"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация

Те били с повишена заболеваемост и се превръщали в COVID гета
498
"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Възраждане“ призовава правителството да затвори границите на страната ни за пристигащи от  страни, които са с повишена заболеваемост от коронавирус и реално се превръщат в COVID гета. Позицията на партията е публикувана на сайта й.

„Огромният скок на заболеваемостта в страните от Западна Европа и най-вече тези, които са постигнали 85% ваксинирано население, налага правителството да предприеме незабавни действия, за да опази живота и здравето на българските граждани и да предотврати разпространението на зараза на територията на Република България. Във връзка с това „Възраждане“ призовава Кирил Петков да затвори границите на България за  гражданите на тези страни, които освен превърнати в свръх ваксинирани концлагери се превръщат  и в ковидни гета на Европа“, пише в становището.

Още по темата

Според „Възраждане“ е очевидна връзката между огромният ръст на заболеваемостта и близо деветдесет процентовия дял на ваксинирано население в страни като Франция и Нидерландия.

„Очевидно е, че експерименталните течности, които са наречени ваксини срещу COVID - 19, не предпазват населението, предизвикват ръст на заболеваемостта, с което се натоварва и здравната система в страните от Западна Европа“, посочват от партията.

Заради това „Възраждане“ настоява да се вземат две неотложни мерки като затваряне на границите на страната ни конкретно и само за граждани на държавите превърнати в COVID гета – Франция, Нидерландия  и др.

От партията искат здравното министерство да изготви протокол, който позволява на българските граждани, които са емигрирали в тези страни или пътуват по лични, или професионални дела, да се завърнат в България, за да се спасят от свръх ваксинираните концлагери - страните с висока заболеваемост от коронавирус.

„Възраждане“ категорично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в границите на страната ни, така и на българите зад граница, които желаят да се завърнат, за да се спасят е първостепенна задача на всяко управление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


498
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
1
 
2
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Тоя с броенето не му се връзвайте не може да брой до толкова.
285
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Германец - Не се притеснявай за моето здраве. Помисли за твоя немски хахаха Всички знаем чо за човек трябва да си, за да не можеш да научиш немски за 24 години живот в Германия. Не ми трябва да знам нищо друго за теб. Това ми е достатъчно, за да преценя нивото ти на интелект, образование и умствен багаж.
284
14
 
12
 
! Отговори
??? преди 2 години
Майката си трака, аман ни е системата с такива управляващи, думи нямам! Изказването граничи с лудост и малоумие, определено не е дори компетентно! Лошото след такова популистко изказване е, че това е сигнала за антиваксърите! Край с ваксинацията, край с разума! Това е подсъдно и ужасно долно! За хората без грам мозък, просто е като изказване на Айнщайн, всеки друг е крайно притеснен! Трябва да се търси отговорност на такива ненормални изказвания!
283
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие безмозъчните му построихте къща, айде сега се стегнете и едно хотелче да му вдигнете, изпростял народ.
282
1
 
1
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Я кажи ще се чипираш ли?... Защо да се интересувам от мнението на някой..." -- Да не прекара лек инсулт между тези две изречения? :)
281
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Вызраждане - Не знам на кой е Матушка Русия, но не е на Възраждане, щом не агитират за ваксинация със Спутник. Отпада тази опорка. измислете друга хахаха
280
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
12 януари в 12 ч. ще има ПРОТЕСТ
279
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Възраждане са на власт, нямо да има никакви зелени ковидизвращения.
278
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се забрани и влизане на хора с по-високо IQ от това на Копейкин, сиреч не повече от 38
277
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Германец - Я кажи ще се чипираш ли? В Швеция вече може чип, вместо QR код. Не беше ли ти един от тези, които само допреди 1-2 месеца твърдяха, че това е конспирация (а в Швеция се чипират още от 2018 година, но неинформираните не го знаят естесвено)? Защо да се интересувам от мнението на някой, който живее в Германия 24 години и още не е научил немския? Последното говори много за интелекта и способностите ти. Като научиш немския (след 100-200 години) заповядай пак да се правиш на умен хахаха
276
22
 
1
 
! Отговори
Вызраждане преди 2 години
Вън от ЕС!!! Референдум за присъединяване към матушка Россия!!!
275
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се забрани влизането в България на ваксшншрани чужденци. Те сеят заразата!
274
1
 
3
 
! Отговори
До 301 преди 2 години
Пишеш според себе си ! Краката ти са постоянно вдигнати от бежански " клиенти" . Нали ?
273
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото по-далеч от ковид ваксиниранит, толкова по-добре!
272
14
 
18
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Само вьзраждане за сега се оказа - национално отговорна партияПак ще гласувам за тях
271
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане е единствената нормална партия, грижеща се за българите. На следващите избори е много вероятно да са първа партия, с над 50%.
270
1
 
7
 
! Отговори
До 298 Вьзраждане преди 2 години
Ти си провокаторСоросоВаксарски а не от Възраждане.
269
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е тва русоробите все с краката нагоре им дай да ходят, та светът им се види наопаки, горкичките.
268
19
 
4
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Австрийците, които не се ваксинират до февруари, са изправени пред глоби до 7 200 евро (8 000 долара) за неспазване, а тези, които откажат да платят, също ще бъдат изправени пред 12 месеца затвор" -- Браво :) Колко дълго си мислехте, че ще ви търпим маймуджулъците още? И няма да е само в Австрия така. Навивайте ръкавите :)
267
5
 
12
 
! Отговори
Вьзраждане преди 2 години
Браво трябва да не се допускат болни от ковид гетата без задьлжителна карантина