Борисов: ГЕРБ е готова да управлява, позиционирал съм се за първа политическа сила

Който иска да се позиционира около първия, е добре дошъл, каза той
Обновена: 8 сеп 2024 12:34 | 8 сеп 2024 12:00, Анисия Иванова
487
Борисов: ГЕРБ е готова да управлява, позиционирал съм се за първа политическа сила
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ е готова да управлява. Президентът е прав в едно, всички трябва да се позиционираме. Аз съм се позиционирал за първа политическа сила, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Пловдив.

От трибуната на парламента отказах подкрепата на ДПС, аз съм се позиционирал и никога ДПС не са ме подкрепяли за нещо, нито за президентски, нито за парламентарни избори, нито в парламента, посочи още Борисов.

Той каза, че не може да отрече, че заедно с ДПС са направили най-сложните решения, когато всичките се криели от тях -  помощта за Украйна, съдебната реформа и новия бюджет.

Който иска да се позиционира около първия, е добре дошъл, посочи Борисов. По думите му отсега трябва да се позиционира направата на правителство.

"Ще довършим Околовръстното на Пловдив и стадион "Локомотив" с парите от бюджета, обеща той.

"Всеки да се стегне, да си изкара добър резултат, да се вдигне избирателната активност, за да можем да направим правителство. Ние, ако от сега започнем с "анти", как ще направим правителство? В момента това, което се е случило, е ново разделение. С кой ще направим правителство?", попита лидерът на ГЕРБ.

Нашето верую е ниски данъци, спокоен бизнес, и работа за бизнеса, за да работи добре и да генерира приходи. В момента това, което вчера се е случило, е ново разделение. ПП-ДБ казали, че не могат с Възраждане, не могат с ДПС, с нас не можели. Като изключим отсега няколко партии, то няма смисъл от избори. А трябва да е точно обратното, каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


487
Още от Избори 2024
Румен Христов: Двупартийна коалиция няма да е достатъчна за кабинет
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
381
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Герб няма да управлява
380
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Само Борисов има подготвен екип за управление на държавата." -- имаш предвид добревчетата и теменужките, които ще правят подаръци на сащ от парите на българските данъкоплатци, нали ? срещу едно голямо нищо. по 20 годинки затвор за неговите специалисти крадци.
379
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Който иска да се позиционира около първия, е добре дошъл, каза той" -- виж колко лошо гледам. предполагам че такова предложение ще превъзбуди костадинов кухото.
378
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Само Борисов има подготвен екип за управление на държавата.
377
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Нашето верую е ниски данъци, спокоен бизнес, и работа за бизнеса, за да работи добре и да генерира приходи." -- и след това да му ги вземете и скъпи подаръци за фашистите в украйна, неизгодни сделки подаръци със сащ и за вас предателите от реп ки от герб ще паднат трохички. айде по-скоро да те видим в ковчег.
376
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
търкане на седалките в парламента без никакво прекъсване между избори и всеки ден работа срещу българия и за фашисткия режим в украйна. има какво още да се краде от захлюпеното българско стадо.
375
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
тъ па кът се надява да му се отдаде да доунищожи българия, с помощ от цру.
374
3
 
4
 
! Отговори
Георги преди 1 седмица
Хора, някои от вас все още коментират самолетите, купени без въоръжение :) Няма смисъл, и с най-доброто въоръжение да са, не ни помагат... Ако бяха тук щеше да има още разходи : писти, хангари, учения, въоръжение ... Прекратиха обществената поръчка в нарушение на закона... И така, Крадене, Крадене и пак Крадене, както казват от гЕРБ
373
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ГЕРБ е готова да управлява, под диктовката на Пеевски!!!
372
7
 
5
 
! Отговори
Стига бе, преди 1 седмица
...Копейките реват срещу корупция ? Уникални са ! Има ли случай , болшевиките от Позитано да са докопали властта и да не са треснали държавата ? Като се почне от Бай Тошо, Луканов , Виденов , Тройната коалиция, та се стигне до Шарлатаните на Радев ? При Борисов се строеше из цялата страна , в държавата имаше пари, а някои твърдят , че имало даже и за ..."крадене"?
371
2
 
10
 
! Отговори
Психолог преди 1 седмица
И кое му е най-доброто? Най- корумпираният български политик, надминал по кражби и корупция дори комунистите! Факти- колкото искаш! И да питам- има ли друг такъв " велик " политик" , сниман с пачки и кюлчета, за чиите снимки ще се говори и пише во веки веков!Носете си го на рамо, гласувайте си за него, упправлявайте си-България сега вази гледа! Но ако някоя партиа,като ПП ДБ направи сглобка, тя ще е в аут завинаги!ч
370
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Давай Бойко, българите са с теб! Тези които те плюят не виждат, че държавата потъва само заради тях.
369
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
371 Йее, правоъгълната глава с кривата уста отпред, го прати в ареста, но претърпява фиаско. Рева катомагаре с мегафон в ръка пред НС, което само си може, протестирайки срещу собственото си правителство...Случайниците и неможачите от ПП,ДБ се провалиха 3 пъти, 4 няма да има. Дори и с алабала, с президента.
368
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Уоравлявай Бойко, много станаха дерибеите, ти ще го набиеш на кризата с двеста!
367
2
 
11
 
! Отговори
АХ ВИНЕТУ преди 1 седмица
БУДА, БУДАЛЯНКО ДЕ СЕ ПОЗИЦИОНИРА, ЧЕ НЕ РАЗБРАХ, БУДА БУДАЛЯНКО???... ПОЗИЦИОНИРАНЕТО Е НЕЩО, КОЕТО ГО Е БЕЛЯЗАЛ ДЯДО ВАЗОВ "...в това предприятье; богатий с парите, сюрмахът с трудът, момите с иглата, учений с умът...", ТА КАЖИ НИ КАКВО Е ТВОЕТО ПРЕДПРИЯТИЕ, ОСВЕН ДА КРАДЕШ С ШАЙКАТА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ???!!!... ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАШ ПРЪВ НЕ Е ПРЕДПРИЯТИЕ!!!...
366
1
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
Баце, одъртя вече,стига си говорил простотии.
365
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Info.... Каква е разликата между Османската Нагайка, преименувана на Турска в началото на 20 век и Руската Нагайка? Османската нагайка ни набиваше на Кол за да приемем Исляма, а Руската Нагайка ни изтребваше по концлагерите. И двете и Московската и Турската Нагайки са основани от потомците на Чингис Хан ... неговият внук Кулай Хан. Рософили заминавайте за сибир! Там в колибите ще ви посрещнат и ще ви дадат съпругите си да спите с тях безплатно - понеже там е много студено и гости рядко идват
364
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Крайно време е да се позиционираш в Орландовци !
363
4
 
6
 
! Отговори
Брей, преди 1 седмица
... Копейките щели да ни пазят от Турция ??? Забавни са ! Та даже и предателството на Живков започнаха да ни хвалят? Всякакви *** скелети взеха да изпълзяват из нафталина !
362
2
 
5
 
! Отговори
info. преди 1 седмица
10.10.1989г: На пленум на ЦК на БКП е приета оставката на Тодор Живков:С тази оставка,БКП се съгласи за безкръвното унищожаване на народа си в полза на Турция.Именно поради този предстоящ факт,Живков прави опит да присъедини България като 16 република на СССР.Тази БГ чaлма играе активно по закриването и разпределянето на територии от България към Турция.