Манолова убедена: Битката за София ще е с компромати

Тя не очаква позитивна кампания от опонента
5 сеп 2019 09:53,
46
Манолова убедена: Битката за София ще е с компромати
Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Влизам в добро настроение в битката за кмет на София - тя ще бъде агресивна, с компромати, заяви бившият омбудсман и кандидат за кмет на София Мая Манолова.

"От страна на опонента не се очаква позитивна кампания. Намеренията на ГЕРБ е да започнат с „мръсна“ кампания. С пренебрежение се отнасят към хората от Инициативния ми комитет“, посочи тя.

Още по темата

Манолова допълни, че „фабриката за манипулация“ е много лош етикет за тези, които я поръчват.

„През последните близо два месеца не са спрели да правят внушения, да натискат хора от моя екип, да се опитват да ги дискредитират, да ме притесняват – пренебрежението, с което се опитват да се отнесат към хората, които са включени в инициативния ми комитет“, коментира бившият омбудсман.

„Една от причините да вляза в тази битка е, че много години властта блокираше всичките ми каузи. На всяка наша инициатива се гледаше какво ще донесе като рейтинг, а не как ще помогне“, допълни тя.

По думите ѝ оставането ѝ в институцията на омбудсмана би било агония.

„Проблемите на столицата нямат цвят. Бих приела подкрепа на всички граждани, независимо от техния цвят, на различните граждански организации, на различните политически централи, защото битката ще бъде тежка, тя е вече безпощадна” посочи тя.

Във връзка с придобилата популярност в медиите тема за прическата ѝ Манолова коментира, че е нейн личен ангажимент да изглежда добре и да се отнася с уважение към гражданите.

Не това обаче е смисълът на кампанията, посочи бившият омбудсман, като добави, че изместеният фокус в тази посока е обиден за гражданите.

Относно обвиненията към нея за случая с Костинброд, тя каза, че единственото, което е направила, е да подаде сигнал, защото е имала информация за манипулиране на изборите.

По думите ѝ е правила много грешки – стояла е зад каузи, които след това са се оказали нечисти.

„Една такава кауза са протестите срещу кабинета на Орешарски. Може би поведението ми не е било достатъчно премерено“, посочи тя пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
3
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Манолова знае как се правят компромати. Отличник е .
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквенска българия отива на кино.
37
1
 
3
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
До 32. А бе, каскет миризлив, ти чувал ли си нещо за макулатура? Ако е си, поне питай вашия червен депутат Петър Кънев, той има печатница и ще ти обясни. Ти май си един от последните ***.оти, който още не е разбрал, че аферата беше дело на Станишев и Доган, за да спрат ГЕРБ.
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Специално за местните избори фронтът-антиГЕРБ (ТАД-груп с парите на Василев, Прокопиев с неговите биволи и биволици, *** грантаджиите от Дай България, кремълското ФСБ с българските болшевики, Лозаново-Иванчевските НПО-та и прочие па...лач) спретна НАП-скандала - де-що мързелив некадърник тръгна да сваля правителството, ама като не стана, пусна стотина трольовци из сайтовете - е, няма начин тия, стотината, да не излязат "на улицата" по призива на *** Ветов. Дерзайте, товарищи!
35
0
 
10
 
! Отговори
? преди 4 години
Много кирливи са ризките на Мая.Послушница на Ванко и Галеви , предложила Пеевски за шеф на ДАНС, послушница на БСП и ДПС с много мъже и гафове.Идеална за кмет на някое монтанско село.
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом е убедена,значи вече ги е подготвила.Ама къде е Йончева,сигурно събира останалите компромати..
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги, когато я видя и чуя тая, си спомням приказката : Много шум, за нищо! Манолова и любовникът и Петър Паунов съсипаха Кюстендил. Дано столичани са по-умни и не допуснат това недоразумение да им стане кмет!
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Костинбродска да говори за компромати ????
31
1
 
14
 
! Отговори
Манoлова - жалка преди 4 години
Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.
30
4
 
10
 
! Отговори
София не иска,,, преди 4 години
София не иска *** и комунистка като Мая Манолова да е столичен кмет...
29
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бях забравил колко неприятен глас има.
28
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наглостта няма граници при комунистите.Компромат ли е Костинбродската " афера" ?Мая трябва да бъде съдена за тоя компромат преди изборите,че подведе и Цацаров! Стигат 45 години деградация на държавата и още 30 години обезкостяване на икономиката.Лустрация на престъпната БКП- БСП и техните производни.Пълна ревизия на бандитският преход,режисиран от комунистите.
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Парите и са от КТБ през Росексим Банка.
26
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Яко герберст..ко тролене тук, но няма да помогне особено,фандъчкова е бита карта, много корупц..ия и к..ражби в София се покриват лично от нея...
25
7
 
11
 
! Отговори
teo преди 4 години
Мая, ти влизаш с добро настроение в тези избори и ще плуваш в свои води, защото ти си майстор на компроматите . Само трябва да се отбиеш до Костинброд. Те са твои хора и ще можеш да вземеш някоя друга бюлетина за изборите за кмет на София!!! Бъди постоянна в компроматните си действия при избори. Успех !
24
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво за Костинбродската афера бе геберу ? че бяхте подготвили едни десетки хиляди фалшиви бюлетини за манипулиране на изборите и ви изловиха, естествено после гербературата покри всичко....
23
4
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Питам: Има ли по-голям компромат от това да си рамо до рамо с Бареков? Вместо да си посипе главата с пепел и да се свре в миша дупка, вместо да разчете знаците на съдбата, Галева ще се кандидатира за кмет! Безмерно нахалство!
22
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как народа да забрави костинбродската афера, поправката Ванко 1 и костинбродкстаа помия излезли все от ръцете на сестра Галева.
21
2
 
15
 
! Отговори
Оле преди 4 години
Чиста като момина сълза ама не казвай на никого !!!
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То вие сте основни компромати.. Вие с работа няма как да се борите.