Борисов: Не работим, а се занимаваме с кокошкарски обиди

Нямаме позиции и парламент, който да защити интересите ни
21 юни 2024 10:40, Инна Ангелова
165
Борисов: Не работим, а се занимаваме с кокошкарски обиди
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов коментира дали има шанс за съставяне на правителство в рамките на юбилейното 50-то Народно събрание.

"Какво ще се случи и кой би бил няма никакво значение, когато ние нямаме национални позиции, нямаме парламент, който да защити националния интерес”, каза Борисов.

Още по темата
Той отбеляза, че е натъжен от случващото се и е трудно да слуша какво се говори в пленарна зала. "ЕК излезе с доклад как българският народ е пропилял времето и милиарди, много милиарди по ПВУ, еврофондовете за съжаление не се използват от българите и едва след май месец правителството започва да работи по тях”.

В свой стил Борисов каза, че вместо да се дискутират и решават важни въпроси, депутатите се занимават с кокошкарски обиди. И допълни, че предстои среща на върха на НАТО, а все още не е решено кой да ни представи на нея.

"По наше време, поне аз като бях премиер, аз ходех по европейските съвети, а главнокомандващият ходеше по срещите на НАТО. Трябваше вече да имаме позиция", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от Избори 2024
ИТН: Експертният кабинет трябва да е с независими политически фигури
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 84, начело с осъдения за корупция
88
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най - много роми гласуват за ГЕРБ, ДПС и мазните чалгари. Те не са сърдити умнокрасавци. Сърдете се на себе си.
87
3
 
5
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 седмица
На европейските съветите ша отиде Глъфчефф;))), а на НАТО, Радев;))) Просто е. Още 3-4 години имате да го позлвате, след туй и президент ще е трудно да се избере;))) не само министър-председател. Прекалено много хора искат да се занимават с политика, за да не работат с мотиката на къра, а да си хойкат, насам-натам;)))
86
8
 
6
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 седмица
Съвсем скоро генерал Бойко Борисов ше направи една строева подготовка на оня полковника от вИличие както си му е по устав.Стани,падни,мирно,равнис:):):):):):)
85
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ТАКА Е...ОЧАКВАМЕ ОЩО МНОГО ОТ СЪЩОТО!!!НА 90 % ОТ ДЕПУТАТИТЕ СА ОНЕЗИ,КОИТО БЯХА В ПРЕДИШНИЯ ПАРЛАМЕНТ.
84
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какво толкова - само една конституция е прецакал човека. Заслужава ли да го обиждат? :-)
83
2
 
18
 
! Отговори
Сеир преди 1 седмица
Кой гласува за този демагог-престъпник? Вижте какви са тези половин милион..Е, те същите, продължават да ви крадат, лъжат и "управляват" толкова години!Сеир.
82
17
 
4
 
! Отговори
Джон Наш преди 1 седмица
Единствените системни партии с политически и експертен потенциал за реално управление са ГЕРБ и ДПС. Другото е доказано бля, бля и алабала... Е, каквото е пожелал матряла това ще получи. Най голямата партия е с 68 депутата и няма никакви опции за управление без подкрепа от поне 125 гласа. Свършиха се партиите които ще управляват като камикадзета за кефа на шарлатани и сеирджии. Това е положението Минке.
81
5
 
9
 
! Отговори
1 преди 1 седмица
по добре нищо да не получим от европейския съюз отколкото да ги откраднете както, когато беше министър - председател и ни държа в стабилна бедност и последно място в европа по всички показатели.
80
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прав е. Футболче играемЕ, мажимЕ филии с мас, броимЕ кюлчета. Караме едни прости утки да говорят вместо нас. Бачкайте бе!
79
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е кой преди няколко месеца отказа ротацията и прати народа на избори? Сега пък много тънкообидни станахте. Предлагайте кабинет и гласувайте, нали сте първи, горди победители при 30-процентова избирателна активност.
78
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До АнонименА ТИ ДЕТО ГЛАСУВА КВО НАПРАВИ БЕ ТИКВО. ИЗБРА СИ ОТНОВО СЪЩИТЕ ТИКВИ КОИТО 80 ГОДИНИ ТЕ КРАДАТ .НЕРАЗБРА ЛИ ЧЕ СИСТЕМАТА КОЯТО МОСКВА ТИ НАЛОЖИ 1944 Г. Е НЕПРОМЕНЕНА ДО ДНЕС РАБОТИ ИДЕАЛНО И ГИ ВЪЗПРОИЗВЕЖДА ЕДНИ И СЪЩИ. БАЩИ НАСЛЕДНИЦИ ВУЙЧОВЦИ. ДА ВИЖДАШ ЕДИН ОБИКНОВЕН ЧОВЕК В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ДО ЕДИН ОТ БКП ПРЕСТЪПНА.
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Религиите бяха сътворени да контролират чрез различен Кекс Хората върху планетата Земя. Само ЧоВекът Чо, Енергия, Век, Вечна, ЧоВекът с Вечна Енергия в Душата използува Хаоса сутрин Рано, когато Загрея(Слънцето) ИзГрее на ХорИзОнта, изкачваки се високо по Върховете на Планините и смеейки се с Еволюцията и Религиите и е Богът на Земята. Той Българинът вървеше лъкатушейки по улиците на Градовете и Селата по България. Лъчите минаваха през него без да го докоснат и мрак изпълни човешката му душа!
76
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
неработите я! неработите. Погледнете колко милиарда изтеглихте заеми и заробихте България. Нямат връщане. Но иначе в едно работите много здраво. Усвоявате евросредства. Така добре ги усвоявате че чак шкафчетата ви се пръскат от кюлчета и долари.
75
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дааа - Нищо не правите за Народа ! -вчера един Човек с рак 4 ст. обикаля в жегите с хартии !!! в ръка да моли за Болкоуспокояващо лекарство ! - кво здравеопазване,кви компютри, кви лекари ,кви човеци Бе ?
74
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да. Не работят. Не се работи от три години. Такова падение на институции не сме виждали. Дори след 1990 г. не е било така. Тогава имаше хора съзнателни по природа, които продължаваха да си изпълняват задълженията отговорно. Сега няма свестен "човешки материал".
73
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Комунистическо-натовски ромподрепян от Сащ посолството и скукарджата лайен.
72
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Лоеко ,Лоеко,ще бъде някъде далеко, далеко,на два метра под земята,земята, и ще бъде завинаги забравен , забравен под земята,земята.
71
2
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 седмица
ега тинаглеца!!!..."ЕК излезе с доклад как българският народ е пропилял времето и милиарди, много милиарди по ПВУ,"..?!?!..-БЪЛГАРСКИЯ НАРОД бил пропилял,а не ТОЙ ЛИЧНО с кражбите си,чувалите с евра и интригите си ?!....Нагъл до БЕЗОБРАЗИЕ !..Как го търпите бе хора?!?!
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Когато някой успее да дефинира математически от Безкрайността Единицата, тогава ще разберем защо Електроните запазват мигновенна любов във времето при докосване и в безкрайността. Тогава ще разберете Българина. Тогава ще разберете как Вселената, Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна използува хаоса за дресиране на Маймуните по горите в Хора за да има Еволюция по земята и дресирането на Хора в Маймуни по храмовете за да има Религии със различен Кекс по планетата Земя!