"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация

Те били с повишена заболеваемост и се превръщали в COVID гета
498
"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Възраждане“ призовава правителството да затвори границите на страната ни за пристигащи от  страни, които са с повишена заболеваемост от коронавирус и реално се превръщат в COVID гета. Позицията на партията е публикувана на сайта й.

„Огромният скок на заболеваемостта в страните от Западна Европа и най-вече тези, които са постигнали 85% ваксинирано население, налага правителството да предприеме незабавни действия, за да опази живота и здравето на българските граждани и да предотврати разпространението на зараза на територията на Република България. Във връзка с това „Възраждане“ призовава Кирил Петков да затвори границите на България за  гражданите на тези страни, които освен превърнати в свръх ваксинирани концлагери се превръщат  и в ковидни гета на Европа“, пише в становището.

Още по темата

Според „Възраждане“ е очевидна връзката между огромният ръст на заболеваемостта и близо деветдесет процентовия дял на ваксинирано население в страни като Франция и Нидерландия.

„Очевидно е, че експерименталните течности, които са наречени ваксини срещу COVID - 19, не предпазват населението, предизвикват ръст на заболеваемостта, с което се натоварва и здравната система в страните от Западна Европа“, посочват от партията.

Заради това „Възраждане“ настоява да се вземат две неотложни мерки като затваряне на границите на страната ни конкретно и само за граждани на държавите превърнати в COVID гета – Франция, Нидерландия  и др.

От партията искат здравното министерство да изготви протокол, който позволява на българските граждани, които са емигрирали в тези страни или пътуват по лични, или професионални дела, да се завърнат в България, за да се спасят от свръх ваксинираните концлагери - страните с висока заболеваемост от коронавирус.

„Възраждане“ категорично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в границите на страната ни, така и на българите зад граница, които желаят да се завърнат, за да се спасят е първостепенна задача на всяко управление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


498
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Възраждане. Истината лека полека излиза на яве.
265
7
 
23
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Пак ще гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ само,че този път ще заведа домочадието под строи.
264
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Възраждане имаха нещо общо с Русия, щяха да агитират да се ваксинираме със Спутник. Да ама не. хахаха
263
0
 
7
 
! Отговори
Един от митинга преди 2 години
До Анонимен 237. Като те чета , разбирам , че гънките са ти малко , като на балон или ябълка!Не гледай бройката заразени , а процента от заразените , ама то и в математиката сте толкова грамотни.В ръка с мобилно устройство , непрекъснато в гугъл ,фейсбук ,тикток ,истаграм и други информиращи медии водещи до изкривяване на действителноста , попадаш на инфото което си въобразяваш че е истина!!! ЕТО ТОВА Е СЪВРЕМЕННАТА ГЛУПОСТ И ОПРОСТАЧВАНЕ НА НАЦИИТЕ ПО СВЕТА.
262
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И за руснаци ли уее, пи4 ?
261
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забелязвате ли какъв вой се надига срещу Възраждане? Те имат едва 4-5% избиратели т.е. по принцип не представляват никаква опасност. Това означава само едно, а именно, че са големи дразнители за статуквото и че много хора ги е страх от тях т.е. са правилният избор. Следващият път пак ще гласувам за тях!
260
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Джокович! И не съм му фен! Май вече съм!
259
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, прави са от "Възраждане".......................100 %!!!
258
3
 
24
 
! Отговори
обективен преди 2 години
ВЪЗРАЖДАНЕ са абсолютно прави .Даже небезизвестния математик Витанов каза,че Омикрон ще дойде след нова година заради тези дето идват от чужбина главно от много ваксинираните държави.Относно коментара на един по-долу,че изборите ще са след 4 години то това не се знае.
257
11
 
9
 
! Отговори
Да бе, преди 2 години
"***"съвсем откачиха, в опита си да се правят на интересни и да бъдат забелязани! Волен поне беше забавен с изцепките си, а този с това изцъклено и безизразно лице, и за продавач на сергия не става! Иначе себе си бързо е продал !
256
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прави са от възраждане за ваксинираните овце
255
20
 
11
 
! Отговори
Вълчан преди 2 години
Ей тоя мутант вкараха в парламента 3,5% о4 българите. После да не питате защо сме най-зле в Европа!
254
5
 
10
 
! Отговори
До 280 преди 2 години
Е изчакай малко... :) Поне ниска ваксинираност означава високо качество на живот - висока ваксинираност означава нация от аутисти, диабетици, бъбречна недостатъчност и куп други неща. Ваксината и здрав човек може да го разболее.
253
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"И какво не й е убедителното на статистиката? Висока ваксинираност - ниска смъртност, ниска ваксинираност - висока смъртност. Всичко останало е боза и интелектуален *нанизъм." - Нещо за по-високата смъртност от всичко преди 03.2020 няма ли да споменеш? Защо в Бг умират най-много хора от инфаркт на глава от населението в ЕС? Според теб защото не са ваксинирани срещу Ковид, нали? хахаха Защо в Антарктида има по-малко пожари отколкото в Австралия? Заради добрите пожарникари ли? хахахах
252
19
 
11
 
! Отговори
... преди 2 години
Мислех че са националисти,а се оказаха анархисти.Тепърва ще им сърбаме попарата...
251
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз подкрепям Копейката.Той е един от първите ваксинирани. Петата доза първо на Копейката. И ако на следващия ден е в бтв, да вдига въстание, начи всичко е наред, бием си и ние.
250
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До хе хе хе......... И какво не й е убедителното на статистиката? Висока ваксинираност - ниска смъртност, ниска ваксинираност - висока смъртност. Всичко останало е боза и интелектуален *нанизъм.
249
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прави са. На Запад и на Юг /Гърция / е ужас. Единствено в страни с ниска ваксинация като България, Румъния и Беларус има спад на заболеваемостта.
248
19
 
10
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Тоя не е от най-ярките свещи на тортата... Да агитираш на антиваксърска основа, когато изборите са чак след 4 години и при 95% антиваксъри от смъртните случаи... Ще останат ли хора да го вкарат пак в парламента? Сам си реже клона на който е седнал. Но това май е традиция по вашите ширини :)
247
7
 
8
 
! Отговори
ИзвинетИ , амЪ: преди 2 години
До Право в целта..Защо тая ''партия'' се занимава САМО СЪС СЕРТИФИКАТИ И ВАКСИНИ ? Представям си , ''АКО'' сътворят и кабинет , какво би работил такъв кабинет ?