Таро прогноза за всяка зодия за юли

Ето какво показват таро картите
27 юни 2024 18:25, Михаела Лазарова
1
Таро прогноза за всяка зодия за юли
Снимка: Istock

Юни месец мина неусетно и събитията, които ни предложи ни напомниха, че времето за промяна е настъпило. Таро картите за юли месец разкриват, че юли ще продължи да ни предлага хубави възможности да сбъднем поне една своя цел и мечта.

Какво ви очаква според вашата зодия вижте в таро прогнозата ни за юли. 

Овен

Скъпи Овни, през юли месец ще имате много поводи за радост. Подаръци, комплименти, внимание... Новият период ще бъде изпълнен с топли, дългоочаквани срещи и смях. В работен план е възможно да получите повишение, да смените позицията, на която сте или работата като цяло. Каквото и да предприемете, ще го постигнете с лекота и радост, показват таро картите. 

Във видеото можете да видите коя зодия ще се радва на голям късмет през юли:

Телец

Според таро прогнозата, Телците ги очаква месец на сила и стабилност. Не бързайте с решенията и изборите. Оценете ситуацията, в която се намирате. Прагматичният подход ще ви помогне в това. Помислете за всички опции, намерете най-добрата, но се опитайте да не бъдете пасивни. Новият период ще изисква от вас да сте дейни, ако искате да постигнете целите си. Някои представители на зодиакалния знак ще получат добри новини за ново попълнение в семейството. 

Във видеото можете да видите кратка таро прогноза за юли:

Близнаци

Близнаци, юли е чудесно време да обърнете внимание на придобиването на нови умения и знания. Всичко ще ви се получава и всяка цел, която си поставите, ще успеете да я постигнете. Важното е да вярвате в себе си. Не се сравнявайте с никого и не търсете проблеми там, където ги няма. Това ще ви попречи да се движите напред. Съветът на картите таро е по-малко мисли, повече действия. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Свободно време.
5 знака, че сте в токсична връзка със себе си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Пари ми дай акъл не ми давай :)))