6 модни визии за ранната есен

Съчетайте стила с функционалността
25 сеп 2024 22:50, Дарена Найденова
1
6 модни визии за ранната есен
Снимка: iStock

Летните петъци и дните край басейна вече са зад гърба ни, но хубавото на септември месец е, че все още не е нужно да прибирате любимите си тънки дрехи. Разбира се, вероятно вече няма да се разхождаме по цял бански костюм, но късите панталони и тениските все още може да са ни от полза.

Ключът към овладяването на стила за ранна есен е експериментирането с преходни тоалети, което означава съчетаване на леки материи с любимите ви есенни дрехи. Помислете за комбинация на плетен потник с дънкова миди пола и кожени ботуши до коляното. Усъвършенстването на изкуството на напластяване също е от полза – хвърлете една жилетка върху раменете си за малко допълнителна топлина, а носенето на миди рокля върху дънки с широки крачоли е друг интригуващ стайлинг трик, който да използвате.

6 тоалета за ранна есен

Подходящо за офиса

Прекарвате време в офиса, докато есента е в разгара си? Ако е така, ще ви трябва шикозен блейзър, за да ви преведе през работните дни. Съчетайте го с разкроени панталони, пола до коляното или дори минирокля, в зависимост от вашия офис дрескод и цялостния вкус. Завършете ансамбъла с кожени ботуши до коляното. Ако ви е студено в сградата, но не можете да работите с блейзър, вземете си дълъг шал, който ще ви осигури стил и топлина.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ранна есен6 тоалета
Още от За да се разбираме
6 признака, че сте повече съквартиранти
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари