20 начина да поддържате щастлива връзка

Дръжте на баланса между думи и действия
24 авг 2024 10:20, Михаела Лазарова
8
20 начина да поддържате щастлива връзка
Снимка: Istock

Връзките изискват много усилия и работа, за да са успешни. Ако искате щастлива, здрава и силна връзка, трябва да работите за това всеки ден с партньора си. Има много начини да направите връзката си силна и здрава, както и да подобрите усещането за щастие в отношенията си. Трябва да сте фокусирани и съсредоточени както върху себе си, така и върху партньора си и симбиозата между вас. За да бъде връзката ви щастлива и здрава е важно да не допускате да се оставяте на течението и да очаквате, че любовта ще остане завинаги от само себе си.

Кои са 20-те начина да поддържате здрава, щастлива и силна връзка?

1. Избягвайте да спорите за пари. Финансите са важни в една връзка или брак, но ако се концентрирате предимно върху парите, това ще отрови щастието и ще направи връзката ви нещастна и недълготрайна.
2. Опитайте се да не се фокусирате върху дреболиите. Дребните неща не са важни. Онова, което е от значение е голямата картина. За да бъде връзката ви здрава и щастлива трябва да се фокусирате върху важни неща между вас.
3. Споделяйте мислите и чувствата си. Не допускайте, че партньорът ви чете мисли.
4. Бъдете приятелски настроени.
5. Разрешавайте споровете и конфликтите заедно. Говорете за проблемите си, а не ги замитайте под килима, докато бурята отмине.

Източник: 20 начина да поддържате здрава, щастлива и силна връзка 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от За да се разбираме
Камъни и кристали за сезона на Девата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Познайте преписващия с прететенции за автор без да поглеждате.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Няма такива филми отдавна мъжът да издържа семейството само с неговата заплата. Било е някога - 60те, 70те, 80те, но оттогава насам всичко е поскъпнално неимоверно, вярно и заплатите са се вдигнали, но съвсем не със същия темп. Отделно голяма заплата значи, за разлика от България, огромни данъци. Живея на Запад, та знам. Така че няма как да стане, без да работят и двамата - демек забравете за "Намери си мъж в чужбина и дим байрям цял живот."
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пазим си я!
3
1
 
3
 
! Отговори
Трифон преди 2 седмици
3. Дори да лежиге като дъска докато ви кове поне му пускайте винаги.
2
1
 
3
 
! Отговори
Т преди 2 седмици
2. Трява да ходите на лозето с мъжа си и да го четкате колко е велик.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
1. Ако той не може да издържа сечейството само с неговата заплата, му покажете правия път. Вие също трябва да можете да издъпжате семейството сама при нужда, но основно трябва да спестявате.