Открития в дома на Семерджиев: 300 икони и шкаф, пълен с вибратори

Гаджето на Симона Радева бил първият полицай на местопрестъплението
Обновена: 12 юли 2022 19:37 | 12 юли 2022 19:00, Екип на Bulgaria On Air
312

Седмица след тежката катастрофа, при която бившият футболист на Левски Георги Семерджиев уби две жени на кръстовище в София и избяга, продължават да излизат интересни данни от разследването на полицията.

На този етап все още не са ясни резултатите от кръвните му проби, за да се разбере дали е бил под въздействието на наркотици по време на фаталният инцидент. Разследване на телевизия Bulgaria ON AIR обаче разкри други интересни факти от катастрофата.

Още по темата
Случайно или не, първият полицай, който се озовава на местопрестъплението, е официалният приятел на Симона Радева, твърдят източници на телевизия. Той е полицай в Четвърто районно управление в столицата.

"Ако е трябвало да вземе нещо, което не е трябвало да бъде намерено, това би могло много бързо да се случи, но ако трябва да мести и да наглася някакви обекти по местопрестъплението - нещата се усложняват", коментира криминалиста Иван Савов.

Източници от разследването разказаха пред Bulgaria ON AIR, че когато влизат в апартамента на Георги Семерджиев, откриват около 300 икони, дори в тоалетната, както и пълен с вибратори шкаф.

"Наличието на тази прекомерно показна религиозност у човек води пряко към най-простия извод - че има чувство на вина. Той е имал икони дори в тоалетна си! Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите автомобили и нашите деца им се възхищават - тайно или не", каза още Савов.

А в смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на бившия футболист, както и последните разговори, проведени от него преди катастрофата.

Освен мобилните апарати, криминалистите намират едната му обувка, ключовете от апартамента му, виагра и амфетамини.

По информация на "Новините ON AIR" срещу Семерджиев ще бъдат повдигнати и други обвинения.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
1
 
10
 
! Отговори
Цуни Гъзето преди 1 година
С 300 вибратора, това са ментални проблеми. Трябвало е да се лекува и да спре да друса, най-важното. Да се смири пред Бог и да заживее спокоен живот. А той се е борил с дяволи, които са му видяли сметката. За съжаление 2 млади жени платиха с животите си за тази психария. Това е защото институции в България отдавна няма и няма кой да го вътвори в психиятрията, за да му помогнат...
177
0
 
26
 
! Отговори
Lysna Istinata!!!1 преди 1 година
Лъсна Истината защо Жоро си е татуирал лицето и е карал с 200 - не му става пипи-то.
176
6
 
8
 
! Отговори
Оня преди 1 година
И що само Крум Савов се осмели да каже, че тоа е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш вътрешен министър от времето на досиетата. Ако и сега не е ясно откъде идва чадърът???? Ама що платените жерналистки не смеят да го повторят, камо ли проверят това?
175
0
 
13
 
! Отговори
Зъл дух преди 1 година
Това е голям грях да държиш икони в тоалетната.
174
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ахахах добре че сте на работа ...След работа да си ги приберете и да си ги ползвате Постановка голяма
173
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този още ли е жив,бе?!!!!!
172
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде да си го кажем честно? От 30 години в България нямаме една институция дето да работи като хората, МВР са поредното загниващо звено от веригата. Как да имат качествени кадри като подбора и обучението са сбъркани? Има и добри полицаи, но и доста недоразумения като Симона поради корупция, шуробаджанащина или откровенна некомпетентност! Така е в образованието, така е в транспорта, туризма и т.н. и ще става по зле ако няма кардинални промени!
171
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Свободията и криво разбраната демокрация. Липсата на възпитание от родители култура морал ценности образования нечетене неразвитие на човека на Земята -ДУХОВНО, дава този резултата.А като този/ тези полицайка момичета нагли арогантни прости невежи,има много срещате ги всеки ден по улицата.ЖАЛКО И ТЪЖНО ЗА БЪЛГАРИЯ. ХУБАВА СТРАНА.КАЛПАВ НАРОД.*** И ДУХОВНО БЕДЕН. КОГАТО ЧОВЕК НЕ ЖИВЕЕ В ЛЮБОВ И В БОГ НЕ ГО ОЧАКВА НИЩО ХУБАВО.ПЪТЯТ КЪМ АДА Е ОСЕЯН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ.ЗА МЛАДОТО КАЛПАВО НАСЕЛЕНИЕ
170
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименИ да умре. Смърт няма. Тялото умира човек не умира със смъртта на тялото си - за невежите и неосъзнати духовно хора. Защото вие не знаете къде се намирате защо сте тук и защо смисълът на живота ви на земята който сте си избрали е да вършите делото на ИСУС!!!Този ще плати КАРМАТА си с душата.Всеки плаща за думи и действия.Затова са и болестите за да разплатите за лошите неща които правите. А БОГ Е ЛЮБОВ.Дава свобода на човека дъ върши добро или лошо.Но да знае че плаща .
169
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Спастиел 17Добра идея, спор няма. Само да не станеш като тях след като се внедриш в тяхната система. Защото ако те усетят, че не си от тяхната порода, няма да те пуснат да растеш и няма да получиш необходимата информация.
168
0
 
19
 
! Отговори
Мони Жуката преди 1 година
"Тъй вярно шефке, слушам веднага! Кажи как го искаш" "С вибрaтор в г*за!"
167
4
 
6
 
! Отговори
Само един шпрайт преди 1 година
Християнските ценности.
166
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И защо то ва е публична информация?
165
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще припадна от смях,ако съм ченге и ме пратят да иззема и опиша,цял шкаф с куруви, като доказателство. А съдиите как запазват безизразни физиономии, като са принудени да четат какви ли не небивалици,и да вземат решения без да се засмеят. А къде ще ги съхраняват ако ги изземат?
164
0
 
27
 
! Отговори
Айде! преди 1 година
Убий мутра - спаси Бъглария!
163
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как пък точно тоя на Мони Джуката е бил първи. Значи партньорката му, или каква му е там, помагала на убиеца със стълби и униформи, а той после минал и заличил каквото трябва. От джипа не са взети улики, от Семерджиев са взети проби чак след две денонощия. При процеса ни чака голям фарс. Ако изобщо има процес.
162
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПроСоТо - Ооо селянин загубен! КО стаа веее!
161
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 151 - Аз па не съм съгласен. За 35 години изключихем всякакъв морал, всякакви норми и сега сърбаме попарата. ТАкава гнууууууууууууусна *** акто тая, щеше ли да я имма преди 35 или 135 години? НЕ! нали?
160
2
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
симпатяги,"ПроСоТо" владее до съвършенство както правописа,така и правоговора !..Но КЪМ ВАС не може да се обръща ,освен с "изкълчен",или "опростачен" език ...Защото ВИЕ НЕ разбирате от друго!
159
0
 
3
 
! Отговори
Спастиел 17 преди 1 година
КОЙ Е С МАН, БРАТЯ И СЕСТРИ! Да изчистим България! Амам както ние си знаем. Както са ни учили Княз Борис и Хан Крум! Аз питам - ние какво сме? Българи ли сме или лукови глави? БЪЛГАРИ ЛИ СМЕ ХАЙДЕ! БЪЛ ГА РИ БЪЛ ГА РИ БЪЛ ГА РИ! к17 kill3r@ ще оправи работата! Само му трябва малко помощ!