Седмичен любовен хороскоп за 2 - 8 септември

Девите не бива да се страхуват да поемат рискове
2 сеп 2024 09:55, Мария Дуковска
1
Седмичен любовен хороскоп за 2 - 8 септември
Снимка: iStock

Този месец започва с ретрограден Уран и Плутон, който отново влиза в Козирог на 1 септември, завършвайки 14-годишно пътуване. Има новолуние на 2 септември, лунно затъмнение на 17 септември и слънцето се премества във Везни на 22 септември, отбелязвайки равноденствието. Започваме месец, наситен със събития... Вижте какво са подготвили за вас звездите в любовен план.

Овен
 
Тази седмица звездите предлагат на необвързаните шанса да изследват нови пътища в романтиката. Бъдете гъвкави по отношение на връзките, защото те могат да се появят на пътя ви, когато най-малко се очаква. Бъдете готови да потърсите приятелство, което може да доведе до нещо по-дълбоко. Случайна среща може да доведе до неочакван флирт. Колкото и наивно да ви се струва, останете отворени за възможностите, които ви предлага моментът.
 
Телец
 
Тази седмица е време, в което да подобрите отношенията си с партньора. Посветете усилия за насърчаване на връзката ви чрез чести, качествени преживявания и съвместно създаване на случки. Може да откриете нови измерения на близост и приятни аспекти един за друг, като по този начин задълбочите връзката си. Следете общите си цели и се насърчавайте взаимно, за да постигате индивидуални или пък семейни цели.
 
Близнаци
 
Не се изненадвайте, ако изпитвате съмнения относно връзката си. Една от най-важните стъпки е да определите какво желаете и какво изисквате от партньора. Обърнете внимание на стабилността в личния и финансовия си живот, преди да дадете всичките си усилия за романтична връзка. Важно е да прецените какво искате от живота и с кого искате да го прекарате.
 
Рак
 
Тази седмица необвързаните може да се интересуват от дълбоки и сериозни връзки, за разлика от предходната седмица, когато може да са искали просто случайни такива. Бъдете възприемчиви към възможностите за запознанства с нови хора, тъй като това е чудесен момент да очаквате с нетърпение потенциална любовна връзка. Не бъдете твърде строги с графика си и бъдете готови да грабнете момента; съдбата има начин да се изяви. Ако сте обвързани, опитайте се да инвестирате качествено време един в друг и потърсете общо хоби.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 2 - 8 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
..... преди 1 седмица
Ще видим какво ще покаже времето