Атанасов: Абсолютно наложително е след изборите да има кабинет

Основните конкуренти на тези избори са ПП-ДБ и ГЕРБ
8 окт 2024 10:58, Гергана Попова
77
Атанасов: Абсолютно наложително е след изборите да има кабинет
Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ е солидна политическа сила, която се бори за това да бъде първа“. Това заяви за bTV ген. Атанас Атанасов, кандидат за депутат от формацията. Той посочи, че няма никакво значение това, че не е водач на листа, а когато е бил ученик, много е мразил да сяда на първия чин, защото „не обича да се фука“.

Още по темата

„Абсолютно наложително е след тези избори да се създаде мнозинство, което да излъчи правителство. Има толкова много предизвикателства пред държавата, а това постоянно въртене на служебна власт не знам докъде ще ни заведе. Служебният министър на финансите дава притеснителни знаци и припомни, че парламентът е трябвало да приеме три акта, за да получи парите от ЕС, които са 10 милиарда. Успех за ПП-ДБ ще бъде, ако на тези избори получи повече гласове, отколкото получи на предходните, по-важно е обаче как ще се конструира България след изборите. Основните конкуренти на тези избори са ПП-ДБ и ГЕРБ - това е ясно за всички. Има недоверие между нас и стория в миналото ни, за да може да се намери формула за редовна власт, предложихме план да се обедини мнозинство в парламента около високо авторитетна фигура, която да излъчим за кандидат за премиер и той да си избере екип", заяви още Атанас Атанасов.

"Ние сме изключително недоволни от начина, по-който функционира съдебната власт. Ако Борисов иска правителство с ярки политически фигури, да се разбере с Делян Пеевски, Кирил Добрев и Слави Трифово и да отидат заедно в един бар", каза Атанас Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от Избори 2024
Чакъров: Автентичното ДПС е обект на репресия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Идеалист преди 38 минути
Този човек нищо добро не е направил за България!
66
0
 
1
 
! Отговори
Смешник преди 40 минути
Наложително е да има кабинет но без вас Тиквата и Шиши
65
0
 
2
 
! Отговори
Да бе, преди 52 минути
...Борисов строял магистрали,защото от там можело да се "краде"? А тези, понеже не крадяли, затова и нищо не строяли??? Да паднеш от смях! Работата е , че парите ги няма за десетилетие напред, а строителството умря !
64
0
 
1
 
! Отговори
vs преди 54 минути
Има физиономия на тупа кука!
63
0
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 1 час
Г-н лейтенант, ако ти и твоята партийка заедно с Кирчо и Асенчо се скриете бат Бойко ще направи правителство и ще продължава с магистралите защото там кяра е най-голям, но и митниците не са за изпускане. Така че вън и всичко ще е наред. Той и Бойко обещава промяна...
62
0
 
2
 
! Отговори
дo 60 преди 1 час
А кой искаш да те управлява, бе загубен?
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Takiva parzali kato tebe I mentata trjbva da obikaljt okolo parlamenta
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Абе то абсолютно наложително да има правителство, ама Атанасов тази фраза я разбира така: "Независимо на кое място ни поставят избирателите, трябва да управляваме ние!"
59
0
 
5
 
! Отговори
Милиционерът преди 1 час
продължава да дава съвети на всички. Като рухне пъпъпъ-то може и в ДПС-Ново начало да го видим. Политически хамелеон. Пък и генерал бил - ха ха ха ха , той и за редник не става.
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Щом тоя го казва значи не трябва да има! Нека им помогнем хахаха
57
0
 
6
 
! Отговори
Измекяр преди 1 час
Значи, основен конкурент не му били петте руски партии, които пропълзяха в Парламента, начело с Превратаджията Радев, а били ГЕРБ? С една дума , си пеят каквото им поръчат от ДС, да врътнат едно Аллабала, и дано пак ги назначат за ..."десни"! И с тоя ПВУ се напъват отново да рекетират цялата държава, че ако ГЕРБ не ги подкрепят да "управляват", ще загубим всичките пари? Няма такива наглеци!
56
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До Зозо А ти си един много, ама много заблуден гербаджия. Какво още трябва да стане, за да разбереш, че единствения път пред Герб е коалиция с ППДБ. Или, чакай, мислиш, че ще спечелят 55% и 130 депутата. Или ще правят правителство с Възраждане и БСП. Я пак се опитай да мислиш и тогава се изказвай.
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
СТАРИТЕ МИШКИ ТОЧАТ ЗЪБИ
54
0
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 1 час
ППДБ умре като БСП :)))))))))))))))))))))))) 10% макс.
53
0
 
7
 
! Отговори
Oлеле,,,Божкеее... преди 2 часа
Тоя още ли шава...бааахти изкопаемото.Прилича ми на фосил от ерата на динозаврите....
52
0
 
1
 
! Отговори
До 50 преди 2 часа
Приятел, и тази ли престижна длъжност е предплатена?
51
0
 
9
 
! Отговори
мдааа...ха-ха-ха преди 2 часа
Малоумието му си личи и от ръста...направо блика кат фонтан.
50
0
 
11
 
! Отговори
Борисовата държава преди 2 часа
трябвало да се прекрати! Тъй рече Гном_ът днес пред Цънцарката..затова " ще търсим Борисов за коалиционно управление" след изборите..." цитат..!?!Болен ли е Гном_ът, пиян ли беше сабахлян..
49
0
 
9
 
! Отговори
р-т Седемте джуджета преди 2 часа
Набираме персонал ! Всичкото гном да се яви на кастинг !Длъжността портиер вече е заета от льо петить льо монь жденераль Атанасов....Решението е окончателно и не подлежи на обжалване!
48
0
 
13
 
! Отговори
Представяте ли преди 2 часа
Си тоя смачкан компир в генералска униформа? Това *** става само за портиер на Р-т 7 те джуджета!