Животоспасяващо е да има редовна власт

Навън не изглеждаме никак, нас просто ни няма
21 окт 2024 21:38, Гергана Попова
38

Животоспасяващо е да има редовна власт. Това безвремие от 4 години доведе държавата до реална катастрофа във всички сектори. Държавата е болна във всички сфери, ние сме в политическа патология. Ако няма редовно правителство, няма да има държава и за какво да участват на избори. Това са реалните факти във всеки сектор. Партиите се свиват и изчерпват. На следващи избори надали ще имат сила сами за себе си да гласуват. Това заяви дипломатът и бивш вицепремиер по европейските фондове Меглена Плугчиева в предаването "Денят ON AIR".

Още по темата


"Както министър-председателят, така и хората в това правителство трябва да бъдат с компетентност и  опит. Хора, които се ползват с доверие в обществото и които са се доказали. Тук става дума вече за спасяването на България. Обществото трябва да даде знак с участие на изборите. Бойкотът на изборите не води до решение. Това ли искаме - да продължим така? Влезли сме в спирала на безумие, която се създава от политическите партии", каза още Плугчиева.


По думите й, ако има редовно правителство, то едва ли ще изкара пълен мандат, но все пак трябва да има легитимен кабинет.

"Защо отиваме на избори, след като предварително се поставят условия? Тогава изобщо да не ходим на избори и да се разберат, поне ще се спестят средства на държавата", посочи дипломатът.

Според Плугчиева нещата опират до необходимостта от създаване на коалиция за спасението на България.
Тя изтъкна, че заради липса на управление и грешно управление не успяваме да оползотворим средствата от ЕС по ПВУ и оперативните програми.
"Навън не изглеждаме никак, нас просто ни няма. Абсурдна ситуация! Обществото трябва да се вземе в ръце, политиците трябва да си изпълнят ангажиментите", завърши Меглена Плугчиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от Страната
Резултатите от изборите ще са ясни по-рано
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Роки преди 55 минути
Щом Алексей Петров беше зад сглобката какво да кажем повече ? Всичко е извън всякакъв смисъл. Както казва човека под мен да гласуваш за престъпници те прави престъпник.
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Гласуването за престъпници е престъпление!!
35
0
 
3
 
! Отговори
Василев преди 2 часа
По-добре да няма щото ще излезе Лойко и ще каже българския народ ни избра ,сега поне малко от малко ги е срам какво мислят хората за тях с негласуването си !
34
0
 
5
 
! Отговори
Руси преди 2 часа
По-добре служебно! То така или иначе никой не носи отговорност. Трябва мажоритарно и тогава вече да се каже гласувайте. За какво да гласувам като накрая ми изсипват Кирчо и кокорчо. Вие в час ли сте ?
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Харесва ми как всякакви образи се явяват по разни медии и ни обясняват, как видите ли, трябвало да има на всяка цена редовно правителство. На мен въпросът ми е - за какво ни е ? Ако ще е коалиция за загробването на България, само за да се гепят едни пари, няма нужда, по-добре си ни е без редовно правителство. Тая система на всяка цена трябва да си ходи и в никакъв случай да не се замества с президентска република - материала не става за тая работа, ще стане само по-зле!
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Как никой не вижда, че реално няма подходящи хора за властта, няма. Хората не случайно не гласуват, но за съжаление с купените гласове си вземат властта макар и с минимален процент гласоподаватели.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Дърта комуниска и пенция влачи и заплата влачи :)))
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Bez vlast po-dobre. Varzaha leva za evroto, ko stana, evroto potana...usa valutata umria za zavist...
29
0
 
4
 
! Отговори
Зенон преди 3 часа
Тази бабка не мирясва.Няма ли внуци да ги гледа,или всички са в "загниващия"запад.Върни се в Балчик.Тихо,спокойно.Голямата пенсия няма къде и как да я харчиш.Но няма телевизии,няма студиа и прожектори,нали?Не разбирам защо на тези години не си гледаш кефа.Ето,Стефан Цанев,като разбра отдавна накъде отива държавата се оттегли в Балчик да не ни досажда като теб,пише си книгите човека.Пише том след том,и дали някой ще прочете и една страница,едва ли.
28
0
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 часа
Приятно е да се гледа как дръти комунисти се гърчат на колене.
27
0
 
1
 
! Отговори
Войводата преди 4 часа
1. ЗА НЕЯ 2. Но не на всяка цена 3. Политици в позиция партер и САЩ е отгоре не ми трябват 4. Ако САЩ са в партер може
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
ТОВА НИ РАДВА, ДОБРЕ ЧЕ ВИ НЯМА, ВИЕ СТЕ НЕНУЖНИ.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Jivotospasiavasto e da vi napravim na kaima i setne na sudjuk.
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
И тази се загрижила за това,как изглеждаме отвън,т.с. от господарите! И дума няма,как сме отвътре! Смазани от безпощадния геноцид,който продажните управници стоварват върху народа ни! Нямаме нужда от правителства,работещи за чужди господари против нац.интереси на БЪЛГАРИЯ! Правителствени слугинажи не ни трябват! А планът за развитие само го размахват като морков пред наивниците. От тези пари нито стотинка ще стигне до народа ни,всичко ще бъде заграбено от политическите хищници за нула време!!!
23
2
 
4
 
! Отговори
Животоспасяващо ли1 преди 4 часа
Да, животоспасяващо, само че за комунистите. Всъщност, решаващо значение за България ще имат парламентарните избори, проведени веднага след края на Украинската война, когато политическата сцена у нас бъде прочистена от забранените от закона етнически парти и от путинитите...
22
0
 
3
 
! Отговори
Дедо преди 4 часа
Щом е животоспасяващо ,значи ще трябва да се пусне кръв. Един или двама на клона са излишни. Ще видим кой ще прескочи трапа и кой не.
21
0
 
6
 
! Отговори
До преди 4 часа
Омразата е вредна.Това го кажи на Борисов ***.Прогони 850000 ,сега иска да прогони още толкова.
20
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
17,ти да не си ковчежника на Радев, та гузно се обаждаш?
19
2
 
8
 
! Отговори
Айде, преди 4 часа
Клакьорите да млъкнат.Който победи,да прави правителство.На нас ни дреме.Борисов не обелва дума за повишаване на доходите.Даже чрез Галчев каза,че ще намали увеличението на пенсиите.Впрегна олигарсите,да ни обясняват как е нормално да живееш с 600 лв.заплата.Че, чекмеджета трябва да се пълнят .
18
0
 
4
 
! Отговори
До 16 преди 4 часа
Не е лесовъд, а е дс, като дс-кмета