"Величие": Никой не разбра, че съществуваме, кампанията - в интернет

Ивелин Михайлов: Има заплахи срещу мен от управляващи
10 юни 2024 08:02, Елка Василева
256
"Величие": Никой не разбра, че съществуваме, кампанията - в интернет
Кадър: bTV

„В досегашните парламенти липсваше работа“, казаха пред bTV лидерите на партия „Величие“ Николай Марков и Ивелин Михайлов. Според паралелното преброяване партия „Величие“ влиза в 50-ото Народно събрание.

Още по темата
„Много сме далеч от законодателната власт като държава. Не сме сигурни дали ще се формира правителство. Крайните резултати не са излезли. Що се отнася до законодателство – България е парламентарна република. Приетите закони трябва да се изпълняват“, допълни Николай Марков.

Според него в момента парламентът се е превърнал в гумен печат.

„За начало – как се изпълняват законите? Ще осветлим процеса, по който се контролира изпълнението на законите. Най-лесно е да се правим на писатели на закони“, допълни Марков.

„Ние нямаме съмнение, че България трябва да е в ЕС и НАТО. Сключили сме договори със задължения. Трябва да видим кои „задължения“ ни се вменяват от нашите политици“, каза Ивелин Михайлов.

„Има заплахи. Аз не съм кандидат-депутат. Заплахите идват от управляващи в парламента и които контролират НСО и служби. В кампанията никой не разбра, че съществуваме. Правихме кампания в интернет“, допълни Михайлов от "Величие".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Правили кампания в интернет... А къде другаде да я правиш тая кампания?!... при прокопитата ли или при Цветанка Ризова и Бойко Василев?!
136
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Партия Двуличие
135
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз гласувах за Тяхно Величие
134
4
 
17
 
! Отговори
до 132 преди 3 месеца
Точно за това говоря. Ти си чудесен пример за тези под-човеци. Мога да се хвана на бас че през целия си живот не си прочел повече от 5 книги. Ти си се наричай татар щом те кефи или онугундур. Тук сме българи обаче. А вие сте и..з..м..ет
133
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Който не вярва че са секта , да си подаде зявление за членство във Величие .. там не е като в другите партии да не плащате членски внос , още от сега са приготволи сайта за плащане по ел. път с няколко метода на плащане - минимума е 120лв. на година. Второ могат да не ви приемат ако плюкате срещу краварите и Сорос.. Единствено което искат е да печелят пари от нищото , да ви продават нищо за много пари..
132
16
 
8
 
! Отговори
Аман от преди 3 месеца
военни и милиционери. Не стават за политици. Видяхме го Радев, а сега този уволнен дисциплинарно от Първанов. Рашистки протежета, платени от Путин, но по умерени в изказа.
131
15
 
5
 
! Отговори
до Ицо преди 3 месеца
Те са по ген прабългари, но с руско самосъзнание! Момче от Казан, музикант, прави фурор в световен видеочат, говори и пее на руски, с целия свят на английски и когато го питат откъде е, казва - Казан, Русия! Самите руснаци пишат за Елмира Калимулина ,,Една татарочка с душа на рускиня". Тук идва сопраното Аида Гарифулина - същата работа! Тези хора са приели Русия, приемете я и вие, а не да ми се преструвате на келепир - атлантици!
130
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако такова зло нещо като Величие дойде на Власт , ГЕРБ и Боко ще изглеждат аматьори , дребни хулигани.. Това е фанатизирана до безкрай секта за грабеж.
129
6
 
12
 
! Отговори
Мандо преди 3 месеца
Не си хабете храчката ве , другите 6 в парламента всички знаем какви са бастуни , така че недейте да ми говорите, какви са величие. 33 процента от братята роми са гласували за ГЕРБ тея били текезесари , а ГЕРБ кво са ромалееее ай улево
128
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Взега 5% защото това е фанатизирана секта , с военна дисциплина , всичко това е правено в конспирация , при най-малкото отклонение от правата линия на Ивелин започават заплахи .. Те са близки или клон на сектата на Сциантологията..
127
18
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 месеца
Продукт на руските служби които се опитват да пренапишат българската история, купуват безскрупулни и продажни нещастници от българските служби и вредят на България.
126
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
КРАДЛИВИ, ЛАКОМИ РУБЛАДЖИИ
125
11
 
24
 
! Отговори
Абе за какви преди 3 месеца
*** се говори за какви селяни, за какви циркаджии. Хората взеха 5 % само с кампания в интернет, даваха ги веднъж по телевизията и тва беше, за разлика от ПП - ДБ, ГЕРБ и ДПС, които непрекъснато лаяха по екраните. Следващия път ПП Величие ще вземе минимум 15 %. Това са партията която не иска да излиза от ЕС, и Нато но не иска да влиза сериозно в Конфликта Украйна. Печели все повече симпатии, и най вече иска прасето Пееевски да изчезне от властта и да отиде където му е мястото в пандиза.
124
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В развитите европейски държави . Франция Англия ,Германия. Жената създава семейство рано и не търси кариера в КУХИ институции. Мъжът се грижи за финансовата част. Има патриархат. Тук като хукнали жените с две три торби рано сутрин . Бутат се в Масовия транспорт да седнат и така търчат от една работа на друга . А всъщност не я вършат с отговорност където и да отидат . Но са винаги в - шалварите , шашмите, шамарите . От сутрин до вечер
123
4
 
7
 
! Отговори
Бау преди 3 месеца
ДПС не ви е виновно! Вие не ставате! ДПС още 2008 г. на първите европейски избори, които счетохте, че не са важни, а ДПС отидоха дисциплинирано, до 16.00 часа водеха убедително! Тогава чак на Ахмед Доган му стана неудобно една току що влязла в ЕС България да се представя там от ДПС, направи каквото трябва и пусна простата партия напред! България има повече полза от съседството с Турция, отколкото от ЕС! Медицински и фармакологичен туризъм, кинкалерия и трикотаж! Сериали, Алтънбаш, Боташ
122
4
 
12
 
! Отговори
смеехххх преди 3 месеца
Чакайте пожарникари военни и полицаи да ви оправят ЦЯЛ живот са били на държавна хранилка вие сте им изкарвали заплатите сега чакайте да ви помогнат *** те само лапат
121
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тъкмо когато си се 'успокоил', че сме ударили дъното се появява нещо което потвърждава, че се продължава да се копае още по-надолу ... величествено.
120
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами те още не са го разбрали. Че защо им е? Какво ще направите?
119
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Величие са секта - учат как да мамят хората да им продават застраховки живот по книги на сектата на Сциантологията.. Такова зло нещо България не е виждала.. Ще учат децата ви да играят на борсата и да купуват акции , т.е. да ги вкарат в голямото казино борсата
118
10
 
16
 
! Отговори
Ицо преди 3 месеца
Този подполковник полковник, в едно клипче буквално казва че в Русия живеят 50 млн българи. Забележете руснаците там са малко над 110млн, но българите били 50млн. Е кажете ми какви тежки дефицити трябва да имаш за да гласуваш за тези? Очевидно това са хора които нямат нищо прочетено през целия си живот, различно от меню в селска кръчма.. и пак не си го обяснявам.