Удължават извънредната епидемична обстановка с 3 месеца

Кацаров: Средната продължителност на една пандемична вълна е около 2 месеца и половина
Обновена: 25 авг 2021 12:06 | 25 авг 2021 11:40, Анисия Иванова
120
Удължават извънредната епидемична обстановка с 3 месеца
Снимка: БГНЕС

Извънредната епидемична обстановка се удължава с три месеца. Имаме ръст на броя на заразените и броя на хоспитализациите.

Срокът е дълъг, защото средната продължителност на една пандемична вълна е около 2 месеца и половина, заяви служебният здравен министър Стойчо Кацаров след заседанието на Министерски съвет.

Този срок е гаранция за сигурност и прилагане на противоепидемични мерки както и мерки за граничен контрол, добави Кацаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 76 "Пускаха лъжи икомпромати, че това са своеволия на ГЕРБ да удължават еп.обстановка.А пък сега чак да не ги познаеш." А вие защо нямате критерии по които да разберете когато ви лъжат по такъв безобразен начин? Аз ще ви кажа защо: защото когато ГЕРБ взеха правилното решение на базата на СЕРИОЗНОТО знание, вие ги подигравахте, защото не ви беше изгодно. Радев видя, че може да използва недоволството ви и ви ЯХНА. Сега Кацаров прави ПРАВИЛНОТО, но вие ПАК сте от грешната страна.
70
0
 
8
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 3 години
До ШампиониТолкова са, после къде е ПЛАНдемията...
69
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали закона бил лош, защо не го промениха? Какво излиза че това което до момента ГЕРБ бяха измислили - нищо повече не може да се направи. Излиза че са били отлични управници!!!!
68
0
 
2
 
! Отговори
доСинонимен73 преди 3 години
да... ама... аз, ъ... вече пих...:)))
67
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди време като искаха удължаване на извънредната епидемична обстановка с един месец скачаха като на бунт да противоречат. Много било за 2 месеца и се събираха месец по месец да го удължават. Сега изведнъж скачат на 3 месеца. Пускаха лъжи икомпромати, че това са своеволия на ГЕРБ да удължават еп.обстановка.А пък сега чак да не ги подзнаеш. Друга песен запяха. От 7/8 дирекно ще минат на 3/4 и ръченица ще заиграят. Следващият път с 6 месеца ще се удължи.След това с година.Натам отиват работите.
66
0
 
12
 
! Отговори
Шампиони преди 3 години
На главната страница на днес.бг има 10 ДЕСЕТ статии за вируса.
65
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато се ваксинира Фигуранта, тогава и аз ще се ваксинирам
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до49/68 "и да върнат колелото на Огито, пък онова дърво да ми върне шапката." Не мисля, че много хора ще разберат референцията ти. :)))) Лястовица с рамкааааааа
63
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При четвъртата вълна Кацаров е с маска в джоба от пълвата вълна. :D Лъже и маже като за последно.Ама кво да прави като му дърпаха ушите от ЕС наскоро? :D
62
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тотална неадекватност и безотговорност. Яко ще се мре тази зима. Честита революция!
61
0
 
2
 
! Отговори
Друга тема с Живко преди 3 години
Живко от Варна се нуждае от приятелка, мацка която да го обича истински ! Нуждае се от много пари, както и от други неща от живият живот ! Той може да обича, може да му се има доверие и от него може да стане много готин човек ! Нека живота му да не е само сълзи, а нещо хубаво ! Няма нищо лошо в това ! Не бъдете алчни моля ви !
60
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верно ли, беее,Кацаров-антиваксър ? ? Ама то имало пандемия и коронавирус ? Що тогава като удължаваха предишното правителство извънредната епидемична обстановка викахте, че Бойко лъжел. Нямало нужда. Всичко било измама. Не трябвало да има извънредна епидемична обстановка. Нали помним, бе? Да не сме врабчета с кокоши мозък? Всичко е в нета по дати може да се види. Нали се ваксинира с Джонсън само на снимка? Кой ще лъжеш, бе? Сложи си ваксината при приятел да му правиш реклама на клиниката.
59
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До65 "Радев, нали нямаше вирус???" Тия които едва сега и затова търсят отговорност от Радев са също толкова смешни, колкото и Радев и подчинения му Кацаров: Радев мачка държавността и законите, и го проявяваше включително с безотговорното му поведение спрямо противоепидемичната обстановка, но понеже на тях не им изнасяше това, да не се спазва тя, им беше пример за подражание. Сега, когато вече не им изнася, е черен. Поведението на Радев е анти-държавно от самото начало, обаче те сега се "сетиха"
58
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея никакви мерки не взимат, защото чакат да им изтече мандата и да се спасяват. Няма кой да поеме отговорно да упралява като назначават такива еднодневки като тоя.
57
0
 
2
 
! Отговори
до49 преди 3 години
и да върнат колелото на Огито, пък онова дърво да ми върне шапката.
56
1
 
12
 
! Отговори
Ристиенин преди 3 години
Кацаров го купиха, ама яко го купиха......
55
1
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
скарелто20 липсва в аптеките електронните рецепти не вършат работа трябвана всеки 3 месеца да се ходи при личния лекар вие какво искате да ни уморитеот вируси и бюрокрация това е терор сега ще вися 3 часа в коридорите на26 дкц и ще обикалям целия град за лекарството
54
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, нали нямаше вирус???
53
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мерки няма дефакто, ама има извънредната епидемична обстановка. Цялата галимация е да могат да плащат на фирмите компенсации. Нищо не пускат като мерки. Страх ги тресе от протести. Шубе ги е да не скочат от бранша да им набият кухитеее лейкиии.
52
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До TOTO Щом още размишляваш за "авторитета" на комунистите, след Белене, телените огради, стрелбата по опитващите се да избягат, доносите, идеологическия терор, реалния терор, фалитите, опашките за хляб и елементарни продукти, насилственото отнемане на земя и имоти, репресиите срещу "неблагонадеждните" НЯМА СПАСЕНИЕ за теб.