Как My Orange превръща купона за рождения ви ден в истинско изживяване?

Спонсорирано съдържание | 31 юли 2024 15:18, Александър Попов
Как My Orange превръща купона за рождения ви ден в истинско изживяване?

Времето лети, седмиците се редят една след друга, месеците минават неусетно и отново идва тази така специална за теб дата, която ти дава възможност да се откъснеш за момент от динамичното ежедневие и да отпразнуваш рождения си ден. Това е денят, в който всичко се върти около теб и твоите желания, денят, в който празнуваш всички прекрасни отминали моменти и всички нови възможности, които те очакват. С наближаването на този мил празник, обаче, идва и въпросът – как да го отбележиш и да го направиш още по-вълнуващ тази година?

Парти с приятели, празнична вечеря със семейството или да се възнаградиш с някой подарък или почивка? Възможностите са безгранични, но едно е сигурно -  с My Orange – лоялната програма на верига книжарници Orange, купонът е гарантиран и е под формата на 25% отстъпка. Така можеш да отпразнуваш себе си - да се сдобиеш със завладяваща книга, забавна настолна игра, албума на любимия си изпълнител и много други интересни подаръци. Отстъпката се прилага независимо от стойността на покупката и може да бъде използвана еднократно цели 10 дни след датата на издаване, което дава достатъчно време на всеки рожденик да направи своя избор и да се възползва от изгодното предложение.

И докато сме на тема купони – няма как  да не споменем и богатия асортимент от  парти аксесоари, който Orange предлагат. С тях можеш да добавиш още повече цвят и настроение на празника си с разнообразие от балони, гирлянди, свещи и най-различни декорации. Така всяко празненство се превръща в незабравимо изживяване, изпълнено с радост, смях и вълшебство.

Разбира се, изненадите и подаръците на Orange не спират до тук и със сигурност не се ограничават само до рождените дни. Orange носи радост и широки усмивки всеки един ден от годината. Затова и My Orange идва с много предимства – от еднократна отстъпка на стойност 10 лв. при регистрация в програмата, през най-различни отстъпки и персонализирани предложения, до ексклузивни оферти, лимитирани серии, безплатни билети за специални събития и възможност за предварителни поръчки на някои от най-новите продукти. Офертите варират в зависимост от трите нива на лоялност – Beginner, Advanced и Master, по които клиентите се изкачват с всяка следваща покупка, и са валидни, както във физическите магазини на веригата, така и онлайн – в уебсайта на книжарницата и мобилното приложение Orange Gifts.

Всичко това дава на програмата за лоялност My Orange вълшебна сила, която преобразува всеки момент в незабравимо изживяване и се грижи за доброто настроение и положителната енергия на всеки рожденик.

Повече информация за My Orange може да намерите тук.