ПП-ДБ с план да пресече служебната власт

Атанасов: Няма да покрепим плана на Борисов
26 сеп 2024 09:12, Инна Ангелова
34
ПП-ДБ с план да пресече служебната власт
Снимка: БГНЕС

"Добре организирани, подредени, готови за битка за първото място”, каза Атанас Атанасов преди предстоящите избори на 27 октомври.

На въпрос дали "Продължаваме промяната" са наложили волята си, председателят на ДСБ отвърна, че може би някой е получил нещо повече и добави, че в самото начало на 50-тия парламент имало вътрешно съгласие "да не се променя старата решетка". Атанасов обаче категорично не пожела "да коментира интригантство" при питане дали ДСБ "се присламчва" към ПП.

От партията са категорични, че няма да приемат “плана на Борисов”, ако той предложи Росен Желязков или Рая Назарян за премиер. ПП-ДБ ще подкрепи кабинет с премиер, подкрепен широко и далеч от всички партии. Те обаче все още няма име за евентуален премиер, ако спечелят първото място.

Атанасов обвини служебното правителство, че няма никаква вътрешна координация относно организацията за изборите и купуването на гласове. Според него купуване на гласове е най-широко разпространеното престъпление. Той напомни, че за последно МВР министърът в правителството на Кирил Петков - Бойко Рашков, е постигнал резултати в това отношение.

“ПП-ДБ е сплотена, подредена, готова за поредната битка. И имаме план за това по какъв начин след изборите да се пресече служебната власт, да се създаде редовно правителство. Има изключително много предизвикателства", каза още Атанасов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от Избори 2024
До днес партиите могат да правят промени в кандидатските листи
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Мда преди 6 часа
Ако няма изборни измами няма да влязат в - нс, според мен
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
нека да видим дали ПП-ДБ ще влезнат изобщо в парламента, ха-ха
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 часа
до 28 : Не , не искат Радев , а да спрат като цяло президента като институция да взима решения и да има право на глас .ПП и ДБ искат сами да са си шефове, временните правителства да се конттролират от тях депутатите в народното събрание ,а не пред президента да отговарят ! ПП и ДБ също предлагат премиера да бил официално (за пред хората ) независим, НЕ ПАРТИЕН .Тоест премиер дистанционно.
28
1
 
6
 
! Отговори
...! преди 14 часа
Докъде го докарахме? "Демократите" да ни хвалят Бойко Рашков? Сигурно и Пуделът е важен , за управлението на държавата ! Явно ще променят правилата за служебните правителства , да върнат властта отново в превратаджията Радев? Избори идват, време е да врътнем едно ...Аллабала !
27
1
 
10
 
! Отговори
Наглеци преди 15 часа
Още не са минали изборите, а те вече поставят условия на ГЕРБ ? Но те отдавна са доказали наглостта си! Държавата спешно се нуждае от работещо правителство , за да не загубим милиарди от ПВУ, и тия отново са готови да рекетират, и да загубим тези пари, само и само да са те? И накрая ГЕРБ ще са им виновни, че не са избрали тях? Няма такова безочие!
26
2
 
9
 
! Отговори
ПП ДБ са едно преди 15 часа
Продължаваме Промяната са просто пременени ДА(й) България ! Влезте си в чичко гугъл и ще видите още 2017 тези са основали Да България и са били при всеможещият дервиш Христо Бойкикев -Иванов . По същото време са правени и снимките компромат за Борисов 2017-2019(голият спящ Бойко на леглото), без Фотошоп, без монтажи, само датите са коригирани ! Не е мисля че е съвпадение . Една голяма лъжа е че ПП и ДА България са различно и са се събрали при протестите 2020 (заради снимките на Бойко)Тези хора Киро Лена , Асен , Лорер.. всичко е учило в ДА България !
25
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 15 часа
Милиционерът Атанасов клекна пред русофила президент да му върне властта. А уж е евроатлантик.
24
1
 
15
 
! Отговори
ХХ преди 15 часа
От дърт комунист за нещо става ли
23
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
Браво ППта, младите са с вас. София отново ще победи проста България
22
3
 
21
 
! Отговори
Възмутен преди 15 часа
Уф, тези неможачи пак ли имат план да ни оправят? Ама четири години нищо правене и хаос в държавата не стигат ли? Писна ни от нагли некадърници и шарлатани.
21
2
 
17
 
! Отговори
Някой преди 15 часа
Абе на този хубавец не му ли изядохме житото?
20
1
 
13
 
! Отговори
Тома неверни преди 15 часа
Тоя малък Мук,ако успее да порасне с една педя,ще му повярвам,ще ще успее,да направи някаква полезна за клетата ни държава инициатива..
19
3
 
12
 
! Отговори
гост преди 15 часа
Гласувам за партия, гласувам за лидери! Искам политиците които говорят и обещават разни неща, като са избрани да си реализират обещанията. Нагледахме се на експерти и отдалечени от политиката! така дойде и Радев, вдигна си юмрука и полетяхме в хаоса! Защо никой не пита президента, доволен ли е от резултата, доволен ли е от всичките разходи, които се правят за избори??? ПИТАЙТЕ ГО, ЖУРНАЛИСТИТЕ!
18
1
 
21
 
! Отговори
Гражданин преди 15 часа
Тези шарлатани наистина са тотално скъсали с реалността. Какво първо място бе, олигоффрени, вие за третото ще се борите. Нагли некадърници.
17
2
 
3
 
! Отговори
Войводата преди 15 часа
1. Някой ще каже глей го тоя Войвода бие се със САЩ. Те са толкова мили с нас2. На такива ще отговоря. Мили са само защото не могат да победят мен и моята коалиция от 70 държави3. Не искате да знаете какви ще са ако спечелят 4. Радвайте се че са в ъгъла бият ги и са мили
16
1
 
21
 
! Отговори
Майора преди 15 часа
Ало Атанасов , мен ще ме е срам след излезлите и потвърдени далавери ала бала с машините , кеша , пудела с пачките , искането за свое МВР и служби и цялата власт в страната , да говоря за спечелени избори! Вие кумова срама имате ли?
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
АЗ НЕ ИСКАМ ШЕПА ШАРЛАТАНИ ПОСТОЯННО ДА МЕ ПОУЧАВАТ ПО УСЛУЖЛИВИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ДА СЕ САМОИЗТЪКВАТ А ПО САЙТОВЕТЕ ДЕЖУРНИ ДРАСКАЧИ ДА СИ ДРАСКАТ ЕДНИ И СЪЩИ ПРОСТОТИИ ДОКОГА ТОВА
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
САБОТАЖНИЦИ ЗАЩО ТЕЗИ ВЛИЗАТ В ПАРЛАМЕНТА ЗАЩО ПОСТОЯННО ГОВОРЯТ ЧЕ МРАЗЯТ БОРИСОВ ЗАЩО САБОТИРАТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ШЕПА БЕЗСРАМНИЦИ А НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ НЯМА КАК ДА И СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ ЗАЩО И ДОКОГА ТЕЗИ БЕЗНАКАЗАНО ЩЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ КОЙ ГИ ДЪРЖИ
13
1
 
17
 
! Отговори
ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ преди 15 часа
Само две думички са напълно достатъчни да опишем проекта ппдб както по форма така и по съдържание.Какво повече има да ги коментирам ?!
12
2
 
0
 
! Отговори
Краси преди 15 часа
До Тенгри кан Мата Хари-премиер!