Зеленски: Престъпниците, дошли да унищожат Украйна, ще видят в руини своя дом

Президентът почете Деня на националния флаг
23 авг 2024 13:20, Петър Бойчев
335
Зеленски: Престъпниците, дошли да унищожат Украйна, ще видят в руини своя дом
Снимка БГНЕС

Украинците сега си отвоюват правото да гарантират, че престъпниците, които са дошли да унищожат Украйна и които са донесоха руини в домовете им, със сигурност ще видят в руини своя дом.

Това заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски в речта си на тържествено събитие по повод Деня на националния флаг на Украйна, предава УНИАН.

Той отбеляза, че сега украинците печелят за Украйна и украинците "правото на справедливост, на своето, на своята свобода, на своето национално достойнство, на своята сигурност, на собствената си държава“.

"И на това, че престъпниците, които дойдоха да унищожат Украйна и които донесоха руини в нашия дом, със сигурност ще видят в руини своя дом“, заяви държавният глава и подчерта значението на единството на украинците в името на знамето и страната .

Зеленски подчерта, че "живеем в определящо време за Украйна“.

"Ние защитаваме независимостта и ще я защитим. Изтласкваме окупатора от Украйна и няма да му дадем покой“, отсече той, предава Фокус.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
7
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
До РЕАЛИСТ === Хахахахах, кое ти е "реализма" бе, путюлапач на джуджешка *** :))) Само за сведение на пишещите тук пенсионери, нека им опресня паметта. Мордор нападна Украйна, защото изгониха п0длoгата Янукович с Майдана. Мордор искаше Украйна да остане като Беларус и Чечения, сателит на таксиметровия шофьор. Е, не стана. Не само, ами за пръв път след Хитлер някой нахлува в Мордор и завладява територии. 3 дена Осерацията стана 3 години. Пък вие тук си пишете небивалиците и фантазиите няма лошо
136
4
 
2
 
! Отговори
Зеленски греши! преди 3 седмици
Щял да победи крепостните, но това е присвояване бъдещите заслуги на Пентагона...
135
6
 
7
 
! Отговори
Страшно е преди 3 седмици
Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!
134
3
 
3
 
! Отговори
Дефинирай преди 3 седмици
просешки лозунги
133
7
 
8
 
! Отговори
Учете история преди 3 седмици
"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)
132
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Недоимперията РАСИА: знаме - от Холандия, герб - византийски, химн - интернационал", територия - на Златната орда на Чингис, население - блатен планктон, расийски език - изкилифинчен старобългарски, история - фантазии на душевно-болни сатрапи като Сталин и Путин. Вечен крепостен затвор,управляван от нерасиани.
131
8
 
6
 
! Отговори
до 127 преди 3 седмици
Как точно се дефинира разпердушини , при положение, че след 2 години има украинци на руска територия а руснаците не са мръднали и метър.
130
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
путин е джихадист ще бъде наказан лошо.
129
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Киевска Рус е била царство на славяни,а по Московията са бродили фино-угри и монголи. Рус няма нищо общо с пръкналата се през 1991 година Расийска Федерация
128
1
 
0
 
! Отговори
Как точно ще го видя преди 3 седмици
като са в Москва и не им дреме.
127
2
 
3
 
! Отговори
До 124 преди 3 седмици
Истерия, Истерия
126
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До анонимен *** Воваата толкова го е страх от САЩ и НАТО че разпердушини Украйна,въпреки знаеше че САЩ и НАТО са зад нея. Толкова го е страх от тях.
125
8
 
6
 
! Отговори
Денис преди 3 седмици
Русия е пълен смях
124
4
 
5
 
! Отговори
До анонимен келеш преди 3 седмици
На ,каква дрога си днес
123
6
 
6
 
! Отговори
Учете история преди 3 седмици
"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)
122
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ДА РАЗЧИСТИМ БЕЛЕНЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЪБЕРЕМ ВСИЧКИ КОЗЯЦИ И КРАВАРИ НА ЕДНО МЕСТО ЗАЕДНО С СВИНЕТЕ ТАМ
121
3
 
5
 
! Отговори
до 91 преди 3 седмици
Той не осъзнава, че Киевска Рус е едва ли не родното място на руснаците. Това е между 3-ти и 8-ми век. Съвсем често срещано е народите да приемат името на топонимите, които населяват. Например траки или даки. И пак не се сеща, че Украйна означава буквално "У Края", покрайнината. Нарича се "етноним" ако бъдем точни.
120
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Домове се строят, хора не се връщат. Путин пазеше Украйна повече от Зеленски, който я съсипа от преди войната. Сега вече няма кой да я пази.
119
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Недоимперията РАСИА: знаме - от Холандия, герб - византийски, химн - интернационал", територия - на Златната орда на Чингис, население - блатен планктон, расийски език - изкилифинчен старобългарски, история - фантазии на душевно-болни сатрапи като Сталин и Путин
118
4
 
8
 
! Отговори
нн преди 3 седмици
Зеленски говори глупости, а бе човече къде се изхвърляш, въбще не си важен. Зеленски от 2014 е американска марионетка и всичко което прави е ясно. Русия и Европа са старите кримки в тази част на земята и там е голямата истина.