Борисов: Не работим, а се занимаваме с кокошкарски обиди

Нямаме позиции и парламент, който да защити интересите ни
21 юни 2024 10:40, Инна Ангелова
165
Борисов: Не работим, а се занимаваме с кокошкарски обиди
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов коментира дали има шанс за съставяне на правителство в рамките на юбилейното 50-то Народно събрание.

"Какво ще се случи и кой би бил няма никакво значение, когато ние нямаме национални позиции, нямаме парламент, който да защити националния интерес”, каза Борисов.

Още по темата
Той отбеляза, че е натъжен от случващото се и е трудно да слуша какво се говори в пленарна зала. "ЕК излезе с доклад как българският народ е пропилял времето и милиарди, много милиарди по ПВУ, еврофондовете за съжаление не се използват от българите и едва след май месец правителството започва да работи по тях”.

В свой стил Борисов каза, че вместо да се дискутират и решават важни въпроси, депутатите се занимават с кокошкарски обиди. И допълни, че предстои среща на върха на НАТО, а все още не е решено кой да ни представи на нея.

"По наше време, поне аз като бях премиер, аз ходех по европейските съвети, а главнокомандващият ходеше по срещите на НАТО. Трябваше вече да имаме позиция", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от Избори 2024
ИТН: Експертният кабинет трябва да е с независими политически фигури
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
борисов царя на простотията и прос*аците - честито
68
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
КОГО НАКЗАХТЕ С НЕГЛАСУВАНЕТО СИ? СВИНСКАТА ТИКВА И ЧАЛГИТЕ ЛИ? НЕ, ТЕ СА ДОБРЕ. НАКАЗАХТЕ СЕБЕ СИ ДЕЦАТА СИ. СЕГА БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И СПОКОЙНИ С УМНОКРАСОВОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ.
67
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НЯМАТ ВИНА ГЕРБ, ДПС И ЧАЛГАРИТЕ, А УМНИЦИТЕ, КОИТО ИМ СЕ ДОВЕРЯВАТ НА ТИЯ МАЗНИ КРАДЦИ И МАНИПУЛАТОРИ ЧЕ ЩЕ ИМ НАПРАВЯТ ЖИВОТА ПО - ДОБЪР И СЪРДИТЕ, КОИТО С НЕГЛАСУВАНЕТО СИ ИМ ДАДОХА ВЛАСТТА. ГЛУПАВ НАРОД, СИЛНА МАФИЯ. ТОВА Е. СТЯГАЙТЕ ЗА 4 ГОДИШНА ВЕЛИКА ЧАЛГА В ПОЛИТИКАТА. ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО ЩОМ ИМ ГО ПОЗВОЛИХМЕ.
66
1
 
9
 
! Отговори
мнение преди 1 седмица
А не е така, Бойка. По тебе работят германското БНД, турските служби за борба с трафика,Гръцката и Испанската Прокуратура, агенцията занимаваща се с борбата по закона Магнитски в САЩ, дори Путин мисли да те разкрие като двоен агент, ако му пупнеш тръбата, както направиха ЦРУ в Северно море. Единствените, които не работят по теб са българската прокур атура и радевия данс от алкохолици и държавни предатели
65
0
 
9
 
! Отговори
Райко кръвта преди 1 седмица
Кърлежа не се вади с гласуване, кръв трябва да се пусне!
64
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе вие нормални ли сте, бе? Нали вие ги направихте тези кокошкарски истории. Нали си имаше правителство? Кое те убоде в задното отверстие, бе ахмак неподострен? Че и една сюрия хора ви уйдисаха на акъла.
63
1
 
11
 
! Отговори
Борисов бързо преди 1 седмица
Ще ги приключи кокошкарите,а Шиши ще го приключи него.
62
4
 
6
 
! Отговори
Брей, преди 1 седмица
...Щатни плювалници загрижени за кръвното на Борисов? Що не се загрижите за ъгъла на *** му? Влачат държавата към дъното и следят ,какви му били нервите, надявайки се, българите да плащат евтиния сеир? Ще видим докога?
61
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Долу ЕС сащ и НАТО ,сега Путин си ми я свое НАТО всички имат атомно оръжие ,Китай,,Северна Корея ,ужна Корея ,за виетнам само нямат ,скоро НАТО сащ и ЕС които палят войните ,Русия че екскалира и атлантическия. окиан че закипи ))
60
0
 
4
 
! Отговори
До само питам преди 1 седмица
Тях ги мързи да гласуват,ти за бесилки пишеш.
59
1
 
16
 
! Отговори
ниско прелитащ преди 1 седмица
Добре е , че си признавате , другарю Борисов , но трябва и да допълните , че това го правите от 15 години ! А също така и за пълненето на чекмеджето да кажете ...
58
0
 
4
 
! Отговори
Ze nigmar преди 1 седмица
Айде в джаза... :)))
57
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мутрата бърза за правителство, че извън властта е в опасност от съд и затвор, затова ще има правителство и ще се отправим към 4 годишно Величие под звука на турски зурни и мазна чалга. Честито на сърдите негласуващи. Дано сега сте доволни.
56
0
 
9
 
! Отговори
СлаФчо, преди 1 седмица
Нещо във фейса няма ли да пишеш?Вчера го налапа на двамата Шишковци,а днес ви нарича "кокошкари"
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ами ние сте палячовци там сте да ни забавлявате бе мутро
54
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ЕС и НАТО иска да ни вкара във война и по-добре е да излезнем докато е време.
53
0
 
10
 
! Отговори
Няма да забравя, преди 1 седмица
как преди няколко месеца Валентин Вацев каза "...Борисов, с цената на високо кръвно, ще трябва да разбере, че времето му е отминало...". Сещам се онази поговорка - Нищо не може да спре идея, чието време е дошло! - дошло е времето за раздяла с тази корумпирана, мафиотско-феудална, система от компрадори, която вече 35 години ни представят за демокрация. Не само у нас, но и на континента като цяло. Необходимо е резума да надделее най-сетне, за да има някакво бъдеще на тази планета.
52
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е няма такъв лицемер и крадец като тоя и свинята също!
51
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Торбата с лъжите свърши мен, в един момент ще лъсне всичко :))) Требва да си много добър актьор, че вечно да лъжеш простолюдието :)))
50
0
 
9
 
! Отговори
Директно Фицо преди 1 седмица
"""Бих казал затвор за теб, ама по-добре въже!"""" И аз така мисля ,не затвор а Фицоо