Предсказанията в "Семейство Симпсън" не са случайност?

Подробности “от кухнята” разказва един от сценаристите
7 окт 2024 21:57, Инна Ангелова
12
Предсказанията в "Семейство Симпсън" не са случайност?
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ситкомът “Семейство Симпсън” (The Simpsons) отдавна е надхвърлил популярността си в САЩ. Странните човечета са били “предсказатели” за много значими събития през годините. От закупуването на 20th Century Fox от Disney до президентството на Доналд Тръмп и по-скоро до лилавото облекло панталон на вицепрезидента Камала Харис, Семейство Симпсън е в печеливша серия.

Но методът за тяхната магия не е толкова бляскав или зловещ, колкото феновете могат да си представят.

"Е, отговорът, който винаги давам, и който никой не харесва, е, че ако изучавате история и математика, за нас би било буквално невъзможно да не предвидим нещата“, казва ексклузивно пред PEOPLE водещият и изпълнителен продуцент Мат Селман.

"Ако кажете достатъчно неща, някои от тях ще се припокрият с реалността и тогава това е математическият елемент. И тогава, историческият елемент е, че ако направите шоу, което се основава на изучаване на миналото на глупостта на човечеството, вие със сигурност сте ще предвидим бъдещата глупост на човечеството, докато потъва все повече в глупостта, така че ние наистина не мислим за това", допълни той.

Отбелязвайки, че списъкът с неща, предвидени от сериала (който в момента възлиза на 34 ) е "напълно нерегулиран“, Селман – който работи по сериала от 1997 г., започвайки като писател и казва, че единственото нещо, което сценаристите "мразят“, е когато феновете "поставете очевидно фалшиви изображения онлайн и кажете, че сме предвидили неща, които не сме."

"Беше по-хубаво, когато предсказанията просто предсказваха реални ужасни събития, а не хората се преструваха, че сме предсказали ужасни събития“, казва той, добавяйки, че е "много депресиращо и обезсърчаващо, че хората искат магията да е истина толкова лоша, че просто започват“ да правят сценарии, които никога не са се появявали в шоуто.

Семейство Симпсън се сблъскват със смъртта на ваканция в луксозен курорт в изцяло новия епизод на "Жълтият лотос“ на Семейство Симпсън, излъчващ се на 6 октомври 2024 г.

Семейство Симпсън , създаден от Мат Грьонинг, направи своя дебют по FOX на 17 декември 1989 г. Дан Кастеланета , Джули Кавнер, Нанси Картрайт , Йърдли Смит , Ханк Азария и Хари Шиърър допълват основния гласов състав на шоуто.

Сега дългогодишната анимационна програма е в своя 36-и сезон, чиято премиера беше на 29 септември с епизод, наречен "финал на сериала", предизвиквайки объркване сред зрителите, които гледаха. Селман се възхищава на "смелата предпоставка" на епизода, казвайки: това "наистина работи прекрасно." "Това, което загубихме в може би очни ябълки за премиерата на линейната телевизия, мисля, че вероятно ще получим някои добри номера за стрийминг и хората ще си кажат: "Уау, чух, че това е лудост. Трябва да го проверя“, казва той , повтаряйки, че това "не е финал, а просто игрив експеримент с глупости“.

Има още много изненади, които новият сезон предлага, въпреки че Селман смята, че "дразненето“ на това, което предстои, може да има неблагоприятен ефект.

"Моето притеснение е, че ако уведомим някого за тази идея, преди да бъде излъчена, интернет ще се обърка и ще каже, че "Семейство Симпсън“ всъщност свършва“, казва той. "И тогава по някакъв начин това щеше да се прояви. Щяхме да предвидим нашите известни предсказания – щяхме да предвидим собствената си смърт.“
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: FoxDisneyThe Simpsonпредскаания
Още от Извън релси
Запознайте се с Песто - пингвинът суперзвезда
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
джо преди 1 час
Трябва да си безнадеждно ***, каквато очевидно е Инна Ангелова, за да напишеш, че Симпсънс е ситком. Ама много си ***, ***, Иннннна!
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Тази анимация няма край. От 89-та я излъчват и още продължават да правят нови епизоди.
5
8
 
4
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 2 часа
Искам да ме kлaтu някой убавец като от семейство Симпсън
4
8
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 часа
Търся си гадже русофил в моя възрастов диапазон 60-70 годишен и да е по космат щото аз съм нежен като Путин
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Семейсво Симпсън пророкува края на света с финалния си епизод !
2
2
 
29
 
! Отговори
то бива, бива ама преди 2 часа
Главата ме заболя от машинните ви преводи!
1
13
 
5
 
! Отговори
Ельоменат преди 2 часа
Аз съм хомосексуалист и се гордея с това бе копейки вмupucaни