"Величие": Никой не разбра, че съществуваме, кампанията - в интернет

Ивелин Михайлов: Има заплахи срещу мен от управляващи
10 юни 2024 08:02, Елка Василева
256
"Величие": Никой не разбра, че съществуваме, кампанията - в интернет
Кадър: bTV

„В досегашните парламенти липсваше работа“, казаха пред bTV лидерите на партия „Величие“ Николай Марков и Ивелин Михайлов. Според паралелното преброяване партия „Величие“ влиза в 50-ото Народно събрание.

Още по темата
„Много сме далеч от законодателната власт като държава. Не сме сигурни дали ще се формира правителство. Крайните резултати не са излезли. Що се отнася до законодателство – България е парламентарна република. Приетите закони трябва да се изпълняват“, допълни Николай Марков.

Според него в момента парламентът се е превърнал в гумен печат.

„За начало – как се изпълняват законите? Ще осветлим процеса, по който се контролира изпълнението на законите. Най-лесно е да се правим на писатели на закони“, допълни Марков.

„Ние нямаме съмнение, че България трябва да е в ЕС и НАТО. Сключили сме договори със задължения. Трябва да видим кои „задължения“ ни се вменяват от нашите политици“, каза Ивелин Михайлов.

„Има заплахи. Аз не съм кандидат-депутат. Заплахите идват от управляващи в парламента и които контролират НСО и служби. В кампанията никой не разбра, че съществуваме. Правихме кампания в интернет“, допълни Михайлов от "Величие".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хубаво ги вижте тия двамата, най-обикновени безмозъчни чeнгета, които се готвят да ви нареждат как да живеете. Ако не ви хареса ще ви ступат да влезете в пътя.
156
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия знаят на Български език само три думи да изразяват: "Аз Съм Герой", "Ти Си не знам кой си". "Той Е монтьор на компютри"
155
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия от фотото едва свързват две изречения правилно,но такава е родната картинка..
154
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 154 - Айде айде ... пожарогасител ми се правиш сега.
153
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Т.ъпанари сър забавляват се - вкарват 1 к.аун у парламента :)))
152
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 153 пожар гасил ли си има даста средства насрещен контролиран оган си е едно от тях през контролирана от теб изгоеяла линия пепел оган не минава . изеатено или не така се прави а не с протес Терористите се лекуват с коршум не с протест на Грета Тунберг
151
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 152 - Да борим една репресия, като бивняваме за съществуането и друга репресия, нямкак си е малко ... извртено.
150
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
само да напомня Гешев царския не каскета си е Шев на Държавна Сигурност и е изловил цялата руска агентура на балканите барабар с директора и от кгб и ДА Държавна сигурност си съжествува под това ИМЕ Много преди 9.9.1944
149
0
 
9
 
! Отговори
1245 преди 2 месеца
Убедих се ,че сме една много *** нация
148
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По делата им ще ги познаем. Ако имат краткосрочна цел - ще проличи като сменят тона. Ако обаче имат дългосрочна - дупе да им е яко на днес управляващите.
147
5
 
17
 
! Отговори
Истината!!! преди 2 месеца
"Величие" продават Мичти да ***!!! Докато има наивници да им вярват, ще ги има и "Величие"! Те са като измамниците, които карат пансионерите да хвърлят пари през болкона, като ги лъжат! Докато има хора, които нямат критично мислене да отсяват лъжците, такива винаги ще съществуват.
146
4
 
1
 
! Отговори
Гламав народ преди 2 месеца
Всички те знаят ве миндерас ти си американса *** сороид от службите на беге ти трябваше да си в затвора на хляб и сол предател
145
2
 
7
 
! Отговори
Държвна Сигурност преди 2 месеца
Няма и нужда да разбира Един инструмент който кастрира руския проект възраждане Създавайки контролиран от хъм София а не от москва Деуг обираш маргиналите
144
2
 
6
 
! Отговори
До 145 преди 2 месеца
Ами тука да ти кажа въобще не си прав. Винаги са го казвали, винаги. Само че ти не си слушал и сега лаеш ей така, без нужда.
143
14
 
7
 
! Отговори
Величие са Лъжци! преди 2 месеца
Величие са шизофреници с раздвоение на личността. Ходеха да защитават позорния паметник на Съветските Окупатори, унищожили свободата и независимостта на България за цели 45 години. А после Лъжат (!), че не били срещу ЕС и НАТО!!!!
142
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Ние нямаме съмнение, че България трябва да е в ЕС и НАТО"____Още не са влезли в парламента и си завъртяха зад ника.Някой съмнява ли се че са соросоиден проект?
141
1
 
3
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 месеца
В БГ има една политическа каста която практически е БКП+ДС. Тези хора са задкулисието, олигарсите и те определят и ръководят политическата върхушка. Никой не може да бъде даже регидтриран за избори ако не е одобрен или създаден от тази каста. Кандидатите трябва да са от гнусни по гнусни и нагазили в *** за да може да бъдат държани за топките с железен юмрук. Там читави и почтенни хора няма да бъдат допуснати никога. Честният и почтен човек не може да бъде контролиран и това го прави неудобен..
140
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Величие са фанатизирана секта измамници събират сена бизнес семинари - продават застраховки живот - искат много пари за нищото .. Продават слетлото бъдеще след 25-30г.
139
6
 
7
 
! Отговори
Величие напред преди 2 месеца
Мачкай, Величие! Много *** има в тази държава за изхвърляне! Ще започнем първо с ниско челите, неграмотните и с промитите мозъци! Мафията рита от злоба и се гърчи! Дано има нови избори, на които да покажем, че сме интелигентни хора мислещи и милеещи за българското! Всички, които тук плюват не са видяли статистиката, че за вас гласуваха вишистите, умните, българите, а не малцинствата, младите, които не искат да ги управляват престъпници и крадци! Гласуваха и хората в чужбина!
138
13
 
3
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 месеца
В интернет са най много русолюбските национални предатели и путинофилите. За това и чрез нета сте набрали електорат. Тежко ми на Путин няма да може да си вдигне панталона от кандидати да му лижат ... знаете какво.