на президента. Той има някакви права само на хартия.
247
4
 
9
 
! Отговори
Невменяеми? преди 3 месеца
На тези обаче не им омръзна или не ги досрамя да обясняват как техните торби с кеш не са като Бойковите? И съм сигурен, че ще си имат техните гласове от сектантите. Дори и човек да убият ще намерят начин да го продадат маркетингово. А те вече убиха, извинявайте. Разбира се, за тяхната публика, която е оперирана от срам и адекватност.
246
9
 
2
 
! Отговори
Някой преди 3 месеца
ГЕРБ ги изпраха българските избиратели! След три мандата отново са първа политическа сила, което е нещо уникално! И то при избори проведени от машините на Мадуро и аллабалата с Президента! Радев си назначи "Шарлатаните" и те продължават да си го слушкат! Факт е , че Кирил Петков и Асен лаят само срещу проевропейските партии, а срещу Копейките, между другото! Толкова им е капацитетът!
245
2
 
3
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
До Анонимен 245 Аз работя само с факти (затова и така съм се писал) тъй че коментарите ти си личи, че нямат никаква база освен това кой ти нарежда да ги пишеш.
244
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Господи, миличък Боже, отърви ни от ППДБ нека точно те не ни докарват отвратителната си диктаторска, корумпирана, мутризирана, митническа, посолствено слугинска, национално търгашеска, милиардно дългова, паметникорушителска ПОДМЯНА.
243
5
 
2
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
До Анонимен 243 "няма какво техните троловее да намесвате Радев." Взаимодействието по изпирането на ГЕРБ и ДПС от страна на Радев е вече твърдо доказано а това, че подопечните му служби продължават работ а в тази посока е само още едно такова потвърждение.
242
1
 
7
 
! Отговори
Боко Магнитски преди 3 месеца
Благодарен съм ви за изпирането. Мисля да стана пак премиер. Айде, чао.
241
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Фактфакт е че денков, петков и васелив са по-некадърни от най-некадърните в тази страна. а пари си имат видно че те финансират да тролишш в тяхна чест.
240
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами че то това им е работата на службите. Да следят и записват престъпници, които обсъждат как да вземат кеша. Обикновените хора никой не ги подслушва безпричинно. Но политиците трябва постояно да ги следят и подслушват, защото те въртят най-големите далавери в държавата.
239
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Изпирането на ГЕРБ и ДПС си е дело на ППДБ, няма какво техните троловее да намесвате Радев. На Радев глеха е друг, че направи от никому неизвестните Кирчо и Кокорчо политици и им даде възможност да са на власт, премиер и министър. ТОВА Е ОГРОМЕН ГРЯХ И ТЕЖИ НА ПРЕЗИДЕНТА, КАК МОЖА ДА НИ НАТРЕСЕ ТАКИВА ХОРА.
238
3
 
4
 
! Отговори
Eйч Ар преди 3 месеца
Кампанията ще е ***.Тези които са се нагласили да управляват ще извадят всичко срещу опонента си.ППто са пътници.Не изгираха добре картите си.
237
2
 
4
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
До ОТ АФЕРА ЦИТАТ "И затова искали да сменят шефовете на служби." Факта, че има работа на службите в жълтата преса е директно доказателство, че или службите съдействат на такива, или са некадърни да пазят инфромацията си. И в двата случая са абсолютно за смяна. Да не говорим, че от характера и времето на "изпускането" на тази инфромация, показват, че службите нарочно се опитват да влияят на предизборната кампания. В нормална държава това би довело и до затвор за отговорните.
236
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ако тие *** от ппдб се доберат до цялата власт, диктатурата на Зеленски пасти да яде. ХОРА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ПАМЕТНИКОРУШИТЕЛИТЕ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА. ТОВА СА ХОРА ГОВТОВИ НА ВСИЧКО ЗА ВЛАСТ. УМИРАТ ЗА ВЛАСТ. ТЕ СЕБЕ СИ НЕ МОГАТ ДА РЪКОВОДЯТ, ГОЛА ВОДА ПОСТЪПКИ НОНСТОП НАРОД ЩЕ РЪКОВОДЯТ.
235
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия записи ги е правил Алексей Петров. Те си казаха, че много компромати държи той и може би затова го убиха. Но явно Трактора се е застраховал и компроматите и записите ги има и някй друг.
234
2
 
4
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
До ОТ АФЕРА ЦИТАТ Как да разбереш, че това е политическо мероприятие на службите на Радев/ДС с цел манипулиране на общественото внимание за да бъдат "изпрани" окончателно ГЕРБ/ДПС: ако имаше "незаконна" дейност, за която службите са задействани, тези материали щяха да са в следствието и прокуратурата, не по медиите.
233
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кирето и Ленчето са доста скандални.
232
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
рЕДНО Е АКО СА ЗА ПРОМЯНА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ИЗМАМНИЦИТЕ КЕШАДЖИИ ОТ ппдб ДА ГЛАСУВАТ ЗА МЕЧ НА РАДОСТИН вАСИЛЕВ ИЛИ ЗА СОЛИДАРНА БЪЛГАРИЯ С ВАНЯ ГРИГОРОВА, А НЕ ДА СИ ОСТАВАТ ВКЪЩИ.