Нов фотоконкурс на National Geographic дава шанс за международна изява

За първи път любители на фотографията имат шанса да се включат в конкурс на списанието
27 фев 2006 14:24,
Нов фотоконкурс на National Geographic дава шанс за международна изява
Президентът на "National Geographic" Джон Фейхи на представянето на първия български брой на списанието. Снимка:Булфото
Списанието National Geographic за първи път организира фотографски конкурс за читатели. Старт на конкурса в България ще бъде даден в мартенския брой на изданието.

Спечелилите фотографии ще участват автоматично в Международния фотографски конкурс на National Geographic, където ще бъдат показани най-добрите фотографии от всички страни, издаващи легендарното списание, участвали в конкурса.

В конкурса могат да вземат участие всички пълнолетни читатели на списанието с изключение на служители на Националното географско дружество, техните семейства и други лица, свързани с фотографския конкурс.

Участниците ще могат да представят свои материали в категориите Хора, Природа, Пътешествия/Култура, като всеки може да участва с не повече от една снимка във всяка категория и с не повече от три снимки в цялото състезание. Критериите за оценяване ще бъдат по творчески подход и фотографско качество.

За да бъдат приети за участие, изпратените фотографии трябва да не са по-стари от 3 години и да не са били публикувани. Всички детайли относно условията за участие в конкурса могат да бъдат намерени в мартенския брой на National Geographic България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание