20 нарушения имал Александър, причинил катастрофата край Панчарево

Бил ли е пиян 33-годишният мъж?
Обновена: 7 сеп 2022 14:01 | 7 сеп 2022 13:25, Нели Христова
49

Стана ясна самоличността на загиналия шофьор, който по първоначална информация e предизвикал верижната катастрофа край София. Инцидентът стана около 22 ч. във вторник и при нея бяха ранени деветима души, 8 от които на възраст под 19 години, съобщи Нова тв.

Починалият водач се казва Александър Илиев и е бил на 33 години.
Още по темата


Той има 20 акта и 3 фиша за различни нарушения на пътя, извършени през годините. Два пъти е бил засичан да шофира след употреба на алкохол - през 2008 и 2012 г.

Главният прокурор Иван Гешев пък каза, че има информация, че мъжът е бил пиян зад волана.

“Единствената информация, която имам и не мога да гарантирам за пълна достоверност, е че водачът е употребил сериозни количества алкохол. Въпрос, който от години поставяме е, че е налице в стотици ръст на престъпленията с МПС след употреба на алкохол и наркотици”, заяви той пред журналисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно е, че колкото повече се шуми за борба с алкохола и наркотиците зад волана, толкова повече катастрофи с такива шофьори се случват..............нееее, те са си се случвали и со сега и фишове си имат хорара, просто ние сега научаваме за тях......
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кворо търсил - намерил Сашето. *** ото те, качили се с него -също. Ако има неволни , странични пострадали - е те там вече е лошо. Иначе: сички кре те ни , които се имат за богове на пътя и застрашават УМИШЛЕНО невинни хора - ами да карат директно при Господ!
17
0
 
34
 
! Отговори
Пепе преди 1 година
Докато не се вземат ефективно книжки и коли тази касапница няма да престане! Тази сутрин в София на път за работа спирам на пешеходна пътека и зад мен един малкопиш.. свири свети, тръгна да ме заобикаля от дясно! Брутална е вече ситуацията по пътищата. Масово хората смятат, че шофирането е някакваа ля-ля-ля работа, а трябва да се внимава!
16
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не е с отнети номера, книжка,кола и т.н.?
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като чук информацията за нараняванията на две от момичетата, май са били без колани на задните седалки? На кадрите се вижда ясна НЕПРЕКЪСНАТА осева линия!!!! Сутринта слушам някакъв, нямало маркировка, пътя какъв бил, само водачите се изкарват виновни и т.н. В този случай очевидно пътя и в частност маркировката не са причина за катастрофата. А въпреки приличната маркировка.
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно е, че колкото повече се шуми за борба с алкохола и наркотиците зад волана, толкова повече катастрофи с такива шофьори се случват....
13
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
20 акта!!!! И има книжка? Не бе! Намалявайте скоростта с безумни ограничения, защото някой не е спазвал и тези, дето ги има. И вдигай санкциите за превишената скорост, дето същите индивиди не плащат. Няма, няма и някой ЕКСПЕРТ се изааака. 5км /ч в населените места! Ами те карат при ограничение 50км/ч с между 80 и 120 бе шиибиеци!!!! И никой не ги спирааааа! Вместо социални помощи, камери с радари и лицево разпознаване. И да не могат в КАТ да заличават данните от тях!!!!
12
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Семерджиев беше близък на Кирил Петков о затова го покриха.
11
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А къде е спал Бойко Рашков една година като министър на МВР от ПП?Защо този човек не е бил задържан навреме?
10
0
 
42
 
! Отговори
гг преди 1 година
Тоя татуирания Семерджиев нещо всички забравиха за него. Сигурно са го пуснали вече да си джитка
9
2
 
35
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Има едно решение, което ще ни помогне като общество да се отървем от такива *** като въпросния човек. Възможността за поставяне на камери на предното стъкло на колите, които да записват и да могат да се ползват от КАТ. Аз лично на магистралата всеки ден виждам коли, които изпреварват по аварийната. Трябва наистина изключително строг контрол, лесни процедури за отнемане на книжка и затвор ако караш без книжка. Това е спасението.
8
0
 
37
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
И докога доказани рецидивисти ще карат необезпокоявано? Не в стотици, в хиляди ще стане ръста! Тези хора убиват! Себе си /в тоя случай, поне е отнесъл само себе си/ и другите. Спрете това клане - скоро по пътя ще започне разправа с томахавки и пушки като в Дивия Запад, докато отговорните в държавата "водят война с недобросъвестните водачи". Разберета - тези хора са рецидивидсти и така трябва да се третират. Какво значи "..още два пъти е засечен с алкахал.."?!? Чакали сме Бог да отсъди или що?
7
0
 
44
 
! Отговори
Има начин преди 1 година
Има начин да се справим с пияните и надрусаните *** зад волана - КОНФИСКАЦИЯ НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО, без значение лично обществено или частно - държавата прибира каруцата и я продава на търг, а после собственикът си търси възстановяване на щетата от недобросъвестния шофьор, ако не е лично негова колата. НАПРАВЕТЕ ГО ТОВА И ЗА ТРИ МЕСЕЦА Е РЕШЕН ПРОБЛЕМЪТ С ДРОГИТЕ И АЛКОХОЛИЦИТЕ
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво работи тоя хайлазин?
5
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Незабавна реформа в КАТ - не ни трябват навъсени лелки и храстаджии. Незабавна промяна и с присъдите - хванат ли те втори път пиян или без книжка - затвор и 20-50 хиляди лева глоба. Иначе тези убийства по улиците ще продължат.
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
добре е направил.кажете че е бил пилот на старото беневе и картинката е ясна..
3
0
 
23
 
! Отговори
бааа го преди 1 година
Браво на Сашето!Да предположим, че е шАфИор от 15 години, значи по акт и нещо на година.......
2
0
 
22
 
! Отговори
fact преди 1 година
браво,браво,браво!мутрокултурата повелява: хонече нарко и алкохол. ти си безсмъртен. и на волана и в обществото.
1
1
 
66
 
! Отговори
До Гешефт преди 1 година
Аве какво стана с убиеца на Милен Цветков и оня скорошния Семержиев ли къв беше?Защо не са в затвора а чакате да убият още някого?