"Величие": Никой не разбра, че съществуваме, кампанията - в интернет

Ивелин Михайлов: Има заплахи срещу мен от управляващи
10 юни 2024 08:02, Елка Василева
256
"Величие": Никой не разбра, че съществуваме, кампанията - в интернет
Кадър: bTV

„В досегашните парламенти липсваше работа“, казаха пред bTV лидерите на партия „Величие“ Николай Марков и Ивелин Михайлов. Според паралелното преброяване партия „Величие“ влиза в 50-ото Народно събрание.

Още по темата
„Много сме далеч от законодателната власт като държава. Не сме сигурни дали ще се формира правителство. Крайните резултати не са излезли. Що се отнася до законодателство – България е парламентарна република. Приетите закони трябва да се изпълняват“, допълни Николай Марков.

Според него в момента парламентът се е превърнал в гумен печат.

„За начало – как се изпълняват законите? Ще осветлим процеса, по който се контролира изпълнението на законите. Най-лесно е да се правим на писатели на закони“, допълни Марков.

„Ние нямаме съмнение, че България трябва да е в ЕС и НАТО. Сключили сме договори със задължения. Трябва да видим кои „задължения“ ни се вменяват от нашите политици“, каза Ивелин Михайлов.

„Има заплахи. Аз не съм кандидат-депутат. Заплахите идват от управляващи в парламента и които контролират НСО и служби. В кампанията никой не разбра, че съществуваме. Правихме кампания в интернет“, допълни Михайлов от "Величие".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
мале колко е изпаднал народът, да гласува за тъпо уволнено ченге, и селски схемаджия тип "Анжел"
176
2
 
13
 
! Отговори
Величко преди 2 месеца
Абе всичко хубаво, ама медиите пропуснахте да пишете за кучето Величко. Историята е следната: възрастен човек бил зарязан да умре в ковид отделението без храна. Но Марков, който лежал в същото отделение, му направил сандвичи от неговата собствена храна и двамата някак оживели, докато всички пациенти наоколо си отивали един по един. Та човекът беше много благодарен и подари на Марков сладко кученце за късмет. А Марков го нарече Величко, като талисман на организацията - и то донесе късмет.
175
0
 
8
 
! Отговори
Хунка преди 2 месеца
Имали заплахи, ами дай трите имена на заплашващият. Пак общи приказки.
174
7
 
23
 
! Отговори
smokeeeee преди 2 месеца
Очаквах повече от "Величие". Хайде Марков е ченге, нямах много очаквания и пак бях разочарован. Но другия образ има 100 думи заедно с цифрите в речника. Потресаващо ограничен капацитет.
173
1
 
7
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 2 месеца
И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ КАТО УПРАЖЛЯВАЩИТЕ НИ 33Г. ПРЕСТЪПНИЦИ.ИСКАТЕ ДА СМЕ КОЛОНИЯ НА Е.С. И САЩ.ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ЗА УПРАЖЛЯВАЩИТЕ ДО СЕГА ПАРТИИ НЕ СА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ,А СТАДО ДОБИЯЕТА.
172
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
е и? боли ме онова между левия и десния за това
171
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бъдете безкомпромисни срещу лужата и далаверите...задкулисбите договорки..От Вас зависи дали ще имате голям потенциял от гласове или поредната еднодневка...
170
0
 
5
 
! Отговори
ТРЯБВА ДА ИМА преди 2 месеца
ПРАГ НО В БРОЙ ГЛАСОВЕ
169
4
 
8
 
! Отговори
А бе преди 2 месеца
Никой не разбрал, че ги има ,а вече в парламента??? Това е като да пратиш пари на брат си ,какъвто всъщност нямаш?!
168
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Колкото и да ви потискаха , доста хора ви повярваха и влязохте. Нека видим какви ще бъдат действият ви и дали на новите избори есента ще имате повече гласове или ще сте поредната еднодневка. Недей да карате хората гласували за Вас да съжеляват. То е ясно , че с 1-3 депутати нищо няма да направите, но може да сте говорители на НАРОДА.
167
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На Бойко и Шиши Б отбора.Пп ги цакаха със синя българия,Бсп със Солидарна българия а Възраждане с тия и меч.Само Герб,Дпс и Слави нямаха кой да ги дърпа назад,тва трябва да ви покаже за какво става въпрос.
166
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дъното, братя
165
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Поне има нова партия в Парламента няма да е скучно.
164
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И как спечелиха толкова гласове, след като никой не разбра за тях? Фантоми? Изморих се да живея в тая държава и да ме правят на марсианец. И да играя ролята на калабалък, маса, бройка, база данни.
163
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Никой не ги е мерил, никой не е обръщал внимание, че съществуват. А изведнъж гледам снощи се появиха данни за профила на избирателите по възраст и по образование. Как социологическите агенции знаят хора на каква възраст са гласували за "Величие" и какво образование имат, като един час преди това въобще не знаеха, че някой е гласувал за тях и бяха изненадани, че влизат в Парламента?
162
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нямам обяснение за медийното внимание върху Величие. Прилича на надуване на балон. И нищо по същество. Никой не ги е мерил, за да се броят за изненада. При тази избирателна активност дори и блогер може да има толкоз фенове. Няма нищо по същество, нито качества извън мазно говорещ от ДС и посредствен бизнесмен с претенции.
161
3
 
10
 
! Отговори
поредните преди 2 месеца
яневжи,жоржевци,барековци и т.н.,този филм сме го гледали вече много пъти,даже прекалено много пъти,че сме го и играли,няма начин да гласувам за тези двамата от снимката,отвратителни са
160
4
 
7
 
! Отговори
vs преди 2 месеца
При такава активност 20к са ти достатъчни, за да си вътре! Щеше да е смешно ако не беше тъжно! Със 500-600 к може дда управляваш!
159
11
 
11
 
! Отговори
Диверсия преди 2 месеца
Това Величие" е създадено от "някого" умишлено -- с цел да се отнеме от електората на "Възраждане", за да бъде намален.
158
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия казват, че трябва да си убивал човек, за да имаш право да си в политиката.....Какъв интелектуален багаж трябва да има човек за да даде глас за тях?