"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация

Те били с повишена заболеваемост и се превръщали в COVID гета
498
"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Възраждане“ призовава правителството да затвори границите на страната ни за пристигащи от  страни, които са с повишена заболеваемост от коронавирус и реално се превръщат в COVID гета. Позицията на партията е публикувана на сайта й.

„Огромният скок на заболеваемостта в страните от Западна Европа и най-вече тези, които са постигнали 85% ваксинирано население, налага правителството да предприеме незабавни действия, за да опази живота и здравето на българските граждани и да предотврати разпространението на зараза на територията на Република България. Във връзка с това „Възраждане“ призовава Кирил Петков да затвори границите на България за  гражданите на тези страни, които освен превърнати в свръх ваксинирани концлагери се превръщат  и в ковидни гета на Европа“, пише в становището.

Още по темата

Според „Възраждане“ е очевидна връзката между огромният ръст на заболеваемостта и близо деветдесет процентовия дял на ваксинирано население в страни като Франция и Нидерландия.

„Очевидно е, че експерименталните течности, които са наречени ваксини срещу COVID - 19, не предпазват населението, предизвикват ръст на заболеваемостта, с което се натоварва и здравната система в страните от Западна Европа“, посочват от партията.

Заради това „Възраждане“ настоява да се вземат две неотложни мерки като затваряне на границите на страната ни конкретно и само за граждани на държавите превърнати в COVID гета – Франция, Нидерландия  и др.

От партията искат здравното министерство да изготви протокол, който позволява на българските граждани, които са емигрирали в тези страни или пътуват по лични, или професионални дела, да се завърнат в България, за да се спасят от свръх ваксинираните концлагери - страните с висока заболеваемост от коронавирус.

„Възраждане“ категорично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в границите на страната ни, така и на българите зад граница, които желаят да се завърнат, за да се спасят е първостепенна задача на всяко управление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


498
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
2
 
29
 
! Отговори
Това са фактите преди 2 години
Какво не е истина ?!
305
0
 
15
 
! Отговори
До 328 преди 2 години
"солунските двама братя Кирил и Методий написват славянската азбука. Къде е България тука, че не схващам ?"Ами България е до Солун и диалектът, който самите братя са говорели, е бил диалектът на местното славянско население, част от държавата на кан/княз Борис. По-интересното в друго. Без подкрепата на българската държава, азбуката на Кирил и Методий щеше да си остане един средновековен графичен експеримент, ние с Вас в момента най-вероятно щяхме да си комуникираме на латиница
304
8
 
24
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Много са прави от Възраждане. Ваксинираните небива да се допускат никъде. Все пак в тях е инжектирано семето на Сатаната!!
303
0
 
2
 
! Отговори
До 335 преди 2 години
А дали ти вярва някой на фалшификата. Как мислиш ? Ако има с какво де
302
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 321: Филмът е руски, казава се "Една вяра, един език" на режисьорката Елена Мироненко. Русoрoбите тримoрци да скачат от радост.
301
5
 
13
 
! Отговори
До 330 преди 2 години
Изглежда , че си се ваксинирал и си разбрал, че си обречен ! Незнаещ колко още ти остава на този свят. Тромбът вече пътува към сърцето ти и дано не стигне в него поне до 6 януари. Стигне ли ти ще се възнесеш
300
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Георги - За съжаление показваш ниското си ниво на информираност. Възраждане коментират и енергетиката, и икономиката, но икономика с Ковид-мерки няма как да има. Ти естествено няма как да проумееш този факт, но това си е лично твой проблем. Има икономика де, за ваксинаторите, но в България "еликсири" не се произвеждат.
299
5
 
24
 
! Отговори
Възраждане преди 2 години
Ваксинираните да се третират като белязани от сатаната и слуги на Сорос!!
298
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не трябва да влизат в БГ заразоносители. Без значение кой призовава за това. Правителството да си закопае главата в пясъка, че някой трябва да му напомня да взема мерки и да си пази хората. Срам!
297
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали са против мерките и затварянията заради измислената пандемия? Откаччени лумппени.
296
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Родоотсъпницитеот Възбуждане защо не коментират руския филм за родината на славянската азбука?" - Кой каза, че Възраждане имат нещо общо с Русия? Някой тр_ол ли? Защо не агитират да се ваксинираме със Спутник, щом имат общо с Русия? Я отговори на този въпрос.
295
5
 
3
 
! Отговори
До 321 преди 2 години
... солунските двама братя Кирил и Методий написват славянската азбука. Къде е България тука, че не схващам ?
294
7
 
13
 
! Отговори
Възраждане преди 2 години
Да се забрани кръвопреливане от донори с доказана ваксинация!! Ваксинираните да не се допускат изобщо до здравни заведения!!
293
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Статуквото трепери! Вижте само колко коментари има против Възраждане, които едвам едвам влезнаха в парламента. Явно много пари се раздават, за да се тро_ли срещу тях. Никой не се страхува от партия с 4-5% избиратели, освен ако партията има потенциал да стане доста по-влиятелна. Колкото повече пишете срещу Възраждане, толкова повече ме мотивирате да продължавам да гласувам за тях. Все пак щом се плаща на някой да пише против Възраждане,значи този някой се притеснява,че те ще му секнат хранилката.
292
8
 
6
 
! Отговори
До 321 преди 2 години
И от къде видя , че филма е руски ? Или направо по сороски навик пишеш
291
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно всички ваксинирани ковид гета са пламнали
290
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе къде е Слави и неговата партия против ваксините?
289
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Родоотсъпницитеот Възбуждане защо не коментират руския филм за родината на славянската азбука?
288
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Националнотговорна позиция!!! Възраждане има моята ПЪЛНА подкрепа!
287
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ??? - Ненормалниците са тези, които подкрепят мерки унищожаващи икономиките на целия свят заради болест, която я влиза в топ 10 по смъртност, я не. Даже от цигари годишно умират повече хора. Ще ви питам след няколко месеца. Най-хубавото е, че под всяка статия за Възраждане има много платени коментатори повтарящи едно и също - вилата, Русия, Копейкин хахаха Явно ви е страх много от една партия с 4-5% избиратели. Защо ли? хахаха