"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация

Те били с повишена заболеваемост и се превръщали в COVID гета
498
"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Възраждане“ призовава правителството да затвори границите на страната ни за пристигащи от  страни, които са с повишена заболеваемост от коронавирус и реално се превръщат в COVID гета. Позицията на партията е публикувана на сайта й.

„Огромният скок на заболеваемостта в страните от Западна Европа и най-вече тези, които са постигнали 85% ваксинирано население, налага правителството да предприеме незабавни действия, за да опази живота и здравето на българските граждани и да предотврати разпространението на зараза на територията на Република България. Във връзка с това „Възраждане“ призовава Кирил Петков да затвори границите на България за  гражданите на тези страни, които освен превърнати в свръх ваксинирани концлагери се превръщат  и в ковидни гета на Европа“, пише в становището.

Още по темата

Според „Възраждане“ е очевидна връзката между огромният ръст на заболеваемостта и близо деветдесет процентовия дял на ваксинирано население в страни като Франция и Нидерландия.

„Очевидно е, че експерименталните течности, които са наречени ваксини срещу COVID - 19, не предпазват населението, предизвикват ръст на заболеваемостта, с което се натоварва и здравната система в страните от Западна Европа“, посочват от партията.

Заради това „Възраждане“ настоява да се вземат две неотложни мерки като затваряне на границите на страната ни конкретно и само за граждани на държавите превърнати в COVID гета – Франция, Нидерландия  и др.

От партията искат здравното министерство да изготви протокол, който позволява на българските граждани, които са емигрирали в тези страни или пътуват по лични, или професионални дела, да се завърнат в България, за да се спасят от свръх ваксинираните концлагери - страните с висока заболеваемост от коронавирус.

„Възраждане“ категорично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в границите на страната ни, така и на българите зад граница, които желаят да се завърнат, за да се спасят е първостепенна задача на всяко управление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


498
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
4
 
! Отговори
37 преди 2 години
Не може. Провери пак. Никоя държава не го е правила освен Хитлер.
45
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още веднъж - това е от същият индивид, който твърди, че няма вирус ковид ?! Че всичко трябва да е свободно - бизнес, граници и тн?! И какво реши сега - да затваряме лека полека ?
44
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най "модерните" и "умните" държави, дето се ваксинираха 70% и нагоре са най-зле. Така че, правилно си е заглавието. Затваряне на границите с многото ваксинирани. Зелените им сертификати да си ги държат вкъщи.
43
1
 
12
 
! Отговори
Държавата убива преди 2 години
В България се изтезават хора по най долен начин и от Фашизоидната полиция много добре знаят това!
42
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво! Истината боли. Квикайте сега набодените.
41
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Аз "Някакви ги подкрепят тези даже!" --- а заради такива "нормални" хора като тебе дето подкрепят американските мъпети като *** кокорко и дайБГ, тука няма да останат тухла върху тухла като краварите продължават да се заяждат с мечока! Ама те така са свикнали - да водят войните са на чужди територии и сега са избрали нашата! Та такива "нормални" хора като тебе заслужават да *** наравно с ***!
40
5
 
1
 
! Отговори
до 37 преди 2 години
споко може, при инзвънредни пол8жение
39
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре,че не решават само политиците,че все щяхме да сме си затворени.Така по Сталински е много просто,затваряш и няма проблем!А ако някой се зарази го застрелваме и пак няма проблем!
38
6
 
43
 
! Отговори
Не че ще стане преди 2 години
това което предлагат, но е факт - най ваксинираните страни чупят рекордери по заразазени. А ние без да сме ваксинирани, нямаме толкова. Знам, че дежурните ***-агитатори ще скочат че смъртността ни е висока, но това НЕ е заради ковид а изобщо заради несъществуващата здравна система, хронично болни и застаряващо население.
37
21
 
7
 
! Отговори
888 преди 2 години
Естествено са с най-голяма заболеваемост - просто там хората се тестват и ваксинират :Д
36
32
 
7
 
! Отговори
до 13 преди 2 години
медиите го пишат щото гонят рейтинги. Докато има ахммаци антиваксъри денонощно дремещи из форумите ще има и статии за тях. То стана като едно време, щом го пише във вестника значи е истина. Споко по скоро нас онези ще затворят.
35
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не могат да изолират българин от родината му, така е по конституция. Само чужденци.
34
31
 
6
 
! Отговори
мастодонт преди 2 години
Е нали Костя беше против каквито и да е било мерки, голям популист.
33
33
 
12
 
! Отговори
Изпушил е преди 2 години
Яко е изпушил завалийката.То и преди него имаше перковци в политиката но този чупи всички рекорди.
32
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма такъв филм,всичко е политика....Заради една настинка затварят всичко....Очевидно е....Омикрон така наречения последен щам на Ковид-19 има нула процента смъртност,съсипаха хората.....
31
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавата да докаже, че се грижи за хората не само с ваксиниране, но и с предпазване от заразата. Заразените държави нямат място с БГ.
30
30
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така става като затвориха психиатриите, лудите стигнаха до парламента.
29
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто Киро, това се казва ШАХ. Има ли логическо обяснение сега наш Киро за лъжите в които се уплита. Истината пробива път. Браво на Възраждане.
28
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заглавието е толкова подвеждащо, личи им че са фейк нюз.
27
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами крайно време е уфтсете да се събудят и да видят колко е нелепа цялата ситуация и как ги лъжат! Та прави са от Възраждане! Защо да не затворят границите за държавите с висока ваксинация, които в момента са държавите са най-висок ръст на заразени??? След като ни бяха сложили кпп-тата на градовете, глобяваха за разходка в планината и седене по пейките, защо пък сега да не затворим границите?!?! Белким уфтсете започнат се пробуждат!