"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация

Те били с повишена заболеваемост и се превръщали в COVID гета
498
"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Възраждане“ призовава правителството да затвори границите на страната ни за пристигащи от  страни, които са с повишена заболеваемост от коронавирус и реално се превръщат в COVID гета. Позицията на партията е публикувана на сайта й.

„Огромният скок на заболеваемостта в страните от Западна Европа и най-вече тези, които са постигнали 85% ваксинирано население, налага правителството да предприеме незабавни действия, за да опази живота и здравето на българските граждани и да предотврати разпространението на зараза на територията на Република България. Във връзка с това „Възраждане“ призовава Кирил Петков да затвори границите на България за  гражданите на тези страни, които освен превърнати в свръх ваксинирани концлагери се превръщат  и в ковидни гета на Европа“, пише в становището.

Още по темата

Според „Възраждане“ е очевидна връзката между огромният ръст на заболеваемостта и близо деветдесет процентовия дял на ваксинирано население в страни като Франция и Нидерландия.

„Очевидно е, че експерименталните течности, които са наречени ваксини срещу COVID - 19, не предпазват населението, предизвикват ръст на заболеваемостта, с което се натоварва и здравната система в страните от Западна Европа“, посочват от партията.

Заради това „Възраждане“ настоява да се вземат две неотложни мерки като затваряне на границите на страната ни конкретно и само за граждани на държавите превърнати в COVID гета – Франция, Нидерландия  и др.

От партията искат здравното министерство да изготви протокол, който позволява на българските граждани, които са емигрирали в тези страни или пътуват по лични, или професионални дела, да се завърнат в България, за да се спасят от свръх ваксинираните концлагери - страните с висока заболеваемост от коронавирус.

„Възраждане“ категорично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в границите на страната ни, така и на българите зад граница, които желаят да се завърнат, за да се спасят е първостепенна задача на всяко управление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


498
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя кюп съвсем се хлъзна по пързалката. Ама долу го чакат скали.
85
2
 
37
 
! Отговори
До Брадвата преди 2 години
Абсолютно вярно! Аз гледах баща си в празно отделение, не се вясна ни сестра, ни санитарка. Само един доктор дойде да ми каже къде се плаща.
84
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксаните, защо си мислите, ви караха да подпишете листчетата? Сега ... лошо...
83
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Усмирителна риза няма ли за тоя бееееее?!Кога на избори ще започнат да се явяват нормални здрави хора?!
82
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Миячите на клозетите изтръпнаха. На се коркайте, ваксата е завинаги.
81
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Копейкин му гаварит Масква.И там е същата пропаганда,съответно и тук.Който е с Москва е зле.Който е с Копейкин е зле!
80
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото по бързо навлезе Омикрона, толкова по добре за всеки един българин! От него не се умира като при Делтата тъй като инфекцията много рядко слиза до алвеолите на белите дробове! Омикронът е Божията Милост!
79
2
 
31
 
! Отговори
Брадвата преди 2 години
Медицината е гавра с труп. Вкарали оня ден баба на 78 и дядо на 81, единия уж положителен. Бабата да го гледала в ковид-отделението. Сама жена в стаята с 4 мъже. Щото на сестрите и санитарите не им се плащат заплати ли?! Дядото почина, беше полудял от стрес. Ще се разбере бабето дали има още дни. И най нагло ти казват лекарите, че тва са стари хора и си отиват на ски на Банско.
78
27
 
11
 
! Отговори
Krom преди 2 години
4-ти Километър и Карлуково трябва спешно да започнат да си вършат работата! Тоя екземпляр - джобния Волен от Алиекспрес както го нарече колегата по долу, спешно трябва да бъде въдворен. Защото следващата "мярка" която ще "изкове" вероятно ще бъде да обявим война на Франция и Нидерландия. Сега вече професионалното съсловие на Клоуните си има представител в политиката. Да Ви е честит!
77
3
 
28
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Костя, я им спретни и едно референдумче за нато и еурогея за ЧНГ на слугите шороски...)))
76
7
 
26
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
късно е вече, Киро-Канадски вече и децата ви ваксинира без ваше знание - мислите си, че са в училище и се учат, а те ги бодат под строй - след това сте пред свършен факт, няма да имате внуци!
75
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важи само за чужденци бе клозетомиячи. Споко, можете да дойдете да хапнете като хората.
74
5
 
36
 
! Отговори
Интернет Конспиратор преди 2 години
Напълно Вярно и Правилно! Иначе, не вярвам, на политици, но когато някой е прав съм длъжен да го подкрепя!!
73
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напълно одобрявам идеята на Възраждане.Съгласен съм с нея.Най-набодените страни имат най-много нови случаи,и при тях всичко е забранено!Гета,концлагери
72
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не желая да донасят в България омикрон хора, които са си го инжектирали по няколко пъти. Едвам се опазихме 80%.
71
1
 
8
 
! Отговори
ДАНС се гаврят преди 2 години
ДАНС все още работят лично за Бойко Борисов и Иван Гешев! Изтезават електронно хора!
70
32
 
10
 
! Отговори
иван преди 2 години
Този е за лудницата, трябва непременно, да го затворят
69
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро, сега ще ти се отели вола, да защитаваш гейцката позиция.
68
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки регистриран ПСР се води новозаразен и се брои,нищо,че още два пъти се е заразявал.На финала ще сме 20 милиона българите,ако се брои по ПСР-рите.Ама той бил заразен с новия щам.Е какво от това?Продължава едно броене,едно лъжене,невярно представяне на информацията.Повечето хора го преболедуваха.В Китай за един ден тестват 12 милионен град,а тук още не се знае каква е картината реално.
67
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Халелуя, ваксаните квикайте ... сега.