Грета срещу Deutsche Bahn – появи се ново видео за претъпкания влак

Мястото от видеото обаче не е онова от снимката, която тя публикува
18 дек 2019 18:15, Нели Христова
153
Грета срещу Deutsche Bahn – появи се ново видео за претъпкания влак

Казусът Грета Тунберг срещу Deutsche Bahn получи ново доказателство - шведската медия Dagens Nyheter публикува видео, на което се вижда, че любимата им активистка наистина се вози в претъпкан влак, седнала на земята.

Още по темата

На кадрите се вижда как Грета стои на земята, заобиколена от своя багаж. На видеото се виждат още пълните купета и как се налага и други хора да стоят в коридора върху куфарите си. Клипът обаче не е заснет на мястото, където е направена снимката, която активистката публикува в Instagram и която разпали спорът й с Deutsche Bahn.

След като прекара месеци в чужбина и пътува през океана два пъти, тя тръгна обратно към родната Швеция. В своя профил на Instagram публикува и снимка от пътуването си, твърдейки, че се е возила в претъпкан влак. От германските железници обаче реагираха бързо и и заявиха, че екипът им се е грижил добре за Грета в първа класа.

По-късно активистката призна, че не се е возила на земята през цялото време, но все пак е имало и такъв период от пътуването й.

 

Klimataktivisten Greta Thunbergs tweet från ett överfullt tyskt tåg blev huvudnyhet i Tyskland. Hennes ordväxling med...

Публикувахте от Dagens Nyheter в Вторник, 17 декември 2019 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
4
 
4
 
! Отговори
Петко преди 4 години
.... другото е да го накараш този някой на сила на нещо! Но , кой може да накара милиони хора по света да слязат от колите си и да карат колела, например!
89
1
 
19
 
! Отговори
Петко преди 4 години
Такива са обстоятелствата! Ако, не и оттърва да търси друг транспорт! Никой не я кара да обикаля света и да срича скапания сценарий , който баща и е съчинил! И другите хора седят на земята, но не се жалват! Тая за рок зведа ли се взе или за какво?! Всички сме наясно, че трябва да се вземат мерки за природата! Но, не става с: "Искам нещо да направите, защото аз и тати така казваме!" За да накараш някой да се откаже от нещо трябва да му предложиш алтернатива! .......
88
1
 
14
 
! Отговори
От село преди 4 години
Имате ли други новини да публикувате?? Айде стига с тая Грета.
87
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Постановката на Маркс беше "пари-стока-пари прим"!Благодарение на такива постановки,като тази с "климатичните промени"(каквито е имало винаги в климатичната история на Земята),вече се *** в евреоглобалистаката постановка "политика-медии-санкции срещу хората- пари прим в банките"!Няма нито производство,нито стоки,а напомпване на страх в човешкото стадо,за който то щедро да плаща на световните банкстери!Даже вече и горещи войни не трябват,за да богатеят някои И УПРАВЛЯВАТ Н.В,Стадото!!!
86
1
 
5
 
! Отговори
Леле преди 4 години
*въпросното
85
2
 
22
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Тази снимка е готова за МЕМЕ хахааааа Когато някой пръцне в претъпканият влак!. Да бъда сериозна- странно е, че въпроснито видео се появява СЛЕД една друга артистична снимка, предизвикала скандала :) пиарите й наистина ни се подиграват :)
84
3
 
22
 
! Отговори
Либе Рало преди 4 години
Девствена ли е? За един приятел питам.
83
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само на мен ли ми се струва, че на тези изтъркани юдеоциoнистки театри, вече и дечурлигата им се смеят?
82
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грета, ако еготова дапътува на покрива на влак съм за нейните мерки.
81
4
 
25
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
Защо ни занимавате непрекъснато с това хлапе-недоразумение? Това вече прилича на латино сериал. За нея нещо като училище, това онова, което е за всички? За нас няма ли по-важни неща? Голяма история, голям праз, че занимава хората от толкова държави и журналистите със себе си.
80
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички, ако се возим на влакове без автомобили, означава да пътуваме като в Индия, ама там е топло.
79
5
 
24
 
! Отговори
Един преди 4 години
Единственото, което доказва това видео е, че за 20-те секунди, за които е снимано, ayтистчeтo наистина седи на пода на вагона. Нищо повече.
78
3
 
21
 
! Отговори
Нестор преди 4 години
"Дойче банн" мина като истински Дойче банн през това недоразумение - грета... мокета
77
8
 
9
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Може някое друго *** със Синдром на Даун да е снимано, те нали си приличат.
76
3
 
25
 
! Отговори
Йово преди 4 години
Чудо голямо, това е честа гледка в БГ влаковете.
75
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Любима секта активистка е във вашата либерастка медия, съмнявам се в Швеция да са особено горди с това ментално болно озлобено недоразвито дете, това си е направо срам за нацията им. И какво ни пука на нас с какво и как си развозва дупето?
74
4
 
15
 
! Отговори
Чило преди 4 години
Милото, сладко Грети. Да го изпапкаш направо.
73
7
 
19
 
! Отговори
Anonimna преди 4 години
Коя си ти бе. Лигла.пълен бил влака.само на теб ти бил пълен.лигла
72
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато си слуга на евреи, лъжата и измамата са ти средството за производство, а обективната истина и хората от твоята раса са тези, срещу които се бориш.
71
4
 
43
 
! Отговори
И докога? преди 4 години
Колкото ще истерично да ни натрапвате тази празноглава марионетка, няма да изпълните успешно поръчката - играещите на едро мошеници, които се напъват да я превърнат в символ, този път се издъниха много лошо. Почти всички хора я възприемат каквато е - нелепо в претенциите си, болно и глупаво същество, а не каквато се мъчите да я представите. Разбира се, това няма да попречи на създателите на кухия феномен Грета да се налапат от "борбата с климата".