Мелони осъди журналистка, обидила я на ръст

"Не ме плашиш, ти си метър и двайсе, й казала репортерката
21 юли 2024 07:48, Петър Бойчев
57
Мелони осъди журналистка, обидила я на ръст
Снимка БГНЕС

Джорджа Мелони осъди журналистка за 5000 евро обезщетение. Министър-председателят на Италия заведе дело срещу Джулия Кортезе, заради подигравка с нейния ръст.

Съдът в Милано реши, че журналистката е нанесла обида на премиера. Тя трябва да плати и допълнителна сума от 1200 евро, пише vesti.bg.

Във въпросната публикация Кортезе пише "не ме плашиш, Джорджа Мелони. И без това си метър и 20 и не мога да те видя". Мелони се обиди от това, а не от фото колажите, които публикуваше Кортезе. Те са с диктатора Мусолини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
5
 
! Отговори
любопитно преди 1 месец
Можете да потърсите в интернет (надявам се, ак не е изтрито). При управлението на Хитлер една жена Лени Рифенщал се е проявила като гениална режисьорка. Всички масови прояви са били под нейно ръководство, като средства за пропаганда. След 1945 г, тя отива в Африка, оттам има снимки, една от която е абсолютно забележителна, Тя е с абсолютно гол една глава по-висок от нея мъж с идеално телосложение, силно тъмнокож.Снимката е заради естетиката, разбира се, и външния идеал за човек.
27
1
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Значи италианският съд е политическа ***, или поне съдийката. Да видим сега какво ще стане на апела.
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Исторически извори пишат, че варягите (викинги и др. названия на западнискандинавци) са били много едри и агресивни, затова са се цаняли за наемници във всички войски, чак до турските, да Ослманскта империя. Има свиделства, че са опожарявали и грабили градовете по Яерно моере, врл. на сегашна българска теритрия. Свидестства обаче за висока култура и досега няма. Само при задържането им из безкрайните степи покрай Днепър май нешо са прихванали от съседните племана и са обявили държавност.
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Останко от вкаменелости в различни част на земята потвърждват преданията за съществуването на много, много едри птици, земноводни, също бозайници. (не самп динозавре). Което доказва, че големите жовотни са по-трудно приспособими. мже би зашото се нуждаят от много храна. Че високияят ръст далеч не значи сила, се вижда с просто око в силовите спортове тип вдигане на тежести, спортна гимнастика.... А ум също не значи, защото човек расте през детството,пубертета, дълъг пубертет не е зряло мислене.
24
2
 
9
 
! Отговори
... преди 1 месец
Ръстът не е изцяло генетично определен. През столетията е имало периоди, когато хората от един народ са били с по-висок или с по нисък ръст.Малкото автентично запазени сгради на средно богати хора в Германия показват твърди ниски помещения, например. Моцарт е бил 1,48. Но има и изровени кости на доста хора тук в България, в Софийско на хора с ръст около 2,30.Погледнет само колко е висок сегапният президент на Китай, а Дън Сяопин е били около 1,45. Зависи и от хранене, хормони, вид физ активност
23
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Съда всъщност е осъдил горката журналката Кортезе заради Мусолини и защото съда всъщност защищава фашистите а и джуджа е една от тях.
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе Путин е 1,70 според уикипедията.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Европейско цивилизовано възпитание-обиждаш хората на ръст, понеже за цвят на кожата, интелект, полова ориентация е строго забранено. Но на ръст може и това е нормално. Аз съм метър 85, но не си и помислям да обидя някой по-нисък. Демократични ценности, брадър.
20
3
 
6
 
! Отговори
999 преди 1 месец
Това дали е обида или констатация?Ръстът,до който ще достигне даден индивид ,е генетично предопределен от родителите.
19
2
 
8
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 1 месец
До Фин . Тия поговорки дето ги цитираш ги измислят комплексираните джуджета. По никакъв начин височината на човек не е свързана с интелигентноста му. Това си е чиста проба долнокачествена комплексарщина. УЧЕНЕТО определя акъла. Ученето. Ама ти пък от къде ще знаеш, щом дори ги цитират тия гл0пости. Особено пък тая тъъпотия как ниските побеждавали високите.... щото били ниски. ахахахаха.
18
2
 
12
 
! Отговори
Идеална преди 1 месец
Гадже миньон! Отлично. Та няма да е някаква кобила я. . .
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не стига че е 1,20 ами нема и вишу образувание :)))
16
3
 
6
 
! Отговори
абе преди 1 месец
става за една нощ и да я фърлиш....абе, жена политик - дрън, дрън!
15
11
 
3
 
! Отговори
Фин преди 1 месец
Как беше поговорката - акъл на високо не вирее. Иначе исторически, митологично, библейски, в приказния свят, легенди и т.н. не случайно ниските винаги побеждават високите. Високите, големите винаги са с някакваформа на слабоумиие.
14
1
 
8
 
! Отговори
хах преди 1 месец
Полуръст , елф и некъв лгдп на снимката
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Готина е... миньонче ...има секси излъчване ..само дето е малко урсуз ...
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Височината на Мелони е посочена 1,58 см. Какъв е проблема? Обижда се, че е ниска, а това е генетика. Можело е да тренира някакви спортове, където има разтягане или да слага тежести, но няма как да стане 178см. Явно ниския ръст е комплекс за нея. Може да ходи с високи обувки под много широките панталони и да не се вижда, че реално е около 135см.
11
4
 
15
 
! Отговори
Мухаха преди 1 месец
Поредното доказателство че в Димукрацията , казването на истината не е препоръчително. Особено ако тази истина я казваш на някой с власт. Ще ти съсипе живота.
10
3
 
27
 
! Отговори
Хм... преди 1 месец
Ако тази Мелони е наистина 1.20м. какъв е проблема? От кога съдят за казване на истината ? Или то в "демократичния свят" е нормално така. Значи ако аз кажа на някой тъмнокож африканец че е черен , то това е обида ? Същото както ако нарека някой с обратна сексуалност - обратен . А ако кажа на инвалид че е инвалид ? - Абе, ти си голям инвалид.... и хоп, срещаме се в съда , щото съм казал на инвалида инвалид. Не дай си боже да кажа на някой гллупак че е гллупак, тогава сигурно и в затвор ще отида.
9
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мелони може да е много ниска, но има високо самочувствие. При такъв нисък ръст и къси крака, да носи (бебешко розови) панталон чарлстон и сако овърсайз - си е знак за свръх високо самочувствие. Такъв вид дрехи допълнително оптически я смаляват.