Петков: Няма как да се сбъдне мечтата за разделение в нашите редици

Преди дни позиция на ДБ породи съмнения за разпад
1 сеп 2024 16:25, Нели Христова
76
Петков: Няма как да се сбъдне мечтата за разделение в нашите редици
Снимка: БГНЕС

Няма как да се сбъдне мечтата за разделение в нашите редици, написа във Фейсбук съпредседателят на "Продължаваме промяната", част от коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България", Кирил Петков.

Когато всички медии, близки до Пеевски, прокламират разцепление в нашите редици, когато всички наши политически опоненти мечтаят демократичната общност да не е единна, когато всички корумпирани играчи стискат палци да им се размине, е, точно тогава ще ги разочароваме, заявява Петков. Ние знаем, че заедно сме по-силни. Ние знаем, че не междупартийни различия, а реални решения трябват на нашите избиратели и на всички българи, посочва той.

"Е, мили мои медийни бухалки, платени анализатори, корумпирани души, умрели от страх, няма как да ви се сбъдне тази мечта за разделение в нашите редици. Научените уроци не се повтарят, а цялата ни енергия ще отиде за да измъкнем страната ни от тази политическа криза с единство в демократичната общност и визия за България, от която никой не може да ни откаже", добавя Кирил Петков.

Преди два дни Националният съвет на "Да, България" възложи на Изпълнителния съвет да проведе още един кръг разговори с партньорите от коалиция ПП-ДБ. Националният съвет на "Да, България" дава допълнителен срок до 3 септември т.г., в който Изпълнителният съвет да докладва за постигнатия напредък в преговорите, така че на основата на този допълнителен доклад да може да бъде взето решение за формата на участие на “Да, България!” на изборите за 51-во Народно събрание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от Избори 2024
Около 100 млн. лева ще ни струват поредните избори
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кире пак е хапнал пица с кристали и ръси бисери под упойка.
5
27
 
3
 
! Отговори
Браво преди 2 седмици
Кирил Петков е ВЕЛИК, за ужас на неговите зложелатели и врагове!
4
3
 
20
 
! Отговори
Страх ме е, ленче ле преди 2 седмици
Горкия кирчо стиска ръчичката на дб, че без тях ще е итн2. Без протестния вот, който акумулира Промената първия път ще са около бариерата, да не е и под нея. На последните избори останаха без нито един депутат в много областни градове. Депутатите им са в мир 24. 25 - софийските. Където ще се гласува за дб, ако се разделят. кирцата пак иска да реди листите, а гласовете от добрите сили на дб. Ама май не всички са на тва мнение вече. Ще изстинат много топли местенца на блуждаещи променкаджии.
3
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Юмрука ви обеща яко крадене ли- само да знаете колко сте противни и гнусни точно като вашият създател- и му купете една риза барем, че много увиснал- а то мизерия- няма пари риза да си купи!
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
То не е ясна мисъл, то не е магнетичен стил, а си е истинско чудо в родната политика. Чудото на търпението на българските гласоподавател
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Киро уби човек асфалтираха веднага мястото и всичко се скри Киро е над закона Защо Киро купува открито депутати Киро открито предлага кодовете на БСП Киро открито си говори за ала бала с президента Киро нарушава законите конституцията но никой не го търси за отговорност Киро е над закона вече 4 години ЗАЩО КОЙ ПРИКРИВА КИРО И ШАЙКАТА ОКОЛО НЕГО